tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 LordVithar said: tinu said: Yokmu deneyen su anda baska guıld burda... Tank ı ayakta tutamıyoruz ınanılmaz vuruyor.. kıte yapılmıyor 3 healler heallıyoruz debuff atıp yatırıyor ayakta tutamadık... Tinu 25 man deniyoruz şu anda, tank plasma yediginde tutuluyor cdleriyle ama 2. bir tankın hemen tauntlaması lzm. Edit: eksik sımdı bızde oturduk cd larla ayakta tutuyoruz gecıcez 2ncı phase e de bız 10 kısı denıyoruz 10 kısı baya zor oluyor shine da deniyor arada soruyorum onlarada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Faz2ye amcalar DuelSpeci kullanın diyor bu combatta :) Heal lazım bol bol , P1de sorun yok anca CDlerle aşılıyor. Ancak nerede Bring the player , not the class mantıgı onu cözemedim. Yine DK yine dk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 serjuhan said: Faz2ye amcalar DuelSpeci kullanın diyor bu combatta :) Heal lazım bol bol , P1de sorun yok anca CDlerle aşılıyor. Ancak nerede Bring the player , not the class mantıgı onu cözemedim. Yine DK yine dk.... p1 de 10 kısı denedık bız zor oluyor ama dedıgın gıbı 2 dk olsa rahat rahat gecerız dk tank cok avantajlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben hayatimda bu kadar berbat bir PTR gormedim, bossla degil critical error'le bogusuyoruz, surekli birileri fatal yiyor, saka gibi ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Bu seferde bizim serverda bi kere bile error yiyen olmadı en azından bizim guildde diyeyim. En stabil raidimizi yaptık PTRdeki sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ulduari kapadilar, pfff ulan nerdeyse yatmisti :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 nihlathak said: Ulduari kapadilar, pfff ulan nerdeyse yatmisti :/ kac dk suruyor toplamda ve kac phase var? 20dk dan once kesene arhievent verıyorlarda merak ettım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 serjuhan said: Faz2ye amcalar DuelSpeci kullanın diyor bu combatta :) Heal lazım bol bol , P1de sorun yok anca CDlerle aşılıyor. Ancak nerede Bring the player , not the class mantıgı onu cözemedim. Yine DK yine dk.... dualspec olayı combattayken islemeyecek denmisti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 diger talente gecince mana sıfırlanıyor combatta denemdim degisiyormu en son yamayı yuklemedim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 combatta degismiyor tabi ki de, mana sıfırlansa ne olucak. mana kullanmayan classlar var sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bende pri-shaman-hunter var hepsindede mana var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 toggie said: serjuhan said: Faz2ye amcalar DuelSpeci kullanın diyor bu combatta :) Heal lazım bol bol , P1de sorun yok anca CDlerle aşılıyor. Ancak nerede Bring the player , not the class mantıgı onu cözemedim. Yine DK yine dk.... dualspec olayı combattayken islemeyecek denmisti? Demek istedigim. Healer sayısını artırmak lazım. Bunu da healer stackletmicez Twins gibi dediklerine göre o yollu yaptırcaklar ki. Denedigim bosslar 6 bilemedin 7 healer istiyor max. Buna 7-8 cok rahatlatır , bariz fix combatı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 shamanların yedigi buff ve mana nerflerinden sonra boyle bi fight duyduguma sevindim acıkcası. yine min 2 resto shaman alınır raidlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Evet toggie phase2de direct heal lazım ve bunu da gruba Shaman ve Priestler cok iyi yapıyor. Bende acıkcası Shaman'ın işe yaradıgına sevindim cok geri planda kalmışlardı cünkü. Ancak PoH ve CoH yine cok etkili tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tinu said: nihlathak said: Ulduari kapadilar, pfff ulan nerdeyse yatmisti :/ kac dk suruyor toplamda ve kac phase var? 20dk dan once kesene arhievent verıyorlarda merak ettım :) 4 phase, toplam 8-10dk filan suruyodur sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Flame Leviathan down! :) SoTC olarak ulduar daki ilk bossumuzu kestik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 ptr :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Miraul said: ptr :P guzel neck dustu :P 68str verıo yalnız bu ulduar ın gelısı heralde bı 2 ay daha surer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tinu said: Flame Leviathan down! :) SoTC olarak ulduar daki ilk bossumuzu kestik.. Blizz. şu pass.ı düzeltse de ben de gelsem. Balık tutuyorum sıkıntıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 tinu said: Flame Leviathan down! :) SoTC olarak ulduar daki ilk bossumuzu kestik.. 10? 25? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 10 kişi deniyoruz yazmıs bi önceki sayfada ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 nihlathak said: tinu said: Flame Leviathan down! :) SoTC olarak ulduar daki ilk bossumuzu kestik.. 10? 25? 10 kısı canım daha 25 kısı bu hafta toparlancaz anca...turkıye bura kotalı ınternetden mıllet patch cekmıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oraz Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Önceden belirttiğim gibi kolay bir boss (Heroic versiyonu 2.denemede kestik...) Flame Leviathan; "hoşgeldiniz efendim sizi böyle alalım" diyerek sizi tebessümle karşılayan kapı görevlisi gibi olmuş ^^ Bu arada normal versiyonunda araçlar ile ilgili bug olmuş oyun içerisinde fixlediler ve araçlardan inerek tekrar binilmesini istediler. Bunu yaptığınızda aracın gücü yarı yarıya azaldı(yani olması gereken değerlere geldi) *** İstemedende olsa hard-mode denedik 1 sefer, cidden zor görünüyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Tüm bosslar kolay aslında, hardcore bir guild daha 3. günde tüm bossları temizler. Ama hard modelar çoğu casual'ın yapamayacağı kadar zor. 3D falan yanında çerez kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 flame leviathan'ın kac tane hard mode'u var bilmiyorum da, achievementlarda sey vardı sanırım hic stunlamadan öldürmek, turretlar ayaktayken öldürmek gibi seyler. bunlar hard mode değilse, hard mode nedir bu boss icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar