Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

haddeeee. benim başlık kilitlenmiş. olm noob um diyorum size siz gidip başlık başlık ara diyosunuz, başlığı kilitliyosunuz:) madem öyle buraya taşıyım ben noob sorularımı. şimdi bende oricinal WOW dividisi var. oradan yükledim oyunu. açıyorum patch yüklüyo. sonra bi sayfa açılıyo patch yüklüyo falan. ondan daha sonra icon a tıklayınca downloading and instaliing diyo. hayır ben install etmedim mi zaten. patch i de yükledim. 50 mi 60 mı ne levele kadar diğer versiyonlara da geçmek istemiyorum. normal olarak yie de onları yüklemeli mi? downloading and installing sayfasında 3.4 gb diyo yav. ne bileyim o kadar download edeceksem neden gidip dvd alayım (ha ben ark dan aldım da). yoksa onlar Leech king için falan mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Bonfire' s Blessing arkadaslar bu buyunun kaynagi nedir hangi meslekten geliyor paladin buyuleri icerisinde yok pasi calisiyor sanirim meslektende gelmis olabilir ama cozemedim login logout olurken cikiyor ozellikle demin bu buyuyu acabilmek icin logoff dedim cikti oyuna devam ettim:) alch ve herb mesleklerim.Level 15 de harika bir buyu adamin yari canini aliyor walla:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...