Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ALIN. ONCE YOU TRAIN WITH IT YOU WILL NEVER TRAIN WITHOUT IT cidden. 6 ayı geçtiyse sipor yaşantınız alın. bayadır kullanmıyordum şu an çok mutluyum hehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Muscle Tech Gakic gibi bişimi bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ne bu cidden kreatin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 valla az bişey creatin var içinde ama olayı NO içermesi diyorlar, oksijeni kaslara taşıyan bileşikmiş. bana sorarsan tabi içinde bolca uyarıcı var onlar baya konsantrasyon ve zindelik veriyor. NO filan hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 sakat diil mi bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 değil diyemem ama çok sakat olacağını sanmıyorum. kanıtlanmış bir zararı yok şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yani protein tozudur aminoasittir o kadar zararsız olduğunu iddia etmem hayatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Protein tozu gene lazım olan birşey. Body yaptığın zamanlar Günlük protein ihtiyacını sadece et süt ve yumurtayla karşılamaya çalışınca eşşek gibi de yağ ve kalori de alıyosun... besin takviyesi yani... ama bu kreatin vs. metabolizmayı bozmasın? o manada sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 ilaç değil yani steroidle filan alakası yok. fda onaylı filan ama tabi yinede ben zararını görmedim diye zararsız diyemem. daha önce 1 kutu bitmişti sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Baktım inceledim kreatin artı bi kaç yeni bileşik işte bu adamların NO kompleks dediği... Enerji ve konsantrasyon arttırıcı. Kullanılabilir aslında. Ben gym den çok yatakta kullanmayı düşündüm hahahaha. Bi daha kimse tatmin edemez altındakini hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 abi onu İNANILMAZ etkiliyor. şu an yazamıyorum ama baya iyi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 O zaman bundan bir kamyon alıp tahtakalede satmak lazım tezgahta asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Valla cons çatladım meraktan verdim sipariş bodybuilding.com dan. Bakalım yorumumu yaparım 1-2 haftaya ürün gelir gelmez kullanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bugün ilk defa kullandım. İnanılmaz ya hahahaha Evde içtim çıktım spora gittim, başlarda hiç birşey yok. Sonra üstünden 40dk geçince etkisini hissetmeye başlıyosunuz. Açık geniş tutuş barfix benim en zorlandığım harekettir. 10-11 tane en fazla çekebilirim ilk sette. No-Xplode u aldığım gün 11,12,13...18,19,20,21 diye gitti :D Bi set hareket yapıyorsun. Sonra nabzın yükseliyor. Sonra 2. sette daha yüksek ağırlıkla yaparken daha kolay yapıyorsun. Sanki gene ilk seti yapar gibi. Ama dediğim gibi tansiyonu epey yükseltiyor. Sağlıklı birşey olmadığı apaçık ama 1-2 haftalık kür olarak kullanılmasında bi sakınca olmaz gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hazir spor yapan insanlar varken soruyum barfiks sopasi aldim bildiginiz gibi fakat daha 5 tane cekemedim arkadas 4 de kaliyorum kollari omuz hizasi akdar acip oyle cekiyorum daha 1 hafta felan oldu iste artarmi bu yoksa omur boyu 4 mu cekicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 FDA'i falan karıştırmayalım arkadaşlar ne alakası var olayın FDA ile. FDA amerika'nın sağlık bakanlığı gibi bir kuruluşudur ve ilaçlara bakar. Bu ürünler ilaç değil ek besindir ( supplement ). Herhangi bir zararı olacağını zannetmyiorum ancak tabi ki bir protein tozu kadar masum ürünler değildir bence. No Xplode nitrik oksit ürünüdür ve idmanlarınızda size dayanıklılık sağlar ve kaslarınıza daha çok kan pompalanmasına yardımcı olur. Kafein sayesinde daha konsantre olmuş bir şekilde idman yaparsınız. EDİK: Uyarı olarak adana bölgesinde satılan bütün no-xplode ve diğer ek besinler sahtedir o yüzden uygun fiyata buldum ( hatta amerika'dan bile ucuza ) yihu diyip sağlığınızı tehlikeye atmayınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 OogahBoogah said: hazir spor yapan insanlar varken soruyum barfiks sopasi aldim bildiginiz gibi fakat daha 5 tane cekemedim arkadas 4 de kaliyorum kollari omuz hizasi akdar acip oyle cekiyorum daha 1 hafta felan oldu iste artarmi bu yoksa omur boyu 4 mu cekicem Omuz hizasında tutarak yaptığın barfiks bicepslerine vuracaktır pek bir anlamı yok. Geniş tut ve birisinden yardım al, bacaklarını dizden geriye kır ayaklarını üstüste koy biri seni alttan tutsun biraz kuvvet versin yukarı doğru. Haftada 2-3 kereden fazla da yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Ben barfiks çekmeye ilk salonda başladım, 8x3 hedef vermişti antrenörüm (quadrophenia'nın dediği şekilde) 2 ayda hedefe ulaştım, 6 günde 1 tekrarlıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu no-xplode u nerden aldınız yahu? Gittigidiyorda fiyatlar 70-130 arası nerden güvendiniz de aldınız bunu? Bi de 1-2 hafta bunu alıp çalıştın, bıraktığın zaman eskisi gibi olmayacak performansın büyük ihtimalle. Sonra kaslarda küçülme/sarkma gibi sorunlar olmaz mı? Veya bırakamamak gibi bir sorun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Büyük ihtimalle olacaktır o tip sorunlar, bırakamama sorunu olur mu bilmem ama eski verimi kaybetmenin yarattığı psikolojik etkiyle bırakmama olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Tırsıtmayın lan yok yan etkisi olur, yok kasta sarkma olur, yok adanadan aldığınız sahtedir... Sahteyse de işe yaradı valla ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 sarkma markma hayatta olmaz çünkü zaten boyuta direk etkisi olan bişey değil. ama güç kaybı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Quadrophenia said: OogahBoogah said: hazir spor yapan insanlar varken soruyum barfiks sopasi aldim bildiginiz gibi fakat daha 5 tane cekemedim arkadas 4 de kaliyorum kollari omuz hizasi akdar acip oyle cekiyorum daha 1 hafta felan oldu iste artarmi bu yoksa omur boyu 4 mu cekicem Omuz hizasında tutarak yaptığın barfiks bicepslerine vuracaktır pek bir anlamı yok. Geniş tut ve birisinden yardım al, bacaklarını dizden geriye kır ayaklarını üstüste koy biri seni alttan tutsun biraz kuvvet versin yukarı doğru. Haftada 2-3 kereden fazla da yapma. sunu sandalye yardimiyla yapsam olurmu acaba deniyim bi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 maymun gibi kaldim kipirdayamadim avuc ici bana mi bakicak disa mi bakicak gerci o sekilde de yapamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 dışa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar