ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 AHAHAH NASIL YENDİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 -_-' o kadar emeğe yazık ya.. akşam noyan gelecek okuyacak o maçı nasıl verdiniz diyecek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 ne çaktık ama ahaahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Hatırlamıyorum ben öyle bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 güzel maçtı, eğlendik baya. yalnız cidden noyan 6-1 yada 6-2 yken gitti galiba şaşırcak baya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 En son sahanın kenardan bana laf atıyordu 'yeter oğlum çok atmayın' diye :D neydik ne olduk ühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 eahu iyi macmis bugunde bostum keske baksaydim foruma :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Wishmaster said: Hatırlamıyorum ben öyle bişi :D ben olsam ben de hatırlamazdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 O bu değilde İspanya Türkiyeyi bizim bunları ezdiğimiz kadar ezemedi yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yokluğum belli olmuş :( çekler de yemek ısmarladı bana işte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 DeathLord said: O bu değilde İspanya Türkiyeyi bizim bunları ezdiğimiz kadar ezemedi yahu :D ezmek? Ucmayalim lutfen ezen taraf bizdik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 KALECİMİZ GOL ATTI BE YUH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 o nasıl ezmekse artık sizin kalenin önünde 387658345 pas yaptık gol atmamak için sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yok artık ya yuh size olm harbi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Bak yahu 6 avans 10 da biter oynadık bide ezilmedik falan diyorsunuz :D:D:D:D daha nasıl ezicektik be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Izleyiciyi mutlu eden futbolu biz oynadik amağğ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Kesinlikle. Bariz daha şık oynadık. cavanagh'a sorun o bilir hahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 1 gol/6 asist bile tunadan yediğim çalımları affettirmiyo=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 iki dakika kaleden çıkalım daha maça renk gelsin biraz dedik, ne ara oldu bilmiyorum adamlar inandı bi anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Benim yorulmamı bekleseydin çıkmak için aslında tokatlayabilirdiniz bak ben 2-3 çıktım sonra bitti pilim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 cavanagh said: 1 gol/6 asist bile tunadan yediğim çalımları affettirmiyo=) halı sahada asistlerin çeteresini tutanı ilk defa görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 2 gol attım zaten, sallama rakamlar onlar=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 yigit adam en azından asist yapıo olm bam gum vurmuo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 kaybeden taraf kesinlik le seyirciyi mutlu eden oyunu oynadı =) hele bi dela nın muhtesem topuk pasından sonra barca formalı arkadasın ortasıyla emrah ın golu superdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2009 ama sen bizim avans verdiğimiz zamanı izledin sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar