Gaap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 screwy biraz talentler konusundada ayrdımcı olabilirsen sevnirim. yanlız screwy marksmanship te arpen den etkilenen tek shot steady shot (ve galiba aimed shot), mm nin asıl damage shotları chimera ve arcane iken ar pen in nasıl bir yararı oluyor? meger piercing shots vs de etkiliyormuş ondanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 walla hunter hic oynamadim (end game oncesi de hep bm =)) onun icin bi fikrim yok =) o soylediklerim guilddekilerle konusurken kazandııgım bilgilerdi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 The Way to His Heart... Bu questi neden alamiyorum her gittigimde kapali:( Kalu'ak Reputation Rev.8820 suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o questi prequesti vardı sanki biraz wowheaddeki commentleri oku tam hatırlamıyorum ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vimpir said: The Way to His Heart... Bu questi neden alamiyorum her gittigimde kapali:( Kalu'ak Reputation Rev.8820 suan You need to start by talking to Orfus which starts a long quest chain and leads to Scalawag Point. Complete Street "Cred" then head over to the north ship in the same area and complete Swabbin' Soap. Once that is done, you have access to this daily quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vimpir yüksek müsadelerinle ben de bir soru sorayım, forumda kirlilik yaratmayayım. şimdi biz 5 arkadaş başlıcaz. farklı ırklardan açıcaz karakterlerimizi de, tabii beraber oynamak istiyoruz. lvl kaç gibi yollarımız kesişicek ki bizim? ya da biz kesiştirebiliyor muyuz? ben bırakalı 2 sene falan oldu hatırlamıorm tam o yüzden sorayım dedim. lvl 10 civarı barrens'a falan gidioduk galiba öyle bir şeyler vardı. neyse bi söyleyiverin. bir de realm sorucam ben. "new players" realmlere girmenin bir dezavantajı var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 realm olayında hiçbir avantaj vs yok diye biliyorum, seçerken dikkat edin ki level 80 olduğunuzda 5 kişi kalmayın bi başınıza, raid olanakları vs olsun yani, yoğunluk önemli yollarınızın kesişmesi olarak, barrens dediğine göre horde açıcaksınız sanırım, undead ve blood elf bir kıtada, orc troll ve tauren bir kıtada başlıyor. hepiniz level 10 olduğunuzda barrens'da buluşabilirsiniz eğer isterseniz, undead questleri tirisfal'da level 10'a getiriyor olması lazım, blood elf questleri de ghostlands'e kadar level 10 yapıyor olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 realm olayını ihtimaller açısından sordum somut bir avantaj aramıyorum. yani kalabalık olmasın diye girdiğimiz realmin sonradan boş kalması ihtimali var tabii anlıyorum. evet horde açıcaz. bizim kıtadan questle diğer kıtaya göndermiyorlar mı ya? şimdi lvl 10da brill'i falan bırakıp karşıya geçersek sonra da reputation sorunu yaşamayalım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Magnum said: vimpir said: The Way to His Heart... Bu questi neden alamiyorum her gittigimde kapali:( Kalu'ak Reputation Rev.8820 suan You need to start by talking to Orfus which starts a long quest chain and leads to Scalawag Point. Complete Street "Cred" then head over to the north ship in the same area and complete Swabbin' Soap. Once that is done, you have access to this daily quest. Tesekkurler bunu atlamisim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Deacon said: realm olayını ihtimaller açısından sordum somut bir avantaj aramıyorum. yani kalabalık olmasın diye girdiğimiz realmin sonradan boş kalması ihtimali var tabii anlıyorum. evet horde açıcaz. bizim kıtadan questle diğer kıtaya göndermiyorlar mı ya? şimdi lvl 10da brill'i falan bırakıp karşıya geçersek sonra da reputation sorunu yaşamayalım ehe.Dunemaul tavsiye ederim %90 turk sayilir:D soylenenlere kulak asma turk coksa karamboldur derler ama suana kadar birtane bile yamuk tipe rastlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 saronite ore farmliyor olsaydiniz ve mesleginiz jc, ench olsaydi bunlari nasil degerlendirirdiniz? Bir turlu zengin olamadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 saronite barlar bildigim kadarıyla bizim server 2 3 golda falan gidiyor. ore ları satarak iş yapabilirsin aldıgın paralarla küçük gemlerden alıp onlarla gem kesebilir güzel para yapabilirsin. enchanterlar zaten her türlü para yapıyo matlarını zaten elemanlar getiriyo. 15 golda falan yapıyolar. her türlü para yapılır yani. otur if de yada horde san orgrimmarda bağır trade ten zibilyon tane insan düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Biraz daha aciyim konuyu :) DK 80 Hic meslegi yok Paladin 80 Mining Mage 80 Ench, Jc Nasil bir kombinasyon yapsam saatlerce dolasip malzeme toplayip birseyler uretmektense yatarak bi sekilde yapsam en iyiyi bulmaya calisiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatarak anca enchant olur, belki jc, ama onu tam bilemiyorum simdi recipeler gemler ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 recip orta durumda ikisindede ench biraz daha ilerde yalniz ench, jc ile ne fiyat vericegimi bilmiyorum dun 2 kisiye 15gp den jc hizmeti verdim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 10g al aç gözlülük yapma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bi onceki patchde yeni recipelar geldiginde 20g a kesiyodum her bi epic gemi. ama bol token vardi recipelarin cogunu almistim hemen ilk gunden. simdi ne kadardir bilmiyorum herkesde vardir her recipe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyaltie Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ben 10g den kesiyorum epic gemleri.. Fazla soymayın milleti yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Kyaltie said: ben 10g den kesiyorum epic gemleri.. Fazla soymayın milleti yahu :)evet 10 dan gayet guzel gidiyor ench ve jc:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Trade kanalina birseyler yazmak icin makro nasil yapabilirim. Ench sukadar jc sukadar diye makra yazmak istiyorum zor oluyor manuel:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 /2 eyo trade edicem ben jc ench var gel abicim demen yeterli :) metni değiştir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 stimpak said: /2 eyo trade edicem ben jc ench var gel abicim demen yeterli :) metni değiştir tabiiTesekkurler basitmis:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 /script CastSpellByName("Engineering");SendChatMessage("I'll create items against mats, look out: "..GetTradeSkillListLink(),"CHANNEL",nil,GetChannelName("Trade - City"));CloseTradeSkill(); direk kanala da linkler kaynak: http://www.wowwiki.com/Useful_macros Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Dedigin sekilde [Enchanting] kullanamiyorum script yazmak lazim sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2009 şöyle oluyor o macro penceresini aç, new de fln. sonra P' ye bas spellbook un açılsın. oradan prof u seç, artık enchantment oulr jc olur ne zıkkımsa artık. o listenin en tepesinde zincir halkası gibi birşey var. ona basılı tutup macro penceresindeki satıra sürükle. öyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar