soulberry Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 bilgisayarımın fanında bi şey var. baktım dönüyo ama 3-4 saniyede bi durur gibi yavaşlıyo yine dönüyo. yani kesintisiz tam hızda dönmüyo. böyle çalışsa bi şey farkeder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 kasa fanımı kışın bişi olmaz salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 yani bilmiyorum bu bilgisayarda 3-4 tane fan var. bahsettiğim güç kaynağı olması lazım. diğer fan çalışıyo da aşağıda bi yerde o. üste hayrı yok heralde : ) camı açtım kasa camın dibinde zaten. yani milimetrik farklar çok fazla tehlike yaratır mı demek istemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Fanları açıp elektrik süpürgesiyle temizle, tozdan zamanla zorlanabilir öyle. Ömrünü doldurduysa temizlemek de fayda etmez tabi, değiştirmen lazım. Kasa fanlarından çok ciddi sorunlar olmaz, en fazla ısınmaktan kararsızlık yaşayıp kapanmaya başlar sistem, sen de anlar temizlersin. Güç kaynağının fanından bahsediyorsan (elektrik kablosunun girdiği yerdeki fan) ona önem vermen lazım ama, bozulurken diğer parçalarını da yanında götürme gücü var kendisinin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 islemcininki degilse cok sorun degil, onuda bi kontrol et. Eger orasiysa, islemcin isinmadan dolayi bilgisayar paso res atar yada direk kapanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar