Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Bizde Sixoms dışında çok koşan adam yok yalnız güvençim be :) bir bakıym yapabilecek miyim bir takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 sonuçta dela yani, adam bi maça hiç gelmedi bi tanesine de maç bitimine 5dk kala geldi, 3 dk'da kesildi kalan son 2dk'da yattı=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 wish - arcane,zaugna,khelben,dela değişikliği istiyorum. en azından koşu kısmını dengelemeye çalıştım ama ildeniz sizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi beni kondisyonu sağlam takıma atsaydınız nası olsa boş boş dolanıcam ortada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ahahahaha yiğit süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 cavanagh said: sonuçta dela yani, adam bi maça hiç gelmedi bi tanesine de maç bitimine 5dk kala geldi, 3 dk'da kesildi kalan son 2dk'da yattı=) fsfsfds lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi evet sanırım, yani benim tükenebilitem yüksek, tuna zaten koşmuyormuş, deathlord da koşamam diosa, biz kale önünde beklicez sanırım sizi ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 tuna koşmaz... tekniğini kullanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 @Babacum cevabımı maçta vericem! hrr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 abi geçmiş zamanda koşuyordum da yani mişli geçmiş zamandan bahsediyorum :) 1 senedir ilk kez halısaha yapcam koşamam o yüzden çok zor yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 wish bize geçerse kaleden depar atıp kendere gol atma ihtimalim yükseliyo ondan istiyorum aslında ;) şaka maka değişsin yahu zevk alınmaz bence böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 ben de zaten koşmuyorum.. arkadan rüzgar ittiriyor beni koşuyorum sanıyorlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 o rüzgar ters tarafa esicek yarın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 BabacumMostors said: tuna koşmaz... tekniğini kullanırTuna'nın rövaşata çektiğini hatırlıyorum ben hatta Dyna'da vardı sanırım o maçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 hordirin veletlerini kafaladım boruları benim için öttürecekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 babacum ile heme kesilecek birini takas edebiliriz ne diyosun yiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 var mı güçlü takıma geçmek isteyen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 1/kaspar-wish-babacum-deathlord-dela-khelben-f.d.e 2/holy-sixoms-arcane-zaugna-shagrath-cava-griz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 siksokun oldugu takım kazanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ahah sağol yiğit. sende gelseydin keşke, hastaymışsın geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 olm şu siksok'u ilk sen mi sölemiştin yiğit her aklıma gelişinde gülüyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ben geliorm yedek olarak(H) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 gelemiyorum adam ayarlanmış böhühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ah be finkel, gece 2buçuğa kadar mı bekledin forumu kontrol etmek için=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Kondisyonu bol olan takim kazanir. f.d.e. surpriz yapacak =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar