Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 ben yalan olurum heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 moda mı la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 sekstepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Haftasonu sehir dısındayım baps. karlar erimeden son bi kayalim dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 benim deneyim var pff akşam olsaydı gelecektim. cuma da maçım var negzel antremanlı antremanlı olacaktım. bi dahakine artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Benim cumartesi nöbetim var =) ama maç için ogle yemegi saatimden fedakarlık yapıp bi ayar çekebilirim . hilal de mi ki maç o nu çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 maç hilalde noyanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 babacum-cavanagh-kaspar-holy-arcane-dela-sixoms geliyor sly-noyan belki geliyor fizban-esh-bathory-cthulhu gelemiyor, kalanlardan da haber alamadık daha net bi şekilde zaten maçı 1 hafta erteleyelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Siz çatır çatır kondisyonlu insanlarsınız değil mi şimdi; yoksa 5 dakika içinde tükenenleriniz var mı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bir hafta sonra açıköğretim var çıkar koşa koşa gelirim negzel olabiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: Siz çatır çatır kondisyonlu insanlarsınız değil mi şimdi; yoksa 5 dakika içinde tükenenleriniz var mı sdf hemen pili bitenler de var, sonuna kadar dayananlar da var=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 benim gelebilme şansım hala yok di mi? beeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 oyunda oynarım diyosan alabiliriz=) ya da holy/kender'den biri ben oyunda oliim bu maç derse kaleci olarak alabiliriz seni=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ben oyunda olıym bu maç =) ertelemeyelim maçı bence haftaya bir daha yapalım, bu hafta illaki takım çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 tmm o zaman bitch of bat, kalelerden biri senin bu hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 gelenler babacum cavanagh kaspar holy arcane dela sixoms noyan(belki) gris bitchof_bat wishmaster yedek liste khelben loli-pop finkel apis zaugna khelben ve zaugna diğer arkadaşlardan haber alamassam direk kadroya giricekler, ikisinden de onay aldım c.tesi günü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu hafta mı maç. okumadan yazmamın cezası. bu hafta gelemem ben. off arkadaşımın yurtdışından gelen arakadaşlarını gezdiricem cumartesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 holy sen geri kaleye giriyosun o zaman=) Maç bu cumartesi(28.03.2009) Göztepe Hilal'de, saat 14.00'da gelenler babacum cavanagh kaspar(kale) holy(kale) arcane dela sixoms noyan(belki) gris wishmaster yedek liste khelben loli-pop finkel apis zaugna khelben ve zaugna diğer arkadaşlardan haber alamassam direk kadroya giricekler, ikisinden de onay aldım c.tesi günü için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 şimdi arıyamamda arkadaşı. bi umut hani sorucaktım ama. neyse. nerde bu arada maç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 sen ara arkadaşını, eğer maça gelebilirim dersen haber ver bana maç göztepe'de (minibüs yolu üzerinde göztepe benzinci var -petrol ofisi- onun arka tarafında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 ZaugnaKhaldun said: Siz çatır çatır kondisyonlu insanlarsınız değil mi şimdi; yoksa 5 dakika içinde tükenenleriniz var mı sdf Bunlar lokomotif gibi adamlar. Ben en son 3 sene önce koştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
[U]ltramagnetic Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 menisküs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 iki dizimde de var. hala oynuyorum maç sonrası ağrılarına katlanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 bu arada ben akpora fln yatırmadım daha gidip yatırayım mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 adama telefon açıp söle " ben c.tesi 2-3 almıştım başkasına vermediniz dimi? biz geliyoruz" falan dersen hallolur=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar