Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Deathlord sen yediğin çalımlardan bahsetsene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 abi topu uzak bi tarafa atıp peşinden koşmak çalım atmak olmuyor ya =) koşamıyorum doğal olarak geçiyorsun yapıcak çok bişey yok =) Ayrıca çalımları attın da ne oldu tabelada ne yazıyor? :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 oha yiğitin takım yenmiş(arda olan) bariz ezmişler aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Şunu kaçırdık ya... Neyse, önümüzdeki maçlara bakacağız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 yendiniz tamam da nerede benim rüşve..öhm big mac menülerim? 6 gol attınız sayemde 5 farkı kapattınız üstüne galibiyet aldınız.. maçın en farklı anı => 6-1 (5 fark) benim yüzümden yediğimiz gol sayısı=> 6 (4 ü kaledeyken 2 si defansdayken) maç kaç farkla bitti => 1 farkla e matematiği siz yapın artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 aha o nası matematik lan :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 bu başlığa daha msg atmayın da yukarıda kalmasın yeni maç için başlık açıcam ikisi karışmasın hatta kitliyim bunu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar