Mohi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Faces of War'ın yeni versiyonu, micro tabanlı WWII squad RTS oyunu. grafikler çok ahım şahım değil, ancak strateji oyununda bu pek aranan birşey değildir zaten. Martta çıkması bekleniyordu ancak bikaç gün önce düştü bile nete. burdan oyuna ait videolara bir bakın derim. http://pc.ign.com/dor/objects/14232139/men-of-war/videos/MoW_082108.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 cok guzel cok eylenceli bi oyun ama Faces of War gibi deyil hic cok fazla birlik var bide inventory olayi falan var olen askerleri lootlama falan ama cok asker olucna hic bakamiyonuz bile... tank olayina gelicek olursak gayet gercekci (anti tank granadesini saymassak) stuglar tam gercek teki gibi cok super t-34 iyi tank olmasina ragmen kulanimi baya zormus kendim nisan almayinca genelde tanklarin savasi uzun suruyo ama iyi nisan alip ates edersen tek atista alman tanklari delip geciyo kv-2 152mm mis bu oyunda ogrendim bilmiyodum ama cok super yav vurdugunu aninda yok ediyo :) herkeze tavsiye ederim oynu tek sorun oyun asiri zor 5 kez hizli dusunup haraket etmelisiniz her asker altin deyerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bu 9/10 notluk oynu pek oyniyan olmamis galiba adi adi oyun oynicaniza bunun gibi guzel bi yapiti kaciriyonuz :) gecende hamachiden 5v5 lik bi mac yaptik inanilmaz zevkli singplayer i de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Baya hoş bi oyun gibi duruyo. Biraz campaignle takıldım. Coh'a baya iyi bi alternatif ve detay seviyesi close combata baya yaklaşmış. (özellikle benzin,mermi olayları) Gel gör ki skirmish yok oyunda :) İlla ki multi yapmak gerekiyor. Var mı yapacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 faces of war guzeldi ama oynması zordu, gameplayi zayıftı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bunun da oynaması zor aslında çok microsu var. Ama ufak birliklerle takılınca baya eğlenceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 ya slında bıraz dah duzgun bı ınterface, groupin sub groupingle bide sectiğimiz unitelerin neci oldugunu ne tasıdıgını gorebilsek rahat rahat cok daha rahatlardı oyun. deniyim bunuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 cok kiral oyun yav aslinda hamachiden surekli oynuyorum campaning de olmiyan misionlar var coop ta falan battle kismida oldukca guzel oyunda en guzel sey tankin mermisi kendin nisan alman gerekiyor... yani multide oyle yoksa 20 tank kaybedersiniz tiger karsisinda yoksa bi sefer multi de t34 /76 la 1 tiger 1 panzer 4 u etkisiz hala getirmistim ama cok sansliydim normalde olma olasiligi cok az cuce bi hamachiden oyniyalimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Hamachi ip verin yardıralım akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 cekmedım bıle yuklıyım oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hamachi ip olarak kulandigim birkac tane var surekli oyuncular oluyor yabanci men of war1 sifre aynisi bunun 5 e kadar olan odalari var biri doluysa sirayla men of war2... yazarsiniz hergun oglen rest atiliyr server bosaltirlir hadiyin aksam bekliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 hadi cuce gelde kendi aramizda oyniyalim Kenjuro baya iyi oynadi cok cabuk ogrendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Oyun atacak kimse yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Kenjuro said: Oyun atacak kimse yokmu? Oooo çok feci bağımlılık yapıyor heralde adam direk psikopata bağlamış :) Oyun atacak birisini verinnnnn!!! (:P) Deneyemedim bir türlü iş yüzünden oyunlardan uzak kaldım yaw :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 ÇOK İYİYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Hadi bidaha soruyorum yokmudur oynayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dun seninle 2v2 yaptik ya kenjuro; bayagi hos oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
efe.hizar Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hatta seni yabancı zannetik biz, ingilizce konustuk. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 we are newbie dienmisin sen? hehe bugün gene atalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Hehe. magellan da benim. Baya alıştık oyuna, ama düzgün bi tutorial olmaması baya kötü. Tabii skirmish olmaması da. Ama smdiye kadar en çok keyif aldığımız mod victory flag oldu. Piyade kullanmak zorunda kalınması yüzünden. Yoksa her savaş direk tank kapışmasına dönüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 asil isi hep piyadeler yapiyor o hamachi serverindaysaniz gorursunuz piyadeyi nasil iyi kulandiklarini tiger o kadar tankla ates et et bir sey olmuyo bide bi bazuka dene aninda bitiyo isi ama asil onemli olan mayinlar mayin isi ilk oyundaki gibi super olmamis ama yinede cok islevli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 oynadım, ilerledimde campaign'de faces of war'un ustune pek bişi koymamışlar. yenı bolumler bide inteface'ı biraz daha toparlamışlar, ama hersey cozulmemiş. hayır faces of warda, ingilizler ve amerikalılarda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 E bunda da var abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 evet bundada var ilk sov camp. oldugundan gormemissindir almanlar falan filanda var multi de ingiliz ve abd farkli secile biliyo... coop oynamak zevkli yav vaktin oldugunda bana haber ver su sov. un trenle kacma mision u hard da oyniyalim ben bi kez hardda biriyle bitirmistim cok zevk veriyo 1k asker 300 mu ne tank imha ediliyodu sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Artık ben yaşlandığımdan olsa gerek o kadar mikro management yapamıyorum. Oyun konsepti çok güzel belki ama çok uğraştırıyor bu kadar uğraşmaya gelemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar