Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Güzel olmuş. Antalya ve Bursanın da bu tip projeleri var bildigim. Seyrantepe de bitince kaliteli stadlarımızın sayısı hatrı sayılır bir rakama ulaşacak. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tarihimiz var bide inönü askdhgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kayserispor maddi olarakta harika yatirimlar yapiyor. kayserili iş adamları cok destek oluyorlar. 2. takımın diye demiyorum ama, bende kongre uyesi filan olucam sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Abi sen fenerli değil miydin? Sarı kırmızı bozmasın? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kayserili akıllıca iş yapıyor baba. stadı da teeeee ben çocukken "biz stad yapıcaz" diyen bi çok güzide kulübümüzden önce tamamlamış olmaları bunun göstergesi. dış görünümü çok daha güzel bu arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 adamlar akıllı herşeyi düşünmüş o arkadaki dağ rüzgarı keser diye bilerek oraya yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 her yer kapalı be rüzgar mı kalmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kayseri çok super bir yer en azından otoyoldan giderken aşmış gözüküyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi stadı usta başı yapmıo mimar yapıo bırakın da düşünsünler.. bence bu stad kayseriye fazla kayseri taraftarına fazla trabzon olsa filan bi nebze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 olimpiyat stadını da mimar yaptı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 "olimpiyat" adı ustunde birden fazla aktivite olma durumu.. adamlar neleri hesaba katiyolar bilseniz öle projeyi yeni bitiren mezunlara mı veriyolar? sanmam o stadın bence tek problemi ulasım oda metro filan belediye ile ilintili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 uefa damı dengesiz? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 nasıl ulaşım rüzgardan ayakta durulmuyor statda :) rüzgarı hesaba katmamak başlı başına mimarlık ve proje hatası. hiç bir şey yapılamıyor o statda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 kaleci vuruşu yapıkldığında çok gördüm topun orta sahayı geçemediğini askdhgsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 hiç gitme fırsatım olmadı ama dedğim gibi o kadar aktivite bi arada bazı problemler içerir bab yani adam -ah rüzgarmı.. şimdimi söylenir ulan? dememiştir yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bi de şöyle bişey var http://www.ambbeijing.um.dk/NR/rdonlyres/78C417B7-6D8E-40EA-8970-E669DA73E0FD/0/birds_nest.jpg bi de şu var http://2.bp.blogspot.com/_smlLpr2Jwn4/SZFI4wwLNOI/AAAAAAAAAZA/INbKX6zffDA/s320/evet.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Breedan said: hiç gitme fırsatım olmadı ama dedğim gibi o kadar aktivite bi arada bazı problemler içerir bab yani adam -ah rüzgarmı.. şimdimi söylenir ulan? dememiştir yahu valla durum aynen öyle. rüzgar sorunu yapıldıgından beri ek önlemlerle giderilmeye calısılıyor. panel denediler olmadı. şimdi de bıraktılar kimse ugrasmıyor artık o stadla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 açsınlar kapılarını da bari evsiz barksız baliciler orda yaşasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi ist b.b-fb maçını izledim rüzgarı arkasına alan tek kale oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 stadı kayserispor değilde fedarasyon yaptı sanırım, 2012 avrupa kupasını için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 toggie said: koltuk renkleri dikkatimi cekti. renkli olmus guzel tamam da, niye duzensiz sekilde yerlestirmisler. sanki aynı renk bulamayıp yerine farklı renk koltuk takmıs gibi olmus bazı yerler. http://img4.imageshack.us/img4/2386/mell85662778.jpg 3 sayfayı okumadım cevap verilmiştir belki ama o bi taktik. bilimsel olarak kanıtlanmış. öyle karmakarışık koyunca aynı rengin benzer tonlarını stadın bi kısmı boş bile olsa sahadan dolu gibi gözüküomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi ses cıkmadıktan sonra dolu gozukse nolur bos gozukse nolur diycem de, bi bildikleri vardır herelde. ayrıca bu stad dolmazsa yazık. ayrıca2 bu stadın uzeri kapalı olacak sanıyodum ben, oyle değilmis. halbuki kayseri buna en cok ihtiyac duyacak sehirlerden biri. digerleri icin bkz konya, sivas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Bursada olacak öyle stad her maç dolar derdim de Kayseri zor diyorum. :) Tabi bu sezon hevesle dolacaktır ama asıl seneye görücez bakalım. Zira, Erciyese yatmadı diye Kayserispor'a küfreden garip bir taraftar kitlesi var :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 niye dolmasın kayseri koca sehir, inanılmaz soguklar oluyo ve buna ragmen her macta en azından yarısına kadar doluyodu eski stadları. simdi ısıtması falan da vardır doldururlar bence. kayseri bursa'dan ne eksigi var, fazlası bile var hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar