Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sword a benzeyen sword mu yapmışlar? Çüüş :D Şaşırdım gerçekten:D mmo weapon skinleri göstermiş sitede. Swordlar çok dikkatimi çekti...Gerçekten sword a benziolar:D Fist weaponlar hiç hoşuma gitmedi ama :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bunu yeni bi konuda belirtmen güzel oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ey edip adanada pide ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bende konu açcam. Kafalığa benzer kafalık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 neeeee? baslıga benzeyen baslık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu tarz durumlarda çekice benzeyen çekiç istiyoruz adminlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 offf held in off handler ne ööle abi omfg ya...iyice sıçtı blizz işin içine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 2h axelar güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Oturanboaa said: Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim. uzgunum bro ama NEEEE?¿ diye baslık acarsan aggroyu da alırsın.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 aoe taunt attın herkes geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi esprilerinize ya loserkidsler sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ulduarda bile stafflar at başlı. birinin atlarla sorunu var orda kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Horn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Oturanboaa said: Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim. Havadan sudan konulara dandik konu başlıklarıyla topic açılınca "pek şakacı" olan konuyu açan, haklı tepki gösteren ise diğerleri oluyor. Rolleri karıştırmışsın azıcık sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar