Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mercedes Yeni E- sınıfı Coupe

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
matama said:
ya simdi elk cikardik diye gidip

e serisinden daha pahali gazlarlarsa soksunlar bir taraflarina gider 3 serisi coupe alirim daha iyi.

CLK normalde E serisinden pahalı degil miydi?
Mesaj tarihi:
matama said:
duzeltiyorum daha pahaliymis

o zaman elk cok daha deli pahali olacak anlamina mi geliyor

CLK zaten eski e serisi üzerinden geliştirimişti aynen e serisi coupe de oldugu gibi..

70- 80bin euro dan başlar bence fiyatlar
Mesaj tarihi:
çok güzel olmuş.cl imsi olmuş birazda.ben beğendim.3 kasa gibide olmuş ama mercedes yani 3 kasayı yemşim :)

ayrıca içi şuanki c kasa ztn.
Mesaj tarihi:
Yalnız arka camlarda açılabiliyormuş heralde öyle birşeyler okudum bir dergide. İç tasarım fazla köşeli ve sert olmuş E serisinin şıklığını yansıtamamış..Arka tasarım dışında çok etkileyici durmuyor bence araba. Birde fazla yüksek sanki birden bire tavanı yükseltmişler de bir değişik duruyor ben çözemedim. Belki zamanla alışılır. Bu arada çok çok iyi bir aeorodinamiye sahipmiş araba.
Mesaj tarihi:
arka camlar hep açılırdı zaten bu tür arabalarda, açılamazsa başarısız tasarım söz konusuydu. ki kelebek camı var bu modelde, eskiden yoktu böle bişey, tek parçaydı arka cam :D
Mesaj tarihi:
Mr_Hand said:
arka camlar hep açılırdı zaten bu tür arabalarda, açılamazsa başarısız tasarım söz konusuydu. ki kelebek camı var bu modelde, eskiden yoktu böle bişey, tek parçaydı arka cam :D

tek parçaydı ama o tek parça komple açılıyodu işte...

şimdi arada bi çıtayla ikiye bölmüşler zaten küçük olan camı...
  • Yeni Oluştur...