aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 cartographerda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Hersey enabled ama gostermiyor:( son surumunu cektigim halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Muhtemelen gösteriyor ama sen görmüyorsundur. Intance ın bulunduğu haritayı açtığın zaman üstte ortada KOCAMAN instance isimleri, lvl aralıkları falan var. (Tabi kurcalayıp bu seçenekleri kapatmadığını varsayıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Bende onu goremedigim icin soruyorum iste daha oncede bununla ilgili hic bir ayar yapmadimki patch den sonra gitti hersey:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Addonları yüklediğin klasörü komple sil ve son sürüm addonları baştan yükle vimpir. Cartographer sıfırdan kurulduğunda instancelar, lvl aralıkları falan görünür olarak kuruluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2009 Boci said: Addonları yüklediğin klasörü komple sil ve son sürüm addonları baştan yükle vimpir. Cartographer sıfırdan kurulduğunda instancelar, lvl aralıkları falan görünür olarak kuruluyor...oyle yapmistim zaten neyse ya baya bi otobus yolculugu yaptim yarin kendime gelirim sanirim tesekkurler iyi geceler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kazýmkarabekir Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 vimpir çözemedin mi abi şu oyunu daha ? Bak patide kimseye bu kadar özel ilgi görmedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2009 nerdesin vimpir kayıp mı oldun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 BuralardayimB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2009 Vimpir'in konusunu okuyan her yeni başlayan artık daha rahat edecektir. O yüzden bence sorsun :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz:) umarim herkez iyidir:), Exploration kasıcam :D yalniz wowhead da gitmem gereken yerleri bulamiyorum sirf bu tip birsey icin ucus noktalarini, gizli yerleri, harita seklide veren bir site varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Aslında title veren achiv'in alt achivlerinde yorumların en başında va haritalar. Mesela Dun Morogh için: Achiv: http://www.wowhead.com/?achievement=627#comments İlk commenttaki harita: http://www.wowhead.com/?maps=1:247400341421300456252508287679345697426580404384523359589442633502838417856510569570680566461528361528766541 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cellobello Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Oyundayken "m" (harfle, me diye okunuyor) basınca harita açılıyo genelde gitmediğin yerler kapalı görünür. Şimdi burda neresi kapalı neresi açık ayırt edemiyorum diyosan değişik teknikler geliştirmişler, göz var nizam var olabilir mesela.. Haritanda eğer dağ tepe şekilleri dışında, paticiğin arka plan rengine yakın bir kahverengilikte yerler varsa oralara gitmemişsindir, git bi gez(kahvede ne renk diye sorma bu saatten sonra). Anaammmm buralar ne güzelmiş diye gezerken sarı yazıyla sana uyarıyı verir oyun "bilmemnereyi keşfettin diye" çok zor değil galiba bu kısım. Yinede olmadı diyosan, alt tuşuna basılı tutarken f4 e basarsan bütün dünyayı aynı anda explore da edebilirsin. Evet budur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ben googledan bulmustum mapleri ama tam olarak ne yazdıgımı bilmiyorum bi dene ordan cıkar yada http://mapwow.com/ suna bi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Benim bildiğim vimpir Cartographer kullanır. Ordada haritadaki heryer açık gözüküyodur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 biraz cartographer ayarlarını kurcala orda "show unexplored" tarzı bizi özellik olması lazım kaldır tick ini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Cellobello said: Oyundayken "m" (harfle, me diye okunuyor) basınca harita açılıyo genelde gitmediğin yerler kapalı görünür. Şimdi burda neresi kapalı neresi açık ayırt edemiyorum diyosan değişik teknikler geliştirmişler, göz var nizam var olabilir mesela.. Haritanda eğer dağ tepe şekilleri dışında, paticiğin arka plan rengine yakın bir kahverengilikte yerler varsa oralara gitmemişsindir, git bi gez(kahvede ne renk diye sorma bu saatten sonra). Anaammmm buralar ne güzelmiş diye gezerken sarı yazıyla sana uyarıyı verir oyun "bilmemnereyi keşfettin diye" çok zor değil galiba bu kısım. Yinede olmadı diyosan, alt tuşuna basılı tutarken f4 e basarsan bütün dünyayı aynı anda explore da edebilirsin. Evet budur..Tesdekkur ederim zahmet edip uzun uzun yazmissin ama anlamiyorum senin gibi insanlari cidden butun samimiyetimle karizma cizilirmi v.s diye dusunmeden direk aklima geldigi gibi yaziyorum ama goruyorumki kro ötesi olmuşum gözünüzde:( dicek birsey bulamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Abi inanılmaz alıngan bir insansın bence sen. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Masquerade said: Abi inanılmaz alıngan bir insansın bence sen. :)sanirim yazilanin hepsini tam okumadin tek istedigim bilen birisi varsa yazmasi onun disinda hic bir anlami yok burda bana birseyler yazip laf sokusturmanin cidden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Okudum, okudum. 30 sayfa insanlar sana yardım etmiş yani, arada gelen o tip mesajları da cevaplamadan geçiver. Buradaki çoğu üye 34525 senedir oyun oynadığından sorduğun sorular onlara komik geliyor olabilir. Canı da sıkkın bir anda okursa senin postunu böyle cevaplar kaçınılmaz. Görmezden gel geç, cevap verme yani manasında söyledim. O kadar bencil bir forum olsaydık bunca insan uğraşmazdı yani. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Masquerade said: Okudum, okudum. 30 sayfa insanlar sana yardım etmiş yani, arada gelen o tip mesajları da cevaplamadan geçiver. Buradaki çoğu üye 34525 senedir oyun oynadığından sorduğun sorular onlara komik geliyor olabilir. Canı da sıkkın bir anda okursa senin postunu böyle cevaplar kaçınılmaz. Görmezden gel geç, cevap verme yani manasında söyledim. O kadar bencil bir forum olsaydık bunca insan uğraşmazdı yani. ;)Sende haklisin bana hala garip geliyor:) neyse gittikce az yazmaya calisiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 göz var nizam var diyen arkadaşa izan'dan sevgiler :))))))))))9999999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Sen sor abi sor... Bi önceki mesajlarımdada belirttim. War ez felan sormadığın sürece cevaplarım ben seve seve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Selam, bende başlık açmadan tekrar bu başlık altında sorayım. Ringlere nasıl slot acabiliriz? Soket açıp Runed Dragon's Eye takmak istiyorum bu soket'e, jc 400 şu an, daha yüksek olmasımı gerekli? yoksa sadece enchanterlarmı açabiliyor ring'e soket? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2009 ring e socket açılmaz enchant yapılır sadece o da enchanterlara özel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar