Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nameless said:
orc female bence en iyisi dps için. hem giydikleri yakışıyor hem de racial var. benim warriorum da orc female çok mutluyum eheh
Mage orc yok dolayisiyla benim ilgimi cekmiyor:)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Gnomedan guzeli yok mage için bence :P
Ufacık tefecik içi dolu DPScik resmen.
human acmistim kafami karistirdin simdi spirit icin human secmistim ama dusunuyorum simdi mantiklimi of pof afra tafra:) NAPSAMKİ şimdi8-)
Mesaj tarihi:
Absolut said:
Gnomedan guzeli yok mage için bence :P
Ufacık tefecik içi dolu DPScik resmen.

pvp icin evet harbiden uyuz ediyor bazen targetlayamıorsun falan bide rog sprintle fıtık ediyor...
Mesaj tarihi:
Sen tablemeye ugrasırken yaklaşık 1-2 saniye arası zaman kaybedebiliyorsun kalabalığa göre o zamanda bir DPS sınıfı için ölümcül olabiliyor sana ulaşırsa.
Mesaj tarihi:
haddeeee. benim başlık kilitlenmiş. olm noob um diyorum size siz gidip başlık başlık ara diyosunuz, başlığı kilitliyosunuz:) madem öyle buraya taşıyım ben noob sorularımı. şimdi bende oricinal WOW dividisi var. oradan yükledim oyunu. açıyorum patch yüklüyo. sonra bi sayfa açılıyo patch yüklüyo falan. ondan daha sonra icon a tıklayınca downloading and instaliing diyo. hayır ben install etmedim mi zaten. patch i de yükledim. 50 mi 60 mı ne levele kadar diğer versiyonlara da geçmek istemiyorum. normal olarak yie de onları yüklemeli mi? downloading and installing sayfasında 3.4 gb diyo yav. ne bileyim o kadar download edeceksem neden gidip dvd alayım (ha ben ark dan aldım da). yoksa onlar Leech king için falan mı?
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bonfire' s Blessing arkadaslar bu buyunun kaynagi nedir hangi meslekten geliyor paladin buyuleri icerisinde yok pasi calisiyor sanirim meslektende gelmis olabilir ama cozemedim login logout olurken cikiyor ozellikle demin bu buyuyu acabilmek icin logoff dedim cikti oyuna devam ettim:) alch ve herb mesleklerim.Level 15 de harika bir buyu adamin yari canini aliyor walla:)
Mesaj tarihi:
Torondor said:

mage çok imba olmuş özellikle wrist +5 str ve staffa +3 damage ile..

daha once ench powerlevel degilde normal halde kastinmi ? allah ne verdiyse basiyosun maksat +profession skill olsn.
  • Yeni Oluştur...