Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bence ankaradan sonrasını verelim. yada izmir bağımsız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yunan olsada olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: sir said: Yaşamak, tek başına birşey değil, yaşamak,kari koca olarak yaşamak birsey değil, yaşamak,iki kisiyle yaşamak da birsey değil. Yaşamak, onurunla,namusunla,ulusal kimliğinle halkınla yaşamaktır. Onurlu yaşamaktır,serefli yaşamaktır. Biz bedeli ne olursa olsun yaşamımızın hiçbir zerresinde ne Türkiye ne de Türk düşmanlığı yaptık.Ama biz hayatımızın başladığı noktadan bu güne kadar geçen süre içerisinde bağımsız,demokratik bir ülkenin dürüst Kürtleri olarak yaşamak istedik. Artik savas naralarinin yerine baris naralarinin alanlari doldurdugu bu zamanda,çok dogru seyler yapmaya yüz tutmus su anlarimizda sakin olaki akliniza söyle birsey gelmesin. Acaba buralardan uzaklara mi gidiyor? Yok öyle birsey… Barış ve barış yanlısı insanlar onurun ve namusun dimdik silahıdır.O yüzden biz askla,sevdayla,kavgayla büyüdük.Bu yüzden sakin ola ki barisi teslimiyet gibi düsünenler böyle bir gaflete düsmesinler.Biz sevdayi da biliriz,kavgayi da biliriz. gerçekten de böylesi bi vatan hainliğini ne gördüm ne de duydum. neden işine gelen kısımları koydun. Ya sizden adam olsun biz eşşek kalalım razıyız. Sizle yükselicekse bu ülke varsın olsun malezya olalım iran olalım.Allah topunuzun belasını versin. Yazık günah gerçekten acıyorum.Askerlik yapıcaz sizin gibiler için mi nöbet tutucağız.Bu kadar mı değersiziz. Apoyu özledik diyen adamı bu kadar mı canı gönülden savunuyoruz? Atatürk ü laikliği bu kadar savunmadınız. Paranın iti olmuşsunuz. Bu karakterde bu zihniyette bu genişlikte kuracağınız aileye yaşatacağınız soya kolay gelsin. imza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 camel said: Ya ben terör örgütünü ve eylemlerini savunmuyorum Allah Allah. Kürt halkını ve onlara yapılan üvey evlat muamelesine karşıyım ben. Önyargıya karşıyım sadece. sen ne şeker şeysin öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bu ülke dışardan gazlanmış milliyetçilikten çok çekti, hem türk halkı için hem azınlıklar için. terörden nefret etmekle komple bir etnik kimlikten nefret etmeyi bir tutanlar olsun, haklarını terörle arayanlar olsun, bu durumda bir fikri olmayıp sürü psikolojisine kapılanlar olsun hepsi zarar ziyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: sir said: Yaşamak, tek başına birşey değil, yaşamak,kari koca olarak yaşamak birsey değil, yaşamak,iki kisiyle yaşamak da birsey değil. Yaşamak, onurunla,namusunla,ulusal kimliğinle halkınla yaşamaktır. Onurlu yaşamaktır,serefli yaşamaktır. Biz bedeli ne olursa olsun yaşamımızın hiçbir zerresinde ne Türkiye ne de Türk düşmanlığı yaptık.Ama biz hayatımızın başladığı noktadan bu güne kadar geçen süre içerisinde bağımsız,demokratik bir ülkenin dürüst Kürtleri olarak yaşamak istedik. Artik savas naralarinin yerine baris naralarinin alanlari doldurdugu bu zamanda,çok dogru seyler yapmaya yüz tutmus su anlarimizda sakin olaki akliniza söyle birsey gelmesin. Acaba buralardan uzaklara mi gidiyor? Yok öyle birsey… Barış ve barış yanlısı insanlar onurun ve namusun dimdik silahıdır.O yüzden biz askla,sevdayla,kavgayla büyüdük.Bu yüzden sakin ola ki barisi teslimiyet gibi düsünenler böyle bir gaflete düsmesinler.Biz sevdayi da biliriz,kavgayi da biliriz. gerçekten de böylesi bi vatan hainliğini ne gördüm ne de duydum. neden işine gelen kısımları koydun. Ya sizden adam olsun biz eşşek kalalım razıyız. Sizle yükselicekse bu ülke varsın olsun malezya olalım iran olalım.Allah topunuzun belasını versin. Yazık günah gerçekten acıyorum.Askerlik yapıcaz sizin gibiler için mi nöbet tutucağız.Bu kadar mı değersiziz. Apoyu özledik diyen adamı bu kadar mı canı gönülden savunuyoruz? Atatürk ü laikliği bu kadar savunmadınız. Paranın iti olmuşsunuz. Bu karakterde bu zihniyette bu genişlikte kuracağınız aileye yaşatacağınız soya kolay gelsin. Bence tüm Türkiye'ye kolay gelsin.Senin gibi faşistler yüzünden bu ülke bir yere gelemedi,maalesef geleceğe de benzemiyor.Dinciler,Türk ve Kürt milliyetçileri,jakoben Kemalistler,solcu goşistler el ele bok etti bu ülkeyi.Allah bütün faşistlerin belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 raw power said: Ahmet Kaya'yı Kürt milliyetçiliğine iten sebepleri de tartışmak lazım.Ona o ödül töreninde yapılanları da tartışmak lazım.Kürt milliyetçiliğini ve oluşturduğu terörizmi lanetleyelim,ama Türk milliyetçiliğini ve onun oluşturduğu terörizmi de lanetleyelim.Var mısınız? Türk milliyetçiliği ne zaman terörizm oluşturmuş şöyle tehlikeli derecede kara cahil laflar etmeyin. raw power önüne gelene faşist diyen bi adammışsın. Her şeyden önce sizin gibi adamların PKK'nın terörist olduğu gerçeğini ve milliyetçilikle faşizm arasındaki farkı hazmedip beynine kazıması lazım. Gerisi fasa fiso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: neden işine gelen kısımları koydun. Ya sizden adam olsun biz eşşek kalalım razıyız. Sizle yükselicekse bu ülke varsın olsun malezya olalım iran olalım.Allah topunuzun belasını versin. Yazık günah gerçekten acıyorum.Askerlik yapıcaz sizin gibiler için mi nöbet tutucağız.Bu kadar mı değersiziz. Apoyu özledik diyen adamı bu kadar mı canı gönülden savunuyoruz? Atatürk ü laikliği bu kadar savunmadınız. Paranın iti olmuşsunuz. Bu karakterde bu zihniyette bu genişlikte kuracağınız aileye yaşatacağınız soya kolay gelsin. Bu kısma çok takmışsın.Bu belgesel CNN türkten http://www.youtube.com/watch?v=1eXT_yHWtVA http://www.youtube.com/watch?v=CZoYiu8-UAI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VFR286vzwMw&feature=related watch?v=CZoYiu8-UAI&feature=related devamı youtubeda var. watch?v=VFR286vzwMw&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://img2.blogcu.com/images/c/a/t/catlibaskan/catli_1_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.trakyamuzik.net/tr/uploads/3a27f81633.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 http://www.chinadaily.com.cn/english/doc/2006-01/09/xin_20010309084851217101.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben boşnak'ım.İstanbul da hatta Türkiye de hatrı sayılır bir boşnak nüfus var. Neden boşnak milliyetçiliği doğmuyor? Bırakalım bu kürt milliyetçiliği neden doğdu ayaklarını.Tarihten bi habersiniz. Kaç yıldır bu milliyetçilik var? Verilen vaadlere kanan kürtler silahlı mücadeleyle olacağını sanan kürtler dağalara tırmandılar inlere saklandılar. Neden adam gibi siyaset yapıp savunmadılar? Evet Türkiye onların meclise girmemesi için herşeyi yaptı.Yapmalıdırda.Biliniyor ki maşa bir toplumun meclise girmesi binbirtane elin girmesine sebebiyet verecek. Kürt milliyetçiliği neden doğmuş. Asker doğuda insanlara kötü davranıyormuş.İş yokmuş aş yokmuş. Asker doğuda işine gelen köylere kötü davranıyor.Ne yapsın adam gibi durmayana gül mü verecek? Yetmiyor mu dökülen kanlar.Birde hoşgörümü gösterecek. Bu ülke çok taviz verdi.PKK yandaşları kazanılacak diye çok taviz verdi.Ne oldu? ben pkk tuzağına düşen şehit haberlerini okumaktan usandım. Sizin için bu kadar mı kolay bu lafları söylemek.İnsanlığınızdan çıkmışsınız. Kürtleri savunmak şimdi elitistlik hoşgörülülük hümanistlik oldu. İçiniz bu kadar rahatsa bu kadar kolay karalayabiliyorsanız gerçekten helal olsun. Geçin bu pkk gerçeklerini anlatanlarada ülkücü damgası vurmayı.Aynı mantıkta düşünürsek sizlerede terörist damgası vurmak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: Türk milliyetçiliği ne zaman terörizm oluşturmuş şöyle tehlikeli derecede kara cahil laflar etmeyin. Pardon da sen de 1980 darbesine giden yolda olan tüm olayları solcuların suçu olarak gösterenlerden misin? Benim için ülke topraklarının içinde insanların organize olarak birbirlerini öldürmesi terördür bu durumda aşırı milliyetçi sağcılar da, solcular da terör eyleminde bulunmuştur. türk milliyetçiliğinin asla tehlikeli boyutlara ulaşmadığını var sanıyorsan asıl kara cahillik budur. yok kelime oyunu yapıp terörün tanımı dışına sokacaksan onca adam öldürmeyi ve işkenceyi (bu olaylara giden yolda solcuların da suçu yoktu demiyorum, siz burdan otomatikman bunu savunduğumu çıkaracaksınız muhtemelen) o zaman bu kendi çapında eğlenmek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 cons yapma ake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 AthleT said: Tolerans Toleransı Doğurur Gündem: TRT - 6, Kürt Sorunu, Ahmet Kaya'nın Mezarının Taşınması, Şivan Perver'in Ülkeye Kabulü, DTP'nin Kürtçe Grup Metni Okuması. Son zamanlarda birçok yayın organında bu tip başlıklar çarpıyor gözüme. Ne yazık ki bu tip haberlerin çoğunu üzülerek izliyorum. "Kürt Sorunu" diye bir sorun yaratmak, bölücü PKK örgütüne doğrudan yahut dolaylı olarak destek veren kişilerin nefes almasına müsaade etmek ve seçim uğruna verilen toleranslar... Dün akşam babamın dizine uzanıp televizyonu ve dolayısı ile gündemi takip ediyordum. Kanalların birinde Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Mardin Mitingi vardı. Başbakan bu mitingde de diğer mitinglerinde olduğu gibi muhalefet partilerine yüklendi, halkın yüreğini coşturdu ve kendisini televizyona davet eden muhalefet partisi liderlerine "... Mardin'e gel!" dedi. Sonra Bitlis ve Diyarbakır "er meydanı" olarak gösterildi. Ortalıkta birde "Deniz -Baykal- Feneri" dolaşmakta. Bu dava süreci ile ilgili her kafadan bir ses çıktığı gibi kime inanacağımı da bilmiyorum açıkçası. Almanya'dan dosyanın gelmediği söyleniyor, Almanya'dan dosyanın geldiği fakat adli sürecin işlemediği söyleniyor, o gelen dosyanın kırtasiyeden alındığı söyleniyor. Bunların hepsi yalan olsa dahi ortada tek bir gerçek mevcut; Yolsuzluk... Efendim insanlar TRT Şeş'i bir seçim propagandası olarak değerlendirdiler. Bende o kesime katılanlar arasındayım. Şöyle ki bu ülkede farklı dili konuşan sadece Kürt halkı değil. Bir o kadar Lazca konuşan insan da yaşıyor bugün memlekette. Fakat o insanların benim bildiğim kadarıyla dil, toprak, ayrıcalık gibi bir beklentileri olmadı bugüne kadar. Kanalın açılışı yapıldı, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Kürtçe konuştu ve kanalın daha da büyümesi yolunda temennilerde bulundu. Bugün geldiğimiz nokta nedir peki? DTP Başkanı Ahmet Türk Grup Toplantısında Türkçe başladığı konuşmasına Kürtçe devam etti ve TRT - 3 yayını kesmek zorunda kaldı. Gerekçe: Meclis dilinin Türkçe olması. Ahmet Türk grup toplantısından sonra yaptığı açıklamada: "Başbakan'da Kürtçe konuşuyor" dedi. Yani tolerans toleransı doğurdu, doğurmaya da devam edecek. Güneş doğdu, kahvaltı yaptım ve arkadaşlarıma sohbet imkânı buldum. Günlük gazetelere göz gezdireyim dedim. Bir haber gözüme takıldı. "Ahmet Kaya'nın mezarı Türkiye'ye taşınıyor." Aman Allah'ım yerel seçim uğruna bir vatan haininin mezarı Türkiye'ye taşınıyor. Genel seçim olsa bölücü başı serbest kalacak diye geçirdim içimden. Haberin devamında Şivan Perver'i de ülkeye davet ediyormuş Sayın Başbakanımız. Kültür Bakanı'na iki operasyon için talimat verilmiş, Ahmet Kaya'nın mezarının taşınması içinde Eşinden izin alınacakmış. Neden bu hallerdeyiz biz? Kimdir bu Ahmet Kaya? Neden vatan hainidir? DGM Cumhuriyet Savcıları Nuh Mete Yüksel, Talat Şalk ve Hamza Keleş Abdullah Öcalan'ı yaptıkları sorgu sonucu şu cevaplar kayıtlara geçti: "Abdullah Öcalan'a soruldu: Yurt içi ve yurt dışı örgüt faaliyetlerinde sizlere yardım yapan dernek, parti, bilim adamları üniversiteler, sanatçılar ve avukatlar olduğunu biliyoruz sizinle irtibat kuran bu belirttiğiniz kuruluşta kimler vardı açıklar mısınız? Cevap: Bazıları Med TV'nin konserine geldiler. Bu bir destek olarak değerlendirilmektedir. Bunlardan Ferhat Tunç, Ahmet kaya, Şivan Perver, bizim elemanlardır. İbrahim Tatlıses'ten 1990'larda korkutmak suretiyle para almışlar bunu duydum haberim vardı. Aralık ayı Haluk Gerger beni Roma'da evimde ziyaret etti. Gazeteler yazdı da bu görüşmenin içeriğini. Avukat Şerafettin Kaya ve Avukat Serhat Bucak Roma'ya gelerek beni ziyaret ettiler. Ahmet Kaya'nın yakınlığı yok diyemem 1993 yılında Almanya'da ki bir toplantıya katıldığını biliyorum. 22.02.1999 Talat Şalk - DGM Cumhuriyet Savcısı, Nuh Mete YÜKSEL - DGM Cumhuriyet Savcısı, Hamza KELEŞ - DGM Cumhuriyet Savcısı, Abdullah ÖCALAN - Sanık" Daha birçok bilgi ve belge sıralanabilir bu hususta. Ben adının anılmasının yasaklanmasını beklerken insanlar bu ülke uğruna kan dökenlerin kemiklerini sızlatmaktan çekinmiyor. 27 Kasım 1978 yılında Diyarbakır'ın Lice ilçesinde Kürdistan İşçi Partisi (PKK) adı ile kurulan örgüt resmi olarak 1984 yılından beri Türkiye ile silahlı savaştadır. Bu savaşın maddi ve manevi kayıplarını tekrar belirtmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Böylesine insani vasıflardan uzak bir örgütün bayrağı altında türkü çığıran ve şarkı arasında bu örgütün aciz liderini "Vallahi Apo'yu özledik" nidalarıyla belirten, arabamı şerefsizlerin ülkesinde bıraktım demeçlerinin sahibi bir insanın mezarının Türkiye'ye taşıması talebine bu ülkenin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş Savaşı sırasında ülkeye ihanet edenler için kullandığı bir cümleyle cevap veriyorum; "Şerefsizdir, vatansızdır, ölüsü dirisi bu ülke sınırları içerisine giremez." M. Kemal Atatürk yok canım sanatçı o, sanatçıya hiç el kalkar mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ardeth said: bu ülke dışardan gazlanmış milliyetçilikten çok çekti, hem türk halkı için hem azınlıklar için. terörden nefret etmekle komple bir etnik kimlikten nefret etmeyi bir tutanlar olsun, haklarını terörle arayanlar olsun, bu durumda bir fikri olmayıp sürü psikolojisine kapılanlar olsun hepsi zarar ziyan. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -007- said: raw power said: Ahmet Kaya'yı Kürt milliyetçiliğine iten sebepleri de tartışmak lazım.Ona o ödül töreninde yapılanları da tartışmak lazım.Kürt milliyetçiliğini ve oluşturduğu terörizmi lanetleyelim,ama Türk milliyetçiliğini ve onun oluşturduğu terörizmi de lanetleyelim.Var mısınız? Türk milliyetçiliği ne zaman terörizm oluşturmuş şöyle tehlikeli derecede kara cahil laflar etmeyin. raw power önüne gelene faşist diyen bi adammışsın. Her şeyden önce sizin gibi adamların PKK'nın terörist olduğu gerçeğini ve milliyetçilikle faşizm arasındaki farkı hazmedip beynine kazıması lazım. Gerisi fasa fiso. PKK tabi ki terörist.Bak ne demişim üstteki mesajda. Türk milliyetçiliği terörizm oluşturmadı demek resmen komedi.Ülkücüler Fransız milliyetçisimiydi?Devlet terörünü yapanlar Türk milliyetçisi değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ardeth said: Pardon da sen de 1980 darbesine giden yolda olan tüm olayları solcuların suçu olarak gösterenlerden misin? Benim için ülke topraklarının içinde insanların organize olarak birbirlerini öldürmesi terördür bu durumda aşırı milliyetçi sağcılar da, solcular da terör eyleminde bulunmuştur. türk milliyetçiliğinin asla tehlikeli boyutlara ulaşmadığını var sanıyorsan asıl kara cahillik budur. yok kelime oyunu yapıp terörün tanımı dışına sokacaksan onca adam öldürmeyi ve işkenceyi (bu olaylara giden yolda solcuların da suçu yoktu demiyorum, siz burdan otomatikman bunu savunduğumu çıkaracaksınız muhtemelen) o zaman bu kendi çapında eğlenmek olur. -007- said: Her şeyden önce sizin gibi adamların PKK'nın terörist olduğu gerçeğini ve milliyetçilikle faşizm arasındaki farkı hazmedip beynine kazıması lazım. Gerisi fasa fiso. Demiştim, sana değildi ama umarım demek istediğimi anlamışsındır. Bu mesaj bir üstteki mesaja da cevaptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ahmet Kaya dinleyemeyen insan faşisttir zaten hep o yüzden oldu bu ülke ne hale geldik.Faşitsiniz işte yahudileride siz yaktınız aslında. biz hoşgörülüyüz elitiz götüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yuh be ne çok pkk yanlısı varmış paticikte bile alla alla?? haklılar valla burda bile bukadar çoksa bunların populasyonu, adamlar ilerde oy atsın diye 25 tane velet doğurtuyo 3 karıya. şimdiden görmeye başlıyoz sonuçlarını, ilerde kimbilir neler olacak... 20 seneye "türkiye--> kürdiye" olur sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 getirsinler tabi ya o kadar seveni var ulkede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 bLackcha0s said: Ben boşnak'ım.İstanbul da hatta Türkiye de hatrı sayılır bir boşnak nüfus var. Neden boşnak milliyetçiliği doğmuyor? Bırakalım bu kürt milliyetçiliği neden doğdu ayaklarını.Tarihten bi habersiniz. Kaç yıldır bu milliyetçilik var? Verilen vaadlere kanan kürtler silahlı mücadeleyle olacağını sanan kürtler dağalara tırmandılar inlere saklandılar. Neden adam gibi siyaset yapıp savunmadılar? Evet Türkiye onların meclise girmemesi için herşeyi yaptı.Yapmalıdırda.Biliniyor ki maşa bir toplumun meclise girmesi binbirtane elin girmesine sebebiyet verecek. Kürt milliyetçiliği neden doğmuş. Asker doğuda insanlara kötü davranıyormuş.İş yokmuş aş yokmuş. Asker doğuda işine gelen köylere kötü davranıyor.Ne yapsın adam gibi durmayana gül mü verecek? Yetmiyor mu dökülen kanlar.Birde hoşgörümü gösterecek. Bu ülke çok taviz verdi.PKK yandaşları kazanılacak diye çok taviz verdi.Ne oldu? ben pkk tuzağına düşen şehit haberlerini okumaktan usandım. Sizin için bu kadar mı kolay bu lafları söylemek.İnsanlığınızdan çıkmışsınız. Kürtleri savunmak şimdi elitistlik hoşgörülülük hümanistlik oldu. İçiniz bu kadar rahatsa bu kadar kolay karalayabiliyorsanız gerçekten helal olsun. Geçin bu pkk gerçeklerini anlatanlarada ülkücü damgası vurmayı.Aynı mantıkta düşünürsek sizlerede terörist damgası vurmak gerekir. Terörizm insanlık suçudur,bahanesi olamaz.Fakat insanlar rahat battı diye dağa çıkmıyor.O insanlara yapılan zulümleri,özellike Diyarbakır Cezaevi'nde yapılanları araştırmanı öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ayrıca bırakında eğer faşistlik binlerce kişinin katilini özlem duyan bir sanatçıyı sevmemekse bırakın faşist kalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 GEd said: bLackcha0s said: neden işine gelen kısımları koydun. Ya sizden adam olsun biz eşşek kalalım razıyız. Sizle yükselicekse bu ülke varsın olsun malezya olalım iran olalım.Allah topunuzun belasını versin. Yazık günah gerçekten acıyorum.Askerlik yapıcaz sizin gibiler için mi nöbet tutucağız.Bu kadar mı değersiziz. Apoyu özledik diyen adamı bu kadar mı canı gönülden savunuyoruz? Atatürk ü laikliği bu kadar savunmadınız. Paranın iti olmuşsunuz. Bu karakterde bu zihniyette bu genişlikte kuracağınız aileye yaşatacağınız soya kolay gelsin. Bu kısma çok takmışsın.Bu belgesel CNN türkten http://www.youtube.com/watch?v=1eXT_yHWtVA http://www.youtube.com/watch?v=CZoYiu8-UAI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=VFR286vzwMw&feature=related watch?v=CZoYiu8-UAI&feature=related devamı youtubeda var. watch?v=VFR286vzwMw&feature=related (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 said: Demiştim, sana değildi ama umarım demek istediğimi anlamışsındır. Bu mesaj bir üstteki mesaja da cevaptır. Öncelikle her milliyetçiliği eleştirenin PKK'nın terörizm yapmadığını düşündüğü var sayımını beyninden kazıman lazım. Faşizmin ise aşırı milliyetçilikten doğabilme ihtimalinin ne kadar kuvvetli olduğunu göremiyorsan gözlerini de açman lazım. İnsan dediğin varlık, aynı düşünceden bir grup insanla bir araya gelince sinerji oluşuturp azıtma potansiyeline sahip bir varlık. Dolayısıyla milliyetçiliğini tehlikeli sınırlarından olan insanlar grup oluşturunca bu psikoloji ile faşizme kayabiliyor. Senin kendi çapında bir milliyetçilik tanımın var diye, bu PKKyı oluşturan insanların ya da zamanında kendi vatandaşlarına işkence yapan insanların kendini milliyetçi olarak tanımlamasını engellemiyor. Dinin de terörizm ile alakası yok ama bugün çıkış noktası din olan bir çok terörist eylem yapılıyor. Aynen dinde olduğu gibi, bu tarz politik görüşler de çarpıtılmaya çok uygun ve aynen dinde olduğu gibi insanlar politik görüş edinmeye teşvik edilmek yerine, insanlara politik görüş ezberlettiriliyor, belli başlı gruplara ayrılıp grup psikolojisine sokuluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar