Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

vimpir said:
Soyle sorsam hem pvp de hemde raidde herturlu etkinlikte kanka sende gel sensiz olmaz denilen class dedigim gibi oncelikle pvp :)

Yerine zamanına göre değişir. Su an dk ve paladin heryerde cok iyi ve baska class oynayanlara haksızlık yapılıyor...

yok ben daha bole çaba sarf etmek istiyorum diyosan priest oyna,pişman olursun yeri geldimi , ama iyi oynarsan emeğinin hakkını alırsın. hem disc hem shadow olarak , ama shadow u arenada hiç düşünme:)

yok abi kolay olsun ama dk olmasın diyosan warlock oyna,veya hunter ama huntera nazaran şahsen warlocklar daha iyi bana sorarsan.(Şahsi fikrim)

yok abi büyü işleri bana ters,varcam adamın yanına vercem swingi vurcam kafasına diyosan rogue oynicaksn.

ya abi karar veremedim bi türlü naapsam diyosan druid oyna zaten end game de kendine ve çevrene bakarak en beğendiğin karakteri kendin görür bi alt olarak başlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
vimpir said:
pala kendisini heal ediyor ya o kismi cekici geliyor bana baska birsey bildigim yok pala hakkinda:)

DK kas sen; hem 55 lvl'dan başlıyor; hemde oynaması çok kolay. Bilgi falan istemez.

Bu kişilere kulak verme sakın, senin iyiliğini düşünüyormuş gibi görünüyorlar ama olaylar tamamen farklı.

1) Zilyon tane dk olduğu için etrafta ve sende daha oyunu tam bilmediğin için tercih edilmeyeceksin çirkin ördek yavrusu gibi gezersin etrafta.
2) Tercih edilmediğin ve üstüne üstlük bu kadar kolay bi karakter oynadığın için , hem zamanla oyunu öğrenmen inanılmaz yavaş olacak.
3) Zevk almayacaksın, zerg fest tadında oynicaksın zamanla ulan ben bişi anlamadim bu işten moduna girceksin. ağız açık dil dışarda hen hen hen nereye hangi tuşa bastığına bile bakmadan oynicaksın , sora bitane pro gelcek ezicek atıcak o tarafa seni.. hani dk imbaydı diceksin..nitekim paticik/wow orjinal forumları dolu böyle kişilerle.. potansiyelin farkında olmadan oynayacaksın.
Sosyal ağlarda paylaş

yeni başladıgın içn dk kasma :) ha eski player olursun dk kas main bile yap derim zaten akıllı dk tank dk dır:) birde ben tanklıgı beceririm benden saglam tank olur diyorsan ve arkadasın belirttigi gibi çirkin ordek yavrusu gibi gezmek istemiyorsan DK ile tek çaren tank olmak :)
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
vimpir said:
pala kendisini heal ediyor ya o kismi cekici geliyor bana baska birsey bildigim yok pala hakkinda:)

DK kas sen; hem 55 lvl'dan başlıyor; hemde oynaması çok kolay. Bilgi falan istemez.

dathknight'ın oynaması nasıl kolay yahu? bütün classlar 4-5 skill ile DPS yapıyor ben bilgisayarın başında DPS yapacam diye anam ağlıyor raidde. raid boyunca pür dikkat oynuyorum, yoruluyorum resmen raid bitince.

bakıyorum recount'tan milletin en çok dmg yapan 3-4 yeteneği var diğerlerinden ayrılımış. benim melee ve scourge strike 20% civarı onların aldından gelen 6-7 yetenek 11%, 10.4%, 10%, 9,8%, ... diye gidiyor.

deathknight kolay falan değil.

oyuna yeni başlayan adama 55 leveldan başla tavsiyesi de bambaşkaymış. oyunun 0-55 level arası da en az 55 sonrası kadar zevkli bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Gutshot said:
ombakkombak said:
vimpir said:

dathknight'ın oynaması nasıl kolay yahu? bütün classlar 4-5 skill ile DPS yapıyor ben bilgisayarın başında DPS yapacam diye anam ağlıyor raidde. raid boyunca pür dikkat oynuyorum, yoruluyorum resmen raid bitince.

bakıyorum recount'tan milletin en çok dmg yapan 3-4 yeteneği var diğerlerinden ayrılımış. benim melee ve scourge strike 20% civarı onların aldından gelen 6-7 yetenek 11%, 10.4%, 10%, 9,8%, ... diye gidiyor.

deathknight kolay falan değil.

oyuna yeni başlayan adama 55 leveldan başla tavsiyesi de bambaşkaymış. oyunun 0-55 level arası da en az 55 sonrası kadar zevkli bence.

dk ile dps yapmak istiyorsan macro şart , evet dps rotasyonun 5-6 skill gerektirir macro ile tek tuşa baglarsın olur biter sorun yaşamazsın:)

son olrak evet dk ile oynamak cok kolay ozellikle pve si çok kolay ama pvp sini bilmiyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
levellarken dk çok kolay

kız arkadaşım n00bdur tamamen bilg oyunu tecrübesi sıfırdır yani bu tarzda vs.

sadece "git kırmızı isimli bişiler bul 1 2 3 4 5 e bas sonra cesede git sağ tıkla" dedim (autoloot açık :P) quest yaptı saolsun :D

(bkz unholy dk lvl 68)
:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

ombakkombak said:
said:

adamın lvl 72 karakteri var;

55 ten nasıl başlasın kafadan DK açamıyorsunki zaten

72 karakteri olduğunu bilmiyordum. bir de kafadan dk açamadığına emin misin o değişti sanırım. ben hiç karakterimin olmadığı bir realmde ally dk açtım mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...