Odeon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Odeon said: en rahat macimiz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 alexin kırmızı kartı verilseydi daha iyi olurdu tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 lugano guizadan cok gol attı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Red said: alexin kırmızı kartı verilseydi daha iyi olurdu tabi :) bence bizim(fb) penaltı werilse daha iyi olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bu maç güzel bitti, hadi bakalım yarın antalya ve konyalıyız:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 el pozisyonunu diyosan penaltı olsun 5-2 olsun bana uyar.ama alexin kırmızısı verilmesi lzmdı.bariz sarı kartlık girdi.lincolne acımıolar alex reise yok kart :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 maçın adamı: 1- alex 2- uğur 3- gökhan gönül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yürü be fener!!! ilk yarısıı izledim. gollerde sevindim filan. fener bu sezon ki misyonunu tamamladı. sivasta artık şampiyon olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Helcaraxe said: balon said: sivas hoplatır evet hoplatır...asdsadassa hoplattı da. olum maçı ıkınıp kopardınız . bir anadolu takımı daha ne yapabilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Hehe fenerin kazanacağını hiç tahmin etmiyordum cidden, demekki rakibi ciddiye almak gerekiyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 anadolu takımlığımı var sivasın, lider 2 senedir. fazla kalkmıştı bi tarafları indirdik işte löl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yannız sivas 2. yarı niye öyleydi anlamadım.aziz yıldırım odalarına mı indi acba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 kaldırsııııın kaldırsııııııın parmak kaldırsııııın... 17+25. kapaklarınız açık adresinize postalanmıştır, yarın itibariyle takabilir doya doya sergileyebilirsiniz. fenerbahçe sk hayırlı günler diler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bülent uygun macı sattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 khala said: bülent uygun macı sattı ewt ben gittim aldım maçı. 5 ytl ye werdi maçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eeht Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 U.Boral : Fenerbahçeyi küçümsemek böyle sonuçlara yol açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 fede said: fenerin bu sene saracoğlunda küçük takımlara yenilmesi süpriz değildir. ama sivası yener bravo fener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 mokoko said: khala said: bülent uygun macı sattı ewt ben gittim aldım maçı. 5 ytl ye werdi maçı. aziz yıldırım 2 dürüme kandırmıs diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 iyi oldu ya.fener nasılsa abidik puan kayıplarına devam eder.sivasta toparlanır.ama toparlanana kadar ne kadar puan kaybetse iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bu skor iyi oldu ya ligin üstleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 gökhan gönül'ün bugün (ve genelde) oynadığı lokomotif kıvamındaki 2 asistli performansını, "Sabri"'ci arkadaşlara ithaf ediyoruz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bazen düşünüyorum acaba fenerbahçeli olmak kişilik bozukluğuna mı yol açıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 yol açmıyor. güzel maç oldu, uğur boral senelik çok iyi oynama kontenjanını kullandı, kalan maçlarda normal oyununa dönecektir nasılsa. alex çok iyiydi, gökhan gönül çok çok iyiydi. sivasın erken gol atması da iyi oldu, yoksa 0-0a bağlancaktı skor klasik bülent uygun oyun anlayışı yüzünden. kupa maçında da böyle zevkli bir maç olur umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sipeyskeyk futbol forumunu takip ediyomusun bilmiyorum ama, sabri şöyle sabri böyle diyip sonra da düzgün şut atsa "Barca'daydı" bile diyebilen arkadaşlar vardı önceki topiclerde. yani o sabrici arkadaşlara, ortada bir gökhan gerçeği olduğunu hatırlatmak amaçlı bişey o. genel değil yani, gereksiz alınmayın ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar