Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Sword a benzeyen sword mu yapmışlar? Çüüş :D Şaşırdım gerçekten:D mmo weapon skinleri göstermiş sitede. Swordlar çok dikkatimi çekti...Gerçekten sword a benziolar:D Fist weaponlar hiç hoşuma gitmedi ama :/
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bunu yeni bi konuda belirtmen güzel oldu :D
Boci Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Bende konu açcam. Kafalığa benzer kafalık...
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu tarz durumlarda çekice benzeyen çekiç istiyoruz adminlerden.
Anubisath Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 offf held in off handler ne ööle abi omfg ya...iyice sıçtı blizz işin içine
Oturanboaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim.
katliamci Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Oturanboaa said: Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim. uzgunum bro ama NEEEE?¿ diye baslık acarsan aggroyu da alırsın.:(
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 abi esprilerinize ya loserkidsler sizi
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 ulduarda bile stafflar at başlı. birinin atlarla sorunu var orda kesin
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Oturanboaa said: Aman herkezde bi şakacıymış bi komikmiş valla... Swordlar çok büyük ve genişti üstünde bin türlü oymalar kakmalar nerden baksan 30kilo olmalar vardı. Basit şekilli diye sword a benzeyen sword dedim, fırsat kaçırmadan zekice ince esprileri döşeyen arkadaşlarım benim. Havadan sudan konulara dandik konu başlıklarıyla topic açılınca "pek şakacı" olan konuyu açan, haklı tepki gösteren ise diğerleri oluyor. Rolleri karıştırmışsın azıcık sankim.
Öne çıkan mesajlar