Apis Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Legatum Institute’ün 104 ülke için yaptığı geleneksel Refah Araştırması'nda Türkiye bir önceki yıla göre 16 sıra birden gerileyerek 61'inci olmuş. Ayrıntılar ve kaynaklar; CNNTurk Taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 oha! torpil geçmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 krizdendir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Bİzmi yükselmişiz yoksa onlar mı düşmüş ona bakmak lazım aslında yani eski refah değerlerimiz neydi şimdi ne oldu. Pardon ben yükselmişiz diye okudum yazıyı. Düştüysek zaten beklenen birşey ama hükümetten bu konuda bir açıklama gelmez gene eski hükümetlerde düşüyordu derler kendi başarısızlıklarını açıklamak yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 adam olana çok bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aynı araştırmaya göre sadece marmara, ege, akdeniz ve iç anadolu bölgelerine sahip olsak 7. sırada oluyormuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hadi lan buna kim inanır kadir inanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 spoiler'a tıkladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 forumda kredibilitem sıfır lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 7 çok yüksek bi rakkam abi. 20 filan desen anlıcam da 7nin sıkış olduğu direk belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 kriz bizi teget gecti kartel medyasi olayi abartiyor olmiyan krizi var gosterip insanlarin icini karartiyor kriz havasi yaratip darbe saksakciligi yapmak pesindeler bu adamlarin gazetelerini okumayin satin almayin hatta yakalarsaniz tekme tokat girisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Yalaka gazeteleri almamak günah olm oyle dediler ya alıcaksın yoksa yanarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyla alakası yok ama yine de insanlar gdp'miz yükseldi bu haber yalan diye bık bık etmesin diye şunu söyleyeyim; Gdp Türkiye'nin refah seviyesi arasında pek bir bağlantı yok. Refah seviyesi(Gelir dağılımı eşitliği) yüksek ülkeler için GDP doğrudan bir kıstastır ama refah seviyen berbat olursa istediğin kadar GDP'in yüksek olsun hiç bir anlam içermez. Sonuç olarak Türkiyede refah seviyesinin düştüğü belli olan bir şeydi 61. olmamıza pek şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar