Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 enchantment mı? canın saolsun agali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 HolyRaider said: şöyle oluyor o macro penceresini aç, new de fln. sonra P' ye bas spellbook un açılsın. oradan prof u seç, artık enchantment oulr jc olur ne zıkkımsa artık. o listenin en tepesinde zincir halkası gibi birşey var. ona basılı tutup macro penceresindeki satıra sürükle. öyle oluyor.Tam istedigim buydu tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Makro ekranina spell leri linkliyemiyorum cast ediyor yada linksiz ismi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 linklemene gerek yok zaten ismini yazsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 havali durmuyor oyle:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 vimpir said: Makro ekranina spell leri linkliyemiyorum cast ediyor yada linksiz ismi geliyor sürüyüp bırakınca olması lazım demin denedim gene oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Makro script bolumune buyuyu nasil birakiyorsun beceremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 MasterHapLo said: macro penceresi ve skill pencerelerini ac. eklemek istedigin spel i shift e basili tutarak sol clickle ekleyebilirsin.CAST oluyor o link vermiyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 zaten linksiz ismi gelecek atıyorum "/cast holy light(rank 13)" gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Onu bende yazarim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yeni bir tartisma basltmak istiyorum :P Inomino mage guide bakarak arcane icin haste, hit ve crit oranlari kendimce uydurmaya calistim. Sizce talent ve diger seylere yorumunuz olabilirmi? waiste fazladan bir soket aciliyor bildigim kadariyla buna masraf yapmaya bile deymez degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Tabard mutlaka değiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 deger ac sen bi soket fazla masrafı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Tabardin bir artisi oluyormuki :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 hozceri said: deger ac sen bi soket fazla masrafı yokSadece waiste aciliyor BS aciyor dogru biliyorum dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 waiste(kemer) herkes açabiliyor. bs sadece wrist(bileklik) ve handse(eldiven) açıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Herkez derken ben acabilirmiyim:) acarsam nasil acarim, Bs lerin actigi soketler baya bahali sanirim onuda oyle duymustum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Açabilirsin BS'ler yapıyor yada AH'den temin edebilirsin. Eternal Belt Buckle dı sanırım ismi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Eternal Belt Buckle alıyorsun sonra kemere soket açıyorsun. BS'de senin itemlerine soket açamaz. Sallıyorsun. BS'ler sadece kendi itemlerine soket açar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Sallamakmi? :S bilmedigim icin size soruyorum:), Bs lerin baya para alip yaptigi islem nedir ozaman ruyami gordum ben?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Rüya olabilir :D Socket Bracer Socket Gloves Bak ne yazıyor. Can only add a socket to your own armor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Yaptıkları craft itemlerden ekstra para alıyor materyallerin üzerine. Mesela bi tane chest yapınca 75-100g meslek parası alıyorlar craft başına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Todesengel said: Rüya olabilir :D Socket Bracer Socket Gloves Bak ne yazıyor. Can only add a socket to your own armorOyunda millet konusurken duymustum 5k filan gerekiyor diye:) peki benim actigim soket ne renk oluyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Eternal Belt Buckle'lar en son 40-50g arasında satılıyodu. Güzel para aslında. BS'lerin güzel para karşılığında yaptığı şey de şunlar olabilir: - Adamın elinde yüksek levellı itemların recipe'leri vardır, millet matları verir adam onlar için yapar - Aslında mining vardır, millet için 20 saat CD'li Titansteel Bar yapıyodur (15g falan veriyolar, WTB titansteel cd falan diye duyarsın /2'de) Edit: Açtığın soket prismatic diye biliyorum. Ne renk gem olsa giriyo içine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar