toggie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ben değil nihlatak ordan. resmi mmo-champ'tan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 thorim'in boyu uzamis, tenine renk gelmis, iyi olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 serjuhan said: Cidden server location nerde? Sürekli DC crash bunun yanında stabil bir 500-600 latency. Nihla sizde kimse de Latency felan oluyor mu? Ve özellikle sende :) Proxy felan kullanıyorsundur gerci sanırım , hıh? Freedom kullaniyorum,ping 350-500 arasi degisiyordu, arada spike oluyodu server side sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ispanyol serverinda oynamanin avantaji o :) brill gg idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Saol Nihla , sende durum bizim gibi yani. Peki guildielerinin durumu nedir? Server location bu sefer US degil cünkü. SSde de görüldügü üzere Yesil latency bar ile oynuyormuş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 aquila said: thorim'in boyu uzamis, tenine renk gelmis, iyi olmus. bende onu diyicektim thorim degilki bu. das orikinal thorium cok daha karizmatik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Aynen, Norse karizması 0'lanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 serjuhan said: Saol Nihla , sende durum bizim gibi yani. Peki guildielerinin durumu nedir? Server location bu sefer US degil cünkü. SSde de görüldügü üzere Yesil latency bar ile oynuyormuş arkadaş Diger guildlerle ilgili hicbir fikrim yok acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Kolay gelsin madem Freya'da inşallah deneyebiliriz bizde server izin verirde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Drop yok anladığım kadarı ile. Hiçbir item link görmediğimize göre. Ayıp etmişler ya, öğrenseydik yavaş yavaş drop table'ları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 sanırım bosslar olmuyo'o 509384950/1 hpde kitleniyolar ole, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dropları eklemediklerini söylemisti Blizz. Bosslardan Hodir ve Thorim sanırım hikaye vs geregi ölmüyorlar , imana geliyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 freya da gitti. test edilen bütün bosslar kesildi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 takvimde yarın icin bisey gozukmuyo. iron council ve thorim'i denemedi avrupa serverları, insallah birini acarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 server lagi olmasa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.fusion-guild.org/forums/showthread.php?t=5492 lol falan heriflere 10k dolar vermisler test ettiler die ps: yalanmis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessarien Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 fail :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 villains mi kalmadı abi blizzin elinde. hep temiz çocukları "corrupt yediler ehehe %1 yapın kurtarın" diye tıkmışlar ulduara. yakıstıramadım. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ben sey istiyorum, bosslarda raide hazırlık yapsın, flask falan icsinler. hatta boel 10-25 kişilik raid olarak boss gorelim, bole flask icmiş, combat res atan ne biliyim -50 DKP! falan diyen. bunu istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 * Throw the Shattered Pieces of Val'anyr inside Yogg-Saron's exposed brain and defeat Yogg-Saron to recover the Reforged Hammer of Ancient Kings. ahaah boss buglanırda o parçalar fln cortlarsa ne eğlence olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 attıgın seyler sayılır herelde, kaydolur. sonra bossu kesince de mace'i alabilmek icin gereken q itemı duser. sonra onu verip alırsın iste. bossu aynı anda kesmen gerekmiyodur belki, fragmentı attıktan sonra ne zaman kesersen kes alıcaksındır lootu. tabi bunlar hep benim sallamalarım. yazılan seyden bi halt anlamadıgım icin boyle sıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Cuce said: ben sey istiyorum, bosslarda raide hazırlık yapsın, flask falan icsinler. hatta boel 10-25 kişilik raid olarak boss gorelim, bole flask icmiş, combat res atan ne biliyim -50 DKP! falan diyen. bunu istiyorum. MORE DOTS MORE DOTS!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 bossta wipe oldugunda fragmentlar gitse daha efsane olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Casual lar, Blizzard'ın ofisini yerle bir eder öyle birşey yaparlarsa. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 haha bu nası interface lan. nintendo atari ekranı gibi. iğrenç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar