Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.1 PTR Boss Testing

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
serjuhan said:
Cidden server location nerde? Sürekli DC crash bunun yanında stabil bir 500-600 latency. Nihla sizde kimse de Latency felan oluyor mu? Ve özellikle sende :) Proxy felan kullanıyorsundur gerci sanırım , hıh?

Freedom kullaniyorum,ping 350-500 arasi degisiyordu, arada spike oluyodu server side sanirim.
Mesaj tarihi:
Saol Nihla , sende durum bizim gibi yani.

Peki guildielerinin durumu nedir? Server location bu sefer US degil cünkü. SSde de görüldügü üzere Yesil latency bar ile oynuyormuş arkadaş
Mesaj tarihi:
serjuhan said:
Saol Nihla , sende durum bizim gibi yani.

Peki guildielerinin durumu nedir? Server location bu sefer US degil cünkü. SSde de görüldügü üzere Yesil latency bar ile oynuyormuş arkadaş

Diger guildlerle ilgili hicbir fikrim yok acikcasi.
Mesaj tarihi:
ben sey istiyorum,

bosslarda raide hazırlık yapsın, flask falan icsinler.

hatta boel 10-25 kişilik raid olarak boss gorelim, bole flask icmiş, combat res atan ne biliyim -50 DKP! falan diyen.

bunu istiyorum.
Mesaj tarihi:
* Throw the Shattered Pieces of Val'anyr inside Yogg-Saron's exposed brain and defeat Yogg-Saron to recover the Reforged Hammer of Ancient Kings.

ahaah boss buglanırda o parçalar fln cortlarsa ne eğlence olur :P
Mesaj tarihi:
attıgın seyler sayılır herelde, kaydolur. sonra bossu kesince de mace'i alabilmek icin gereken q itemı duser. sonra onu verip alırsın iste. bossu aynı anda kesmen gerekmiyodur belki, fragmentı attıktan sonra ne zaman kesersen kes alıcaksındır lootu.

tabi bunlar hep benim sallamalarım. yazılan seyden bi halt anlamadıgım icin boyle sıkıyorum.
Mesaj tarihi:
Cuce said:
ben sey istiyorum,

bosslarda raide hazırlık yapsın, flask falan icsinler.

hatta boel 10-25 kişilik raid olarak boss gorelim, bole flask icmiş, combat res atan ne biliyim -50 DKP! falan diyen.

bunu istiyorum.

MORE DOTS MORE DOTS!!!
  • Yeni Oluştur...