Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lologs.com


DynamicK

Öne çıkan mesajlar

  • Admin
Şimdi öncelikle site reklamıdır. Daha doğrusu LOLogs u gecevardiyasi irc chat yıllarından biriken her türlü logu ve dökümanı koymak icin almıştım. Sonra askerlik falan araya girdi rafa kalktı proje derken dedim bari bir şeyler yapayım.


Arada patiden olsun baska sitelerden olsun ya da kendi kendime bulduklarım olsun çeşitli videolar, yazılar vb ekleyerek sitede güzel bir arşiv oluşturuyorum. Ivır zıvır ile dolmayacak cidden hoşuma giden şeylere yer verilecek. Şuan genelde eğlencelik videolar ağırlıkta ama arada farklı konularda yazılar da görülebilecektir.

Bunları bir kenara bırakalım bizi asıl ilgilendiren kısım paticik chat loglarını mumiden alıp sitenin içinde paticik klasörüne koydum

Lologslinkine tıklar iseniz doğrudan paticik dökümanlarının olduğu klasöre ulaşırsınız. Dosyalar içinde müstehçen birkaç şey olabilir. Hatta chat loglarında bol bol küfür de olabilir. Baştan söyleyeyim. :)

Hmm tabi bir de girince site ana ekranında en tepedeki google reklamlara arada tıklarsanız bira param çıkar az da olsa =)


gecevardiyasi tayfası elinizde başka loglar var ise bana ulaşın onları da ekleyeyim =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...