Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 şimdi selamlar. beni burada herkes tanıyor. sevilen, sayılan bir kişi olduğumu düşünüyorum. ayrıca futbol konusundaki üstün bilgimi, tahminlerime de yansıttığımı düşünüyorum. en son örnek kocaelispor maçı ve taner gülleri'nin golleri. arkadaşlar gördüğüm kadarıyla bazı kişiler beni subjektif olmakla suçluyor ama gayet objektif bir kişi olduğumu düşünüyorum. inanın galatasaray'a bir antipatim yok. hiçbir takıma antipatim yok. benim içim futbol sevgisiyle dolu ve delikenalı ve mertçe çıkıp bildiğimi, dobra dobra konuşuyorum. ben böyleyim. başlıktan anladınız ne demek istediğimi. he bazı kişiler noktalama işareti kullan okunmuyor diyorlardı, el alışkanlığı ve fazla uğraşmak istemediğimden dümdüz yazıyordum açıkçası. artık nokta ve virgül de kullanmaya çalışacağım mesajlarımda. futbol bölümünde moderatör olmak için ne yapabilirim? saygılarımı sunarım, the legend of red devils, Eric CANTONA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Eğlence bölümünde olmalıydı yanlış bölüme açmışsın. İlk paragraf sandalyeden düşürdü zira :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 biz sizi ararız, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://img23.imageshack.us/img23/3746/smilie5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Cantona said: inanın galatasaray'a bir antipatim yok. hiçbir takıma antipatim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bence mod olmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 fakedir fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hah efsane bir topic geliyor hadi bakalm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ZUHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 garbageda mod bile olamazsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://profile.ak.facebook.com/object3/1514/6/n14293411109_5336.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bence adminlik de almalısın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Abi Eric Cantona diye imza atmış bi de mesajın sonuna ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 of yeni gördüm hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 arkadaşlar dalga geçmeyin ama, üzüyorsunuz beni. ben gayet ciddiyim, neden bu kadar dalgaya alındığımı anlayabilmiş değilim. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 abi çok efsanesin lan ahahahaha saygıyı elden bırakmamak ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kıskandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yönetime mail falan atmalıydın bunun için, sry. şimdi forumda deliler gibi dalga geçilecek ve msn muhabbetlerinde deli gibi geyik yapılacak adına. -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ERIK CANTUNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kimle konuşmam lazım modluk için. yok mu yardımcı olacak bi babayiğit? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Orçun arkadaş tanıdık, yardımcı olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 orçun kim acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 buyrun benim ama özel mesaj atsana daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Arkandayız koçum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 lan yazık harbiden öm attı adam. mail adresi falan veriyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar