avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 göbek eritmenin en kısa yolu nedir ya yaz geldi ve bende baya bi göbek olustu kızın ye iç yat hesabi yaptimda biras e malum iş yerindede hareketsiz 'im bütün gün pc basinda .. aldik bi senede 20 kilo şimdi göbegi kasa cevirmem lasim şöle yanlari filamda eritmem lasim bodybuilding yapsam kac ayda sonuc alirim ? bu yaz'i gecte bi dahaki seneye ideal bi vucut olurmu 1 sene boyunca bodybuilding calissam ?[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Zor işler bunlar,derin mevzular bırak kalsın diyecem bu öylece kalır uzun bi zaman :-) Diyet yap eniyisi.[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 body ile yağ eritmen cidden zor, olsa olsa onların birkısmını kasa çevirirsin ama kilon aynı kalır. Onun yerine içinde koşmak içeren sporlar yaparsan daha faydalı olur. Belli bir miktar zayıfladıktan sonra ise bodye başlarsın.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yok diet filam yapamam yemekten kesmeden yagi kasa cevirmem lasim :) gerci suan öle sisman filam göstermiyom.. kilom normal boyuma göre ama sadece pis bi göbek çkmaya başliyo fazla büyümeden müdahele etmem lasim :) [signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 17 Mayıs 2004 11:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Body Building demişsin başla bence :)[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 vaz geçtim eritmicem göbegimi :) ne o be salataymiş kolasizlikmiş peh peh... hrrrr[signature][hline]nedir bu avp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sabahları 1 saat koşucaksın günde 1 saat body ye gidiceksin ama kas yapıcaı degilde kasları cok calıstırıcı sekilde olucak o 15 dk bisiklete binersin sonra bi alet var cıkıyon üstüne tutuyon cubuklardan omuzlar sabit yerde saga sola donen bi yuvarlak bişi var üstüne cıkıyosun belden saga sola ceviriyosun sürekli o yandaki yagları yakıyo ve yaglı yemek yemessen ekmegide azaltırsan 2 haftada yanları baya bi eritiyosun ciddi ciddi denedim gördüm ;) yer haraketleri var mnder üstünde 10-12 çeşit haraket onlarıda yapıcaksın birde mekik çekmen lzm tabi evde yagata uzanıp çektigin mekik çok berbat vala en kralı salonda dedigim gibi 1.sabahları 30-45 dk koş (sabah olmuyosa akşam koş) 2.body ye basla haftada 4 gün git ve fitnes haraketlerine agırlık ver, 1 saat fitnes yap durmadan.. sonrada 15-20 dk biraz agirlik fln çalış , hem omuz calısman lazım ki omuz şişkin olursa göbegi gizliyor :) kendimden biliyorum ehe yoksa hamile gibi dolanırdım ortalıkta :))) 3. çay ve kahveye şeker atma, sabah kahvaltısını saglam yap enerji verici seyler ye(bal,reçel yumurta..) oglen yemeginde kebap vs sakın yeme öğünü geçiştirici seyler ye , illa rejim yap demiyorum ama yediklerine dikkat et yani akşamda çorba iç yaz geldi karpuz ye fln spor yapmayı seviyorsan özellikle basketbol oyna hafta sonları fln 2 saat oynasan çok etki ediyor benden söylemesi :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger irc.quakenet.org / #gecevardiyasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 yaglı seylerden uzak dur[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 diyetisyene git inne vursun sana lol :D[signature][hline]http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=9fnwic5e23774 Online Savaş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Delikanlı adam kilolu olur boşver kalsın :)[signature][hline]Where is Anatolia? I Hate Anatolia!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 göbek eritmenin bir yolu varsa o twist tir. uzunca bir sop alıyosun filistin askısı misali boynuna koyuysoun ve bel sabit bir sağa bir sola dönüyosun ve tabiki beline de bir adet naylondan herhangi bişi bağlıyosun terlemesi için. hergün süreyi ve sayıyı artır. sonucunu alırsın. tabi yemeğinede dikkat et biraz. hadei kolay gelsin:)[signature][hline] kimse.... ya da sadece biri..gözlerinin içine bakan biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Salata ye , yağ yok ; kolay yok , ekmek kahvaltıda istediğin kadar ye sonra yok .. Et yiyebilirsin fazla abartmadan .. Koşu yapman gerekiyor , yürüyüş de olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Mekik.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bana verebilirsin kilolarını ;) valla zamanın ve imkanın varsa yüz, en hızlı eritme yoludur. yok dersen body yap , çoğu salonda sana eritme yolu söylerler illa kas yapıcan diye birşey yok. bi de çok çay içiyorsundur gün içerisinde malum pc başındaymışsın, kiloya sebebiyet verebildiğini duymuştum ama ne kadar doğru bilemem.[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 sabah koşusu[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 göbek erimez, ben eriyen göbee göbek demem :)[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 kilo almadan göğsüne kendi ağılığınla, çok tekrar ve sık sık mekik çek gün içinde... Bi de tabi yemekte yağdan ve tuzdan kaçacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bonecum naaptın ya 10 * 6 bunla değil göbek hiçbişi erimez ben fitness yaparken fat killer programı adı altına 3*50 den başlıyodu eziyet onun dışında twist çok iyi rahat ve efektif bi harekettir... en iysi bi salona yazılmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 gobeksiz adam balkonsuz eve benzer[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 günde 1 bardak kekik suyu iç ayrıca[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. oha kalbim atmaya başladı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ewet min 150 ile başla setler en az 50'den olsun, daha sonra 250 500 çıkar, çok zorlama sakın başlangıçta gece uyutmuyo ağrısı... Daha sonra sayıyla setler içindeki sayıyı arttır. Mühim olan çok tekrar.. Ne kadar çok tekrar yaparsan yağlar o kadar çabuk erir. Yağ kalınlığı istediğin düzeye gelince göğsüne ağırlık alarak çalışmaya başla kas yaparsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 bugun dönüşte spor salonuna gidecegim.. 3 aylik kayit yaptiricam ve hergun gitmeye calisip eriticem göbegi :) zati spor salonundaki herif ne olursa 3 ay içinde olur ondan sonraki aylarda yavaslar erime dedi.. yani 3 ayda 5er santim filam hissediyorsan 4. aydan sora 2 şer santim filam oluyomuş[signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 17 Mayıs 2004 17:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 hiç bişi olmaz günde 150 tekrardan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Bir seferde nizami 50 yapan birisinin zaten göbek problemi yoktur.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 mekikmi o ne ?? (ben hiç spor yapmam tam bi kalasim ) :( bu arada göbegim o kadarda büyük değil yaf hafif bi cikinti var sadece millet msn'den resimler göndererek aha bölemi la göbegin diyor :) suanda az bişi göbegim var ama müdahele etmessem büücek :) auyh neyse ben cikar... gidim su spor salonuyla konusim [signature][hline]nedir bu avp? [Bu mesaj avp tarafından 17 Mayıs 2004 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar