sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Ben bir ayakkabı aldın deriden firmasından , 1 ay geçti geçmedi ayakkabı yamuldu götürdüm gönderelim dediler sonra aradılar geldi diye gittim yine yamuk sadece açılan yerlere yapıştırıcı sürüp yollamışlar ben bunu böyle almam dedim birdaha gönderdin dedim,şimdi tekrar aradılar yok efendim üretici firma kullanım hatası demiş telefonda yani benim ayaklarım yamuk ondan suçlu benim öyle mi dedim yok efendm şöyle böyle. acayip sinirliyim şuanda,gidip bu durumu düzeltmezseniz tüketici mahkemesine başvurucam demeyi düşünüyorum.Çünkü artık parasını da geçtim yüzsüzlüklerine sinirleniyorum hiç üşenmem gider bir ayakkabı için uğraşırım vallahi. Başka ne yapılabilir var mı başına böyle birşey gelen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tüketici mahkemesinden önce hakem heyetine başvur daha kolay bir prosedür. Buarada ikiside 99% oranında her olayda tüketici lehine karar veriyor.İnanılır gibi değil ama kaza yapan arabanın tamponu çatladı diye para iadesine karar verilen kararlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Tüketici Mahkemeleri genelde tüketici lehine karar verdiği gibi süreçleride nispeten hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 iyi güzel öyle yapıcam aradım şimdi yok üretici firmaya gönderdik 3-4 kişilik ekspertiz heyeti inceliyo böyle karar vermişler ot bok bi ton zırva.deridenin müşteri hizmetleri varmış orayı ara dedi orayla hiç uğraşmayıp mahkemeye vermek daha mantıklı bu dediklerinizden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayakkabı yamuldu derken? benim ayakkaplarımda hep yamuluyo yamuk basıyorum çünkü :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Arkadaşlar, Tüketici Mahkemeleri yada Tüketici Sorunları Hakem Heyetine gideceğinizi siz kafanıza göre seçemezsiniz. 01.01.2008 tarihi itibariyle Tüketici Mahkemelerine başvuru alt sınırı 827,05 YTL'dir, bu bedelin altındaysa ürün (Ki ayakkabı bu, altındadır diye düşünüyorum, umuyorum) Tüketici Sorunları Hakem Heyetlerine başvurmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Hocam tepkinde çok haklısın birçok firma satışı yaptıktan sonra böyle laçkalaşıyor. Ver mahkemeye inlesin adiler... Şu Gold bilgisayara da bi güzellik yaparsan büyük hayır duası alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 elesso said: ayakkabı yamuldu derken? benim ayakkaplarımda hep yamuluyo yamuk basıyorum çünkü :/ işte aynen öyle oldu ve olmaması gerekiyor hele 1 aylık kullanımda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 @apis o bedelin altında tabii ki :) hakem heyetine başvur dediler zaten heralde dediğin sebepten olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sipeyskeyk said: elesso said: ayakkabı yamuldu derken? benim ayakkaplarımda hep yamuluyo yamuk basıyorum çünkü :/ işte aynen öyle oldu ve olmaması gerekiyor hele 1 aylık kullanımda :) sende yamuk basıyosan tabanlık öneririm, tabanlık kullanmaya başladığımdan beri yamulmuyo ayakkaplarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yalnız cidden "yamuk basıyor" falan gibi bir muhabbet olursa kullanıcı hatasından kazanamayabilirsin. adamlar savunabilir yani kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mister Tentacle Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ayağın yamuk ise tüketici mahkemesi yerine fizik tedavi öneririm ileride yaş geçince daha büyük sorunlara yol açabilir. ayrıca şikayetvar.com diye bir site var orasıda yer yer etkili olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 şikayetvar (tu) problem yaşadığın firmaya bak sitede, eğer sorun çözüyorlarsa mahkemeye vereceğini falan yaz, ilgilenirler hemen. ama çözmüyolarsa yine de yaz, kıllık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sipeyskeyk said: elesso said: ayakkabı yamuldu derken? benim ayakkaplarımda hep yamuluyo yamuk basıyorum çünkü :/ işte aynen öyle oldu ve olmaması gerekiyor hele 1 aylık kullanımda :) bir dakika sen şimi yamuk mu basıyorsun? eğer ayağında bir problem varsa hiç bir şey yapamazsın çünkü "ayağı problemli biri olarak özel yerlerden ayakkabı laman gerektiği" iddiasıyla firma kendini savunacak ve konu direk "kullanıcı hatası" olarak gözükecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 benzr sorun babam da da var onu da başparmağı yanlış kaynamadan dolayı deforme bu yüzden her ayakkabıyı giyemiyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar