Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8SwDkAYS_-g http://www.youtube.com/watch?v=bSuvOVH0aSQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 2. videonun sonunda Orçun geliyo, "Look at my biceps" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 videolar açılmıyor bende bembeyazlar neyse izleyemedik iyilerdir heralde edit: dotadaki JUGGERNAUT di mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 HEHEH :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 izleyemeyenler için: watch?v=bSuvOVH0aSQ watch?v=8SwDkAYS_-g juggernaut dotadaki değil bu arada :D X-Men'in çizgi filmlerinden bir tanesine dublaj yapmış bikaç zenci.. bizimkilerden daha iyi diyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 hiçbişi anlayamadım söylenenlerden. yabancıyım nigga kültürüne :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 bişi anlaman gerekmiyor, olay zaten saçma olması :D juggernaut olayı baya ilginçtir, hatta bir yerde okumuştum, "it is not funny anymore" diyordu. katılıyorum diyemiycem ama internette çok yaygın birşeydir, orası doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sdfg 2. video inanılmaz güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 adam bi kaç farklı videoya da dublaj yapmış.. onlar komik olmayınca heralde sıkıldı ondan artık komik gelmiyo diyo olabilir ama bu asıl i'm the juggernaut bitch videosunu her izlediğimde yarılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 agzima takildi ya bir kac gundur hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 cok uzun ya cizgi film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Muhteşem, ya tek kelimeyle legendary. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar