deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 13sp 15 stam takabilirsin, bir mage olarak en son takacağın şeylerden birisi olmalı mp5 gemi. Bir de 14sp gemlerini değiştir. En azından 19 falan tak değiştireceğin itemlere. Tanesi 30g falan scarlet rubylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 epic gem filan takma sakın bu arada, ama uncommon'a kadar da düşme, rare iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Parasizim halledicem tesekkurler ilgi ve alakaniz icin:) simdi sorularima gecebilirim :D Bildigim kadariyla soket sadece BS ler acabiliyor butun itemlara soket acabiliyormu bunun siniri kisitlamasi nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 hayır eternal belt buckle yapıyor bs'ler o da sadece kemerine gem slot açıyor 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 deadwoll said: 13sp 15 stam takabilirsin, bir mage olarak en son takacağın şeylerden birisi olmalı mp5 gemi. Bir de 14sp gemlerini değiştir. En azından 19 falan tak değiştireceğin itemlere. Tanesi 30g falan scarlet rubylerin. Fang of the Mystics'e need ceken mageler var iken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Saeros said: hayır eternal belt buckle yapıyor bs'ler o da sadece kemerine gem slot açıyor 1 tane bunu herkese satabiliyolar ayrica bir de kendi glove ve bracerlarina bir socket aciyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Meslek ench ve jc var bende bu mesleklerle yaptigim herhangi birsey icin "require" ench veya jc gereklimi? Bunlari silip mining bs mi kassam hemde para sikintimi halletmis olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha deli misin, ench ve jc oturduğun yerden para kazanma profları direk, bunları linkleyip LFW diceksin trade channelda, orgrimmarda oturup altınlarını sayıcaksın sonra ve evet yalnızca o profların yapabildiği hedeler var jc ile yalnızca jclere özel bi gem yapıp takabiliyosun gearına en fazla 3 tane olmak kaydıyla, mesela ah'dan alabiliceğin epic spellpower gemi 23 spellpower verirken, bu bahsettiğim jc'nin kendisine özel gem 39 spellpower veriyor, gibi insctiption'la da kendi omuzluğuna fantastik enchantler yapabiliyosun, vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Ben hunterımda, şuanda para kasma amaçlı herbalism/mining gittimde ileride değiştirmeyi düşünüyorum. İtemlerimi geliştirmke açısından alabilecegim en iyi 2 proffcombosu ne olabilir. mesela x ve y ler icin enchant al socket yapmak icin bs al vs gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 En iyi pumplayan bs jc ya da ench jc sanırım. Tabii çok az değişiyor diğer mesleklerle farkları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Saeros said: oha deli misin, ench ve jc oturduğun yerden para kazanma profları direk, bunları linkleyip LFW diceksin trade channelda, orgrimmarda oturup altınlarını sayıcaksın sonra ve evet yalnızca o profların yapabildiği hedeler var jc ile yalnızca jclere özel bi gem yapıp takabiliyosun gearına en fazla 3 tane olmak kaydıyla, mesela ah'dan alabiliceğin epic spellpower gemi 23 spellpower verirken, bu bahsettiğim jc'nin kendisine özel gem 39 spellpower veriyor, gibi insctiption'la da kendi omuzluğuna fantastik enchantler yapabiliyosun, vsSadece Ench isteyen ench yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pesimistyler Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Var, ringlere ench yapmak mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 jc ile kendine özel jem yaparsın sp icin 39 sp normaller 23 ken enc icin yuzuklere 23 sp basabiliyorsun. bende main pride tai-enc var, 80 hunterda mining-jc var.80 shamanda herb-mine var.72 rogue da herb-alc var. sıkılmasam birinede ins kasıcamda lvl kasmak zor geliyor artık. 2 char varsa birini toplayıcı yaparsan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 jc silinir mi =O ah den 100g dreadstone alıp 180g gem yapıp satıyorum. 2-3 saatte çok rahat 10-15 tane satılıyor. özellikle akşamları daha çok gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 aramil said: jc silinir mi =O ah den 100g dreadstone alıp 180g gem yapıp satıyorum. 2-3 saatte çok rahat 10-15 tane satılıyor. özellikle akşamları daha çok gidiyor.Kesin satiliyormu bana AH ip ucu verin arkadaslar ya bu tip:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 jc+ench varsa dandik yesil ringlerden yapip DE liyip matlari da satabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paladinimde 450mining vardi yanina herb almak istiyorum ikisinide ayni anda nasil ariyabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2009 arayamazsin skinning al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 vimpir said: Paladinimde 450mining vardi yanina herb almak istiyorum ikisinide ayni anda nasil ariyabilirim? kısayola atıyosun 2 sinide bi birine bi birine basarak ilerliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 hozceri said: vimpir said: Paladinimde 450mining vardi yanina herb almak istiyorum ikisinide ayni anda nasil ariyabilirim? kısayola atıyosun 2 sinide bi birine bi birine basarak ilerliyosunaslansin;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 mining herb kasmistim bi chari. kimseye tavsiye etmiyorum. boyuna tusa basip tracking degistire degistire gitmek cok bayik bi is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Hunterım 76 olduda 80 olcak yakında 80 icin aklımda 1i survival 1 i mm 2 adet build var. hangisi daha iyi olur veya nerelerini düzeltmem lazım yardımcı olursanız sevinirim. bu mm http://www.wowhead.com/?talent#cxf0zZ0eAcohzGIsxuVox00o:fIa0zM suda sv http://www.wowhead.com/?talent#cZ0eqoohZx0ci0cIhedhhsu:NfaMz0 hani internetten araştırdıgım kadarıyla itemlerimiz full lvl 232 olduktan sonra mm her halikarda survivaldan daha iyi dps yapıyormuş ancak 68 den beri sv oynuyorum rotasyonu oynaması vs mm den daha zevkli gibi geldi o yüzden eger bir sekilde sv ile mm specleriyle dps bazında yarısabileceksem mümkünse sv ye geçmek istemiyorum öbür türlü mm ye dönücem 80 de. ona göre yukardaki specleri bir incelerseniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 benim duydugum kadarıyla mm belli bi arpen in ustune ciktigi zaman survival i eziyormus.. ondan once esit gibiymis.. tabi ensidianın hunterında sadece geardan gelen 1.1k arpen wardi o mm di bu da bi yol gosterici olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2009 jc 450 oldu sonunda napsamda para basabilirim ench 440 a geldi para ve malzeme sikintisi cekiyorum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar