Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Şimdi öncelikle site reklamıdır. Daha doğrusu LOLogs u gecevardiyasi irc chat yıllarından biriken her türlü logu ve dökümanı koymak icin almıştım. Sonra askerlik falan araya girdi rafa kalktı proje derken dedim bari bir şeyler yapayım. Arada patiden olsun baska sitelerden olsun ya da kendi kendime bulduklarım olsun çeşitli videolar, yazılar vb ekleyerek sitede güzel bir arşiv oluşturuyorum. Ivır zıvır ile dolmayacak cidden hoşuma giden şeylere yer verilecek. Şuan genelde eğlencelik videolar ağırlıkta ama arada farklı konularda yazılar da görülebilecektir. Bunları bir kenara bırakalım bizi asıl ilgilendiren kısım paticik chat loglarını mumiden alıp sitenin içinde paticik klasörüne koydum Lologslinkine tıklar iseniz doğrudan paticik dökümanlarının olduğu klasöre ulaşırsınız. Dosyalar içinde müstehçen birkaç şey olabilir. Hatta chat loglarında bol bol küfür de olabilir. Baştan söyleyeyim. :) Hmm tabi bir de girince site ana ekranında en tepedeki google reklamlara arada tıklarsanız bira param çıkar az da olsa =) gecevardiyasi tayfası elinizde başka loglar var ise bana ulaşın onları da ekleyeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ulan ilk resim benim allah korusun ikinci krokunc onu gectim ilk loglarda benim ki anamis deilim mumi bana beysehirli kiz mi ayarliyo nedir ne utopik ne futurustik bi zamanmis o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu arada bi bunu saklamisiniz ya http://www.lologs.com/paticik/paticik/offline%20saklananlar/bone.htm oeef y bende yok abi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ehe olm cok falso şeyler var =) baya bi tereddüt ettim koyarken. 2 bira yardım etti heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 abi bari absonunkini kaldır adamın bası belaya giricek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 -SUPERMAN-- MuMi KENT: U nubi? Designer® | GDSDteam | MorePC | WoW RLLeS o.Ö: ya rly fistandantilus/ o winrly?: orry Bonecrusher - bana bakýn, elimi tutmadan yürüyebiliyorum!: no wai!!! dsfgsfgddfsgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ahaha çok nostaljik lam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ahaha hayır o diil katra-chemical yapıpp grise domaldım falkan yazıyolar paticik açılsın süt kesilirler orada fakeleyemez ya burada olayın içine sıçar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu da çok güzel la http://www.lologs.com/paticik/chat%20logs/BonePART.log Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hatta bu vesile ile mumiyi getiriyim geri yazmaya baslasın foruma. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 azuhahah http://www.lologs.com/paticik/paticik/h3k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 loglar küfürden geçilmiyo. sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?2,1970478,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Yannız resmin birinde "pasif eleman aranıyor" diye topic var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 olm bu ne lan, kac sene olmu$ lol x2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 onca uğraş verelim reklamlara tıklamayın pehhhh nankör kardeşim bu insanoğlu 2 sn nizi almaz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 eneeem resimlerde uotr yi gösteren bi resim var krokunç yazan içinde:d o görünümü özledim ben bi nostalji haftası yapsakda o şekilde olsa forum felan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 AHHAHAHAHAAHAAH http://www.lologs.com/paticik/paticik/popaye.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 abi çok bomba resimler var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar