Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 http://www.wowhead.com/?itemset=206 t1 http://www.wowhead.com/?itemset=215 t2 http://www.wowhead.com/?itemset=530 t3 http://www.wowhead.com/?itemset=651 t4 http://www.wowhead.com/?itemset=652 t5 http://www.wowhead.com/?itemset=669 t6 http://www.wowhead.com/?itemset=-25 t7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo. 5v5 arenaya girdim. Sanki arenada 50 kişi vardı ya. Herkes 3 er 5 er pet mi çıkarıyo nedir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Boci said: MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo. ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Boci said: MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo. 5v5 arenaya girdim. Sanki arenada 50 kişi vardı ya. Herkes 3 er 5 er pet mi çıkarıyo nedir... army of the dead kadar caster düşmanı bi pet birliği yok delirtio resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aluriel said: Boci said: MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo. ??? Nesine ??? Daha sonra yerim liderini dedim çıkarttım peti, e tabi 40 kişilik raidde pete kalan pek bi xp olmadığından çıkarttığım yere geri sokmuştum... (Ulan Supression room muydu neydi özledim be. Nefret ederdim oysaki. Bi topic açıp nostalji yapmak lazım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 salakmış raid liderin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Arkadaslar uyarmak istemiyorum ama sorunlarinizi bu topicte yazamazsiniz adi ustunde bana ozel burasi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 vimpir said: Arkadaslar uyarmak istemiyorum ama sorunlarinizi bu topicte yazamazsiniz adi ustunde bana ozel burasi :D muahahahahaahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 şımarıklığın adam sendeciliğin terbiyesizliğin son noktası arkadaşım seni bu günlere biz getirdik aşağı çekmesini de biliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Dworgian said: şımarıklığın adam sendeciliğin terbiyesizliğin son noktası arkadaşım seni bu günlere biz getirdik aşağı çekmesini de biliriz :D (tu) Bu günlerde keyfi yerinde galiba Vimpir in. Soru yok sorun yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 vimpir oyunu öğrendiğine göre artık bize gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aluriel said: vimpir oyunu öğrendiğine göre artık bize gerek yok.yok be abicim keske oyun oynayabilsem sirketi tasidik bir suru is var:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Uzun bir aradan sonra herkeslere merhabalar:) umarim herkez iyidir:) Outland de sikildim LichKinge gittim 66 yim suan ve gayet guzel xp geliyor:) bi yaratigi kesmek bile quest yerine geciyor benim icin neyse sorum sua burdaki questleri almak icin ne yapmam lazim sehirdeki herkez sari gozukuyor bana8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 68 yada 67 gibi geçmen lazımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Helcaraxe said: 68 yada 67 gibi geçmen lazımdı :D olsun ya:) bide bu nedir nasil geldi anlamadim ama cok sevdim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 o solundaki gibi kozaya girmis adamlar, ordan cikiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Peki LichKing beni neden kabullenmiyor:) burada quest yapmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 68 olman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aquila said: 68 olman lazim.Sadece okadarmi qutland de baya once gitmistim ordaki questleri alabilmistim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 En az 67 olman gerek sanırım , gitmek için belirli bir level sınırı yok portal dan geçmek gibi ama questleri almak için minimum 68 sanırım yada 67 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Helcaraxe said: En az 67 olman gerek sanırım , gitmek için belirli bir level sınırı yok portal dan geçmek gibi ama questleri almak için minimum 68 sanırım yada 6767 ise cok az kald:) tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Pet ebiliteleri arasında, petin öldüğünde tekrar dünyaya gelir gibilerinden bişi var. Hatta üstünü sağ tıkladığında otomatik kullanıma geçiyor şeklinde tırtıklar dönmeye başlıyor. Amma ve lakin pet öldüğünde otomatikman geri gelmiyor. Benim ebilitiye basmam gerekiyor. Bug mıdır nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Arkadaslar bi hevesle ucan binek aldim ama sadece outlandde kullaniliyormus lich kingde takiliyorum artik neye ihtiyacim var? Birde lich kingde butun trainer, vendor v.s varmidir mesela ucan binek satan yer bulamadim lich kingde:( skining gm bulamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Borean Tundraya git şehirde bulman lazım trainer. Northrendde uçmak için lvl 77'yi bekliceksin. O seni yönlendiriyo zaten kaçırmassın. Hiç olmadı mage'in birine "abi ben dalarana gitçem yeaa" diyver hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 77 olman lazım, Dalaran'dan Cold Weather Flying train edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar