vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 nameless said: orc female bence en iyisi dps için. hem giydikleri yakışıyor hem de racial var. benim warriorum da orc female çok mutluyum ehehMage orc yok dolayisiyla benim ilgimi cekmiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Absolut said: Gnomedan guzeli yok mage için bence :P Ufacık tefecik içi dolu DPScik resmen.human acmistim kafami karistirdin simdi spirit icin human secmistim ama dusunuyorum simdi mantiklimi of pof afra tafra:) NAPSAMKİ şimdi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 melee açacaksan aklında bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Allah yazdiysa bozsun:) kilicla vurucam diye adamin pesinde kosucagima o benim pesimde kossun mantigim bu bundan sonra:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2009 Absolut said: Gnomedan guzeli yok mage için bence :P Ufacık tefecik içi dolu DPScik resmen. pvp icin evet harbiden uyuz ediyor bazen targetlayamıorsun falan bide rog sprintle fıtık ediyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Atukayi Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2009 Wayne said: pvp icin evet harbiden uyuz ediyor bazen targetlayamıorsun falan bide rog sprintle fıtık ediyor... bu yuzden pro adam tab la seçer.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tabla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebell Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Boci said: Tabla? http://www.geocities.com/bigrapster/TAB.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Boci said: Tabla? Tab ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Tabla targetlamak bi melee için kaçınılmaz zaten, tank olsun, pvpci olsun; ama bazı durumlarda yetersiz kalabiliyo, çok adam varken örneğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Sen tablemeye ugrasırken yaklaşık 1-2 saniye arası zaman kaybedebiliyorsun kalabalığa göre o zamanda bir DPS sınıfı için ölümcül olabiliyor sana ulaşırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2009 melee icin daha cok kullanıslı caster icin mouse la daha yararlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2009 haddeeee. benim başlık kilitlenmiş. olm noob um diyorum size siz gidip başlık başlık ara diyosunuz, başlığı kilitliyosunuz:) madem öyle buraya taşıyım ben noob sorularımı. şimdi bende oricinal WOW dividisi var. oradan yükledim oyunu. açıyorum patch yüklüyo. sonra bi sayfa açılıyo patch yüklüyo falan. ondan daha sonra icon a tıklayınca downloading and instaliing diyo. hayır ben install etmedim mi zaten. patch i de yükledim. 50 mi 60 mı ne levele kadar diğer versiyonlara da geçmek istemiyorum. normal olarak yie de onları yüklemeli mi? downloading and installing sayfasında 3.4 gb diyo yav. ne bileyim o kadar download edeceksem neden gidip dvd alayım (ha ben ark dan aldım da). yoksa onlar Leech king için falan mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Son halim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Olmamış, biz vimpir da hunter ı sevdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2009 Hunter cok ezik beni yansitmiyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Bonfire' s Blessing arkadaslar bu buyunun kaynagi nedir hangi meslekten geliyor paladin buyuleri icerisinde yok pasi calisiyor sanirim meslektende gelmis olabilir ama cozemedim login logout olurken cikiyor ozellikle demin bu buyuyu acabilmek icin logoff dedim cikti oyuna devam ettim:) alch ve herb mesleklerim.Level 15 de harika bir buyu adamin yari canini aliyor walla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 midsummer eventın buffu o gecıcı yanı yarın olmaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 http://www.worldofwarcraft.com/info/events/midsummer/ :( sevmistim ben bu buyuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 ben olsam rogue oynardm pvp/pve ikisi icinde. Gün gelir mage in bi ise yaramadigini gorursun ama rogue pvpde herzaman belli bir çıtanın üstündedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 mage çok imba olmuş özellikle wrist +5 str ve staffa +3 damage ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Torondor said: mage çok imba olmuş özellikle wrist +5 str ve staffa +3 damage ile.. daha once ench powerlevel degilde normal halde kastinmi ? allah ne verdiyse basiyosun maksat +profession skill olsn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2009 evet kastımda genelde mantıklı şeyler basıodum.. karaktere yaramayacak seyleri düsen gri itemlere bastıktan sonra vendorluyodum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Abicim BG'de paladinin 5 kisiyle kapismasini gordumya paladin kasmazsam topum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2009 Onun için baya uğraşman lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar