Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sebattan Tehdit!!!


theCio

Öne çıkan mesajlar

Evet...Demin gazetede okudum sebatlılar maçın devre yarısı bıçak ve tabanca ıle ankaragucunu tehdıt etmısler.Ankaraguculu oyuncular canımızı kurtardıgımızı şükrediyoruz diyo. Siz ne diyosunuz...[signature][hline]Godfather Of Speed
Cio...
Icq=101549659

[Bu mesaj Cico tarafından 16 Mayıs 2004 11:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herhalde bedava maç almaya alışmışlar rize bunlara 3 hafta önce maç verdi karadeniz ekibi diye ligden düşmemesi için şimdide alışmışlar gibi zorla silahla mı almışlar maçı??Ahahaa.

Ama doğruya doğru A.Sebat Türkiye 1. Süper Ligine yakışmayan tek takımdır.(Gerek altyapı,takım,stat,tesis olarak)[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cico, 16 Mayıs 2004 13:32 tarihinde demiş ki:
Eğer böyle bişey ortaya çıkarsa Sebat hükmen yenik sayılır ve küme düşer..

Olmaz öyle şeyyyyyyyy...Bence yani...[signature][hline]_NoelBaba_ ''Orkidin şarkısını her akşam televizyonda dinliyorsam Ajdarı(Vatana millete mal olmuş şahsiyeti) hayli hayli dinlerim'' der.Nane nane nane nanna nanna ne!!! :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

herşeyin boku çıktı artk lig mig olmasn futbol oynanmasn o dereceye getrdiler adamı bu ne kardeşim ya bu ne ya
nerde war böle şeyler ya
bide sora avrupa avrupa
işte bu durumda trabzona acıorm hakkedip kazanamamanın acısını çok çekiolar...[signature][hline]A Robin Red breast in a Cage
Puts all Heaven in a Rage
BiTcH_oFBaT's gallery
BiT¢H_oFBaT[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bitch of bat dediklerinin çoğuna katılıyorum ama Trabzon'a niye acıyosun?
Neden herkesin aklına aziz yıldırım'ın para verip hakem/maç satın alacağı geliyorda Atay Aktuğ'nun hakem/maç satın alabileceği gelmiyor?
Acımayın kardeşim Trabzon'a!!!
11 maçtan sonra ilk yenilgide Kaptanları Gökdeniz "Galatasaray kaç maçtır doğru düzgün oynamıyor bize gelince coştular. Teşvik primi yoktur demeye nasıl cüret ediyorsunuz anlamıyorum" diyorsa niye acıyorsunuz kardeşim Trabzon'a![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

magandalığa bak ya oha
inşallah kanıtlanır da otomatik olarak ligden düşürülür sebat. o sırada orda olan görgü tanıkları weya sebat oyuncularından birinin wicdan azabıyla itiraf etmesiyle delil elde edilmiş olunur mu? eğer mümkünse bu şekilde delil elde edebilirler[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...