Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

araba degistirmeyi dusunuyorum tavsiye topici

nuwanda

Öne çıkan mesajlar

sanirim artik 1.6fsi golfumden daha performansli bisiler ariyorum. ama babamdan isteyemicegim icin simdiki arabami satip uzerine biraz ekleyebilirim. su anda aklima gelen tek secenek 2001-2002 model s3 ler. zamaninda annemde bu kasadan 1.8t vardi oldukca begenirdim.. ici falan smdiki golfumden daha kotu degil bence. sahibinden de 90bin kilometrede 270 beygirlik bi tane var 27bin tl ye.

sizce 57bindeki 2005 model golfu satip, 90binde 2001 model bi s3 almak mantikli midir?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben değer demeden düşünürdüm...

Sonuçta performanslı olduğu için alınan bir araba ve 90.000km boyunca uslu kullanılmamıştır. Normal bir arabadan daha çok yıpranmıştır...

Almadan önce bi servise götürüp kontrol ettirmekte fayda var. Ayrıca bi dinamoya da sokardım ben olsam, 90.000km den sonra o 270 beygirin bi kısmı kaçmış olabilir.. =)
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

90bin km bence çok ciddi bir km değil.

Serviste turbo ve diferansiyellere baktır. Şanzımanı deneme sürüşünde kontrol et. Debrijaın kaçırmasına bak. Bunlar eninde sonunda aşınan parçalar zaten. En fazla şunu diyebilirsin adama 'yahu bunun şu şu şu parçaları daha değişecek, çok tutar bunlar şimdi... sen azıcık daha fiyatı indir'.

Kimse de S3'ün Polo gibi kullanılmasını beklememeli ;)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...