Steve Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 cengizhan66 said: camel sadece sunu soyliyim hana 10 yil kadar once televizyonlarda diyorlardi ya italyadan 20 ispanyadan 10 yil gerideyiz falan diye belki hatirlarsiniz(sanirim) gecenlerdede italyadan 80 diyerinden 50 yil geriye gelmisiz yani 50 yil sonra onlardan 100 yil diyerinden 200 yil geride olcaz ve bu ulkelerin ancak 500 yil sonra yakalicaz merak etmeyin gelecekteki super gucler ve super guc kalacaklar You are wrong. Turkey is already at the level of developed countries, but only west of it. Eastern Turkey is still undeveloped. That's why Turkey is having bad scores in development rankings. Basically if you are living in i.e Izmir, you don't experience so much difference from any other European or US countries in terms of life standards. But we cannot say the same thing for Hakkari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 C'est pourqui la Turquie est en développement en général. (Fransizcam iyi degil, Cengizhan'in Turkcesi benim Fransizcam gibi yani.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 bana turkce ogretmeye kalkiyolar ğ diyolar bide utanmadan daha sizin turkce yazisinizda ç yok(turkçe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Mesela Turkce klavyemiz olmayabilir? Belki mesela Kuzey Amerika'da yasiyoruzdur? Yok yok karizma icin yapiyoruz bunu, Turkce bilmedigimizden deyil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 cengizhan66 said: bana turkce ogretmeye kalkiyolar ğ diyolar bide utanmadan daha sizin turkce yazisinizda ç yok(turkçe) blaldgrlalalergrl ha bişi mi demiştin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 konuyla biraz alakasızım ortadan giricem ama cengizhan için belirtmek istedim; turkçe değil türkçe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar