Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

Boci said:
Addonları yüklediğin klasörü komple sil ve son sürüm addonları baştan yükle vimpir. Cartographer sıfırdan kurulduğunda instancelar, lvl aralıkları falan görünür olarak kuruluyor...
oyle yapmistim zaten neyse ya baya bi otobus yolculugu yaptim yarin kendime gelirim sanirim tesekkurler iyi geceler:)
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba arkadaslar uzun bir aradan sonra tekrar birlikteyiz:) umarim herkez iyidir:),
Exploration kasıcam :D yalniz wowhead da gitmem gereken yerleri bulamiyorum sirf bu tip birsey icin ucus noktalarini, gizli yerleri, harita seklide veren bir site varmidir?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında title veren achiv'in alt achivlerinde yorumların en başında va haritalar. Mesela Dun Morogh için:
Achiv: http://www.wowhead.com/?achievement=627#comments
İlk commenttaki harita: http://www.wowhead.com/?maps=1:247400341421300456252508287679345697426580404384523359589442633502838417856510569570680566461528361528766541
Sosyal ağlarda paylaş

Oyundayken "m" (harfle, me diye okunuyor) basınca harita açılıyo genelde gitmediğin yerler kapalı görünür. Şimdi burda neresi kapalı neresi açık ayırt edemiyorum diyosan değişik teknikler geliştirmişler, göz var nizam var olabilir mesela.. Haritanda eğer dağ tepe şekilleri dışında, paticiğin arka plan rengine yakın bir kahverengilikte yerler varsa oralara gitmemişsindir, git bi gez(kahvede ne renk diye sorma bu saatten sonra). Anaammmm buralar ne güzelmiş diye gezerken sarı yazıyla sana uyarıyı verir oyun "bilmemnereyi keşfettin diye" çok zor değil galiba bu kısım. Yinede olmadı diyosan, alt tuşuna basılı tutarken f4 e basarsan bütün dünyayı aynı anda explore da edebilirsin. Evet budur..
Sosyal ağlarda paylaş

Cellobello said:
Oyundayken "m" (harfle, me diye okunuyor) basınca harita açılıyo genelde gitmediğin yerler kapalı görünür. Şimdi burda neresi kapalı neresi açık ayırt edemiyorum diyosan değişik teknikler geliştirmişler, göz var nizam var olabilir mesela.. Haritanda eğer dağ tepe şekilleri dışında, paticiğin arka plan rengine yakın bir kahverengilikte yerler varsa oralara gitmemişsindir, git bi gez(kahvede ne renk diye sorma bu saatten sonra). Anaammmm buralar ne güzelmiş diye gezerken sarı yazıyla sana uyarıyı verir oyun "bilmemnereyi keşfettin diye" çok zor değil galiba bu kısım. Yinede olmadı diyosan, alt tuşuna basılı tutarken f4 e basarsan bütün dünyayı aynı anda explore da edebilirsin. Evet budur..
Tesdekkur ederim zahmet edip uzun uzun yazmissin ama anlamiyorum senin gibi insanlari cidden butun samimiyetimle karizma cizilirmi v.s diye dusunmeden direk aklima geldigi gibi yaziyorum ama goruyorumki kro ötesi olmuşum gözünüzde:( dicek birsey bulamiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Okudum, okudum.

30 sayfa insanlar sana yardım etmiş yani, arada gelen o tip mesajları da cevaplamadan geçiver. Buradaki çoğu üye 34525 senedir oyun oynadığından sorduğun sorular onlara komik geliyor olabilir. Canı da sıkkın bir anda okursa senin postunu böyle cevaplar kaçınılmaz. Görmezden gel geç, cevap verme yani manasında söyledim.

O kadar bencil bir forum olsaydık bunca insan uğraşmazdı yani. ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:
Okudum, okudum.

30 sayfa insanlar sana yardım etmiş yani, arada gelen o tip mesajları da cevaplamadan geçiver. Buradaki çoğu üye 34525 senedir oyun oynadığından sorduğun sorular onlara komik geliyor olabilir. Canı da sıkkın bir anda okursa senin postunu böyle cevaplar kaçınılmaz. Görmezden gel geç, cevap verme yani manasında söyledim.

O kadar bencil bir forum olsaydık bunca insan uğraşmazdı yani. ;)
Sende haklisin bana hala garip geliyor:) neyse gittikce az yazmaya calisiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, bende başlık açmadan tekrar bu başlık altında sorayım. Ringlere nasıl slot acabiliriz? Soket açıp Runed Dragon's Eye takmak istiyorum bu soket'e, jc 400 şu an, daha yüksek olmasımı gerekli? yoksa sadece enchanterlarmı açabiliyor ring'e soket?

teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...