Mino Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2004 www.fightersgeneration.com Çoğu dövüşçüye ait bilgileri bulabilirsiniz. Ayrıca harika resimler/grafikler var görmeye değer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Valla saol ya her karekter ve oyun için ayrı ayrı aramaktan bıkmıştım :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ''adouket'' pek ozen gosterek yapılmamıs gibi geldi bana :P[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. [Bu mesaj mutos tarafından 17 Mayıs 2004 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 süper bi arşiwi war gerçekten bulunmicak arcade oyun karakteri yok[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Akuma rulz[signature][hline]Silphatos IceheartSynthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 *Dlink!* Here Comes A New Challenger ehehe güzel site çok güzel kaynaklar resimler felan ama site çok yavaş ya.. sabahtan beri sitedeyim saolasın.. ama bunda sitenin yavaşlığının da etkisi var ;-)[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Mayıs 2004 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 ah ah eski günler. Bizim salonun en iyi oyuncusuydum ben(Ken ile tabi)8-9 yaşında welet idim yanlış hatırlamıyorsam. Ustalık dönemimde beni yenen çıkmamıştır. Salonda ilk bütün karakterlerle oyunu ben bitirmiştim hey gidi günler hey (SF2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 God gives me the materials to create. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Oooof of. Akuma rules ama Charlie(Nash) ile felaket 15-hit ten kaparım adamı :D[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar