nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 sanirim artik 1.6fsi golfumden daha performansli bisiler ariyorum. ama babamdan isteyemicegim icin simdiki arabami satip uzerine biraz ekleyebilirim. su anda aklima gelen tek secenek 2001-2002 model s3 ler. zamaninda annemde bu kasadan 1.8t vardi oldukca begenirdim.. ici falan smdiki golfumden daha kotu degil bence. sahibinden de 90bin kilometrede 270 beygirlik bi tane var 27bin tl ye. sizce 57bindeki 2005 model golfu satip, 90binde 2001 model bi s3 almak mantikli midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Selam, Bence değer :) Eh başka yoruma gerek yok sanırım... ben kilit vurayım en iyisi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Ben değer demeden düşünürdüm... Sonuçta performanslı olduğu için alınan bir araba ve 90.000km boyunca uslu kullanılmamıştır. Normal bir arabadan daha çok yıpranmıştır... Almadan önce bi servise götürüp kontrol ettirmekte fayda var. Ayrıca bi dinamoya da sokardım ben olsam, 90.000km den sonra o 270 beygirin bi kısmı kaçmış olabilir.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Selam, 90bin km bence çok ciddi bir km değil. Serviste turbo ve diferansiyellere baktır. Şanzımanı deneme sürüşünde kontrol et. Debrijaın kaçırmasına bak. Bunlar eninde sonunda aşınan parçalar zaten. En fazla şunu diyebilirsin adama 'yahu bunun şu şu şu parçaları daha değişecek, çok tutar bunlar şimdi... sen azıcık daha fiyatı indir'. Kimse de S3'ün Polo gibi kullanılmasını beklememeli ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 evet o parcalar beni de dusundurdu sonucta aldiktan sonra problem cikarirsa cok yine maddi bi krize girebilirim =) chip tuning ile 270 olmus araba onu cikartip orjinal 225 beygir gbi bisi oluyor oyle kullanmak daha mantikli da olabilir sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Selam, Her turbolu ve spor araçta olan riskler bunlar :) Alırsan eğer, ilk önce turbo yağlama borusuna baktır, gerekiyorsa değiştir. 80TL falandır sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 delimisn alinir mi o araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 chip tuningle 270 olduysa demekki aksama normalde bineceğinden fazla yük binmiş. banada pek mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 pek anlamayn biri olarak mantıksız geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Bende düşünürdüm falan dedim de, ben kesinlikle almazdım açıkçası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ama olmuyo boyle ilk basta herkes evet dedi sonra herkes hayir demeye basladi =) neyse zaten illa olcak bisi degildi oyle anlik hevesler olur ya onlardan birini yasiyorum sanirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Kendine parayla dert satın almış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 2005 golf verip 2001 s3 alıcagıma golfu hiç vermem. eski kasa bi bmw al bence daha mantıklı.s3 nedir yani.2001 model bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ccaann Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Eski s3 lerden uzak dur. Cogu hor kullanilmis ve kazali. Pasalar gibi golfune binmeye devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Hepimiz 320d coupe alalım en iyisi :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Abi bu sabah başlayan bi sponsorluk durumu var herhalde, her topiğe 320d tavsiye etmişsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Ondan aşağısı her araç nazarımızda değmez, kalas, fransız, gitmiyor, çok yakar, 0-100'ü kötü, konforsuz...vb sıfatlar alıp duruyor. Ehh haliyle geriye o kaldı bir tek :D Hepimiz tek tip alalım bir BMW 320d coupe, rahat edelim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 default BMW 320d bana da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Coupe demeyi unuttun. Sedan'a da para vermiyoruz çünkü çirkin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sedan sux coupe rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Şimdi oldu işte :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tip olarak da dizaynı daha iyi olmicak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Valla ben de varım 320d'ye, bana uyar. Kim ısmarlıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 o değil de okula gelen scirocco'yu test eden var mı ahah, araba 0 gelmişse, 40.000'e gelecek az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar