prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mercedes, CLK nin yerini alacak modeli tanıttı. Foto Interior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ya simdi elk cikardik diye gidip e serisinden daha pahali gazlarlarsa soksunlar bir taraflarina gider 3 serisi coupe alirim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 içi olmamış yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Japon arabası gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 matama said: ya simdi elk cikardik diye gidip e serisinden daha pahali gazlarlarsa soksunlar bir taraflarina gider 3 serisi coupe alirim daha iyi. CLK normalde E serisinden pahalı degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 degil ya ben ole biliyorum en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 duzeltiyorum daha pahaliymis o zaman elk cok daha deli pahali olacak anlamina mi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 acayip beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 matama said: duzeltiyorum daha pahaliymis o zaman elk cok daha deli pahali olacak anlamina mi geliyor CLK zaten eski e serisi üzerinden geliştirimişti aynen e serisi coupe de oldugu gibi.. 70- 80bin euro dan başlar bence fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çok güzel olmuş.cl imsi olmuş birazda.ben beğendim.3 kasa gibide olmuş ama mercedes yani 3 kasayı yemşim :) ayrıca içi şuanki c kasa ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 öf pek guzel olmus yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 C serisini tek kapı imal edip içine hava basmışlar gibi. içi C ye benzemişte dua edin malzeme kalitesi benzemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sanmıyorum ya e coupe diyipte yeni e den farklı olursa içinin kalitesi adını değiştirsinler markanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Dünyanın en saçma kelebek camlarından birini yapmışlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aynısını söyledim arkadaşa ama clklarda sorun çıkmış ondan böyle yapmışlar dedi dfgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 aynen kelebek camı olmamış hiç.. iç kalitesi de bakarak anlaşılmıo ama daha iyi tasarım olabilrdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yıllarca lexus mercedesi taklit etti şimdi işler tersine dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 araba resmen güvenlik kokuyo ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Yalnız arka camlarda açılabiliyormuş heralde öyle birşeyler okudum bir dergide. İç tasarım fazla köşeli ve sert olmuş E serisinin şıklığını yansıtamamış..Arka tasarım dışında çok etkileyici durmuyor bence araba. Birde fazla yüksek sanki birden bire tavanı yükseltmişler de bir değişik duruyor ben çözemedim. Belki zamanla alışılır. Bu arada çok çok iyi bir aeorodinamiye sahipmiş araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2009 arka camlar hep açılırdı zaten bu tür arabalarda, açılamazsa başarısız tasarım söz konusuydu. ki kelebek camı var bu modelde, eskiden yoktu böle bişey, tek parçaydı arka cam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 farlar cok zorlama, onun di$inda iyi baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Mr_Hand said: arka camlar hep açılırdı zaten bu tür arabalarda, açılamazsa başarısız tasarım söz konusuydu. ki kelebek camı var bu modelde, eskiden yoktu böle bişey, tek parçaydı arka cam :D tek parçaydı ama o tek parça komple açılıyodu işte... şimdi arada bi çıtayla ikiye bölmüşler zaten küçük olan camı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar