Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ilk nefesimin yıl dönümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dogum gunum kutlu olsuuuun
*! kendi kendini tebrik eder*
Heyyo
:tebrikz:[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum
Mesaj tarihi:
kutlu olsun!
:tebrikz:
[hline]Only now, only now does he know, silver doom, unseen moon will show

[Bu mesaj Kenderleme tarafından 22 April 2003 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nice yillara... Dogum gunu kutlu olsun :D

:tebrikz:
[hline]KHaRoN
The clash of honor calls to stand when others fall

[Bu mesaj KHaRoN tarafından 22 April 2003 16:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
sagolun da hecelemeyide doru yapsaymisim be :)
oldurcek bu turkce hocam beni[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:
angelcim ora avustralya bura turkuy ona bakarsan normal bi japonun 3 katıyım ama soluyo muyum

[edit= sagol baslik icin kedi yada nefr ( dikkat etmedim ikinizde ard arda bi degisiklik yaptiniz ama)]

[Bu mesaj AngelFire tarafından 22 April 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar.

ps: Orc lord o imza ne öyle, şu haber kanallarının alt yazıları gibi.

Saddam bulunamadı, orc lord balıklarını öldürdü, IMF para vermicek.....[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
herkeze tesekkurler
bu gun gecirdigim gibi bi yerde sizlerinde dogum gunlerinizi kutlamanin nasip olmasini gercekten gonulden dilerim
( gercekten guzel manzarali olan sydney tower in donen kismindaydim done done butun sehri gosterio)
P.s : Sevdiklerimden ve arkadaslarimdan uzak olmadnin buruklugu vardi ama en azindan ailem ve burdan tanidiklarimla beraberdim
(Bu arada yakin zamanda donup arkadaslarima tekrar kavusma heyecenimda oldugundan buruklugum cok fazla degildi)[hline]BonePART, 26 Şubat 2003 11:32 tarihinde demiş ki:

edit: Herzamanki yazim hatam

[Bu mesaj AngelFire tarafından 22 April 2003 17:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mutlu yıllar..:tebrikz:

Bu arada paticik mevhumu ne demek?[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
said:
BabacumMostors, 22 April 2003 19:44 tarihinde demiş ki:
nice senelere ama başlığı okuyunca başka şey sandım :)[hline]Isn't it funny? Let's try something else...

+1 nice yıllara dostum
  • Yeni Oluştur...