Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

screwy biraz talentler konusundada ayrdımcı olabilirsen sevnirim.

yanlız screwy marksmanship te arpen den etkilenen tek shot steady shot (ve galiba aimed shot), mm nin asıl damage shotları chimera ve arcane iken ar pen in nasıl bir yararı oluyor?

meger piercing shots vs de etkiliyormuş ondanmış.
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:

The Way to His Heart... Bu questi neden alamiyorum her gittigimde kapali:( Kalu'ak Reputation Rev.8820 suan

You need to start by talking to Orfus which starts a long quest chain and leads to Scalawag Point. Complete Street "Cred" then head over to the north ship in the same area and complete Swabbin' Soap. Once that is done, you have access to this daily quest.

Sosyal ağlarda paylaş

vimpir yüksek müsadelerinle ben de bir soru sorayım, forumda kirlilik yaratmayayım.

şimdi biz 5 arkadaş başlıcaz. farklı ırklardan açıcaz karakterlerimizi de, tabii beraber oynamak istiyoruz. lvl kaç gibi yollarımız kesişicek ki bizim? ya da biz kesiştirebiliyor muyuz?

ben bırakalı 2 sene falan oldu hatırlamıorm tam o yüzden sorayım dedim. lvl 10 civarı barrens'a falan gidioduk galiba öyle bir şeyler vardı. neyse bi söyleyiverin.

bir de realm sorucam ben. "new players" realmlere girmenin bir dezavantajı var mıdır?
Sosyal ağlarda paylaş

realm olayında hiçbir avantaj vs yok diye biliyorum, seçerken dikkat edin ki level 80 olduğunuzda 5 kişi kalmayın bi başınıza, raid olanakları vs olsun yani, yoğunluk önemli

yollarınızın kesişmesi olarak,
barrens dediğine göre horde açıcaksınız sanırım, undead ve blood elf bir kıtada, orc troll ve tauren bir kıtada başlıyor. hepiniz level 10 olduğunuzda barrens'da buluşabilirsiniz eğer isterseniz, undead questleri tirisfal'da level 10'a getiriyor olması lazım, blood elf questleri de ghostlands'e kadar level 10 yapıyor olması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

realm olayını ihtimaller açısından sordum somut bir avantaj aramıyorum. yani kalabalık olmasın diye girdiğimiz realmin sonradan boş kalması ihtimali var tabii anlıyorum.

evet horde açıcaz. bizim kıtadan questle diğer kıtaya göndermiyorlar mı ya? şimdi lvl 10da brill'i falan bırakıp karşıya geçersek sonra da reputation sorunu yaşamayalım ehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Magnum said:

vimpir said:

The Way to His Heart... Bu questi neden alamiyorum her gittigimde kapali:( Kalu'ak Reputation Rev.8820 suan

You need to start by talking to Orfus which starts a long quest chain and leads to Scalawag Point. Complete Street "Cred" then head over to the north ship in the same area and complete Swabbin' Soap. Once that is done, you have access to this daily quest.

Tesekkurler bunu atlamisim:(
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

realm olayını ihtimaller açısından sordum somut bir avantaj aramıyorum. yani kalabalık olmasın diye girdiğimiz realmin sonradan boş kalması ihtimali var tabii anlıyorum.

evet horde açıcaz. bizim kıtadan questle diğer kıtaya göndermiyorlar mı ya? şimdi lvl 10da brill'i falan bırakıp karşıya geçersek sonra da reputation sorunu yaşamayalım ehe.
Dunemaul tavsiye ederim %90 turk sayilir:D soylenenlere kulak asma turk coksa karamboldur derler ama suana kadar birtane bile yamuk tipe rastlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

saronite barlar bildigim kadarıyla bizim server 2 3 golda falan gidiyor. ore ları satarak iş yapabilirsin aldıgın paralarla küçük gemlerden alıp onlarla gem kesebilir güzel para yapabilirsin. enchanterlar zaten her türlü para yapıyo matlarını zaten elemanlar getiriyo. 15 golda falan yapıyolar. her türlü para yapılır yani. otur if de yada horde san orgrimmarda bağır trade ten zibilyon tane insan düşer.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...