Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Boci said:
MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo. 5v5 arenaya girdim. Sanki arenada 50 kişi vardı ya. Herkes 3 er 5 er pet mi çıkarıyo nedir...

army of the dead kadar caster düşmanı bi pet birliği yok

delirtio resmen
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:
Boci said:
MC de petin levelı artsın diye çıkartmıştımda raid leaderdan fırça yemiştim. Şimdi raidler petlerden geçilmiyo.

???

Nesine ???

Daha sonra yerim liderini dedim çıkarttım peti, e tabi 40 kişilik raidde pete kalan pek bi xp olmadığından çıkarttığım yere geri sokmuştum... (Ulan Supression room muydu neydi özledim be. Nefret ederdim oysaki. Bi topic açıp nostalji yapmak lazım)
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun bir aradan sonra herkeslere merhabalar:) umarim herkez iyidir:)

Outland de sikildim LichKinge gittim 66 yim suan ve gayet guzel xp geliyor:) bi yaratigi kesmek bile quest yerine geciyor benim icin neyse sorum sua burdaki questleri almak icin ne yapmam lazim sehirdeki herkez sari gozukuyor bana8-)
Sosyal ağlarda paylaş

Pet ebiliteleri arasında, petin öldüğünde tekrar dünyaya gelir gibilerinden bişi var. Hatta üstünü sağ tıkladığında otomatik kullanıma geçiyor şeklinde tırtıklar dönmeye başlıyor. Amma ve lakin pet öldüğünde otomatikman geri gelmiyor. Benim ebilitiye basmam gerekiyor.

Bug mıdır nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaslar bi hevesle ucan binek aldim ama sadece outlandde kullaniliyormus lich kingde takiliyorum artik neye ihtiyacim var? Birde lich kingde butun trainer, vendor v.s varmidir mesela ucan binek satan yer bulamadim lich kingde:( skining gm bulamadim:(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...