|Joker| Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Yok yok bi sapıtma olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Nasi yani :S armory mi sapitmaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hozceri said: vimpir said: Server degistirince "achievement points" sifirlanirmi yoksa armory mi sacmaliyor:( armory i hep saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 1 - )Wow oynarken ekran goruntumu disariya export edebilirmiyim canli olarak? Broadcast8-) 2 - ) Arkadasimin birisi Gnomish olsa ende Goblin olsam birbirimizin yaptiklari itemlari rahatlikla kullanabilirmiyiz? 3- ) lootlama olayinida merak ediyorum 4-5 kez saglam dungeona gittim birisinde loot olayinda zar atiyorum ve loot ben aliyorum diye trip yapmislardi, raiddede ayni seyler oluyor dimi zar atiliyor surekli kim kazanirsa ona dusuyor dimi?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 huntersın sadece maillere ap verenleri need liceksin yaramayanların hepsine greed silah ap verenlere need digerleri greed raidde dkp konusur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 hunter biraktim DK kasiyorum:)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 vimpir said: hunter biraktim DK kasiyorum:)-D sayıları azdı zaten,iyi yapmışsın. /sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 sorularima yogunlassak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 vimpir said: 1 - )Wow oynarken ekran goruntumu disariya export edebilirmiyim canli olarak? Broadcast8-) 2 - ) Arkadasimin birisi Gnomish olsa ende Goblin olsam birbirimizin yaptiklari itemlari rahatlikla kullanabilirmiyiz? 3- ) lootlama olayinida merak ediyorum 4-5 kez saglam dungeona gittim birisinde loot olayinda zar atiyorum ve loot ben aliyorum diye trip yapmislardi, raiddede ayni seyler oluyor dimi zar atiliyor surekli kim kazanirsa ona dusuyor dimi?8-) 1) x-fire ın öyle bir aracı vardı araştırman lazım ya da bir bilen cevaplar 2) evet tabii ama bind on pickup (yapıldıgında karaktere baglanan trade edilemeyen) eşyaları var gnomish ve goblin in ve zaten esas olayı o birini seçmenin 3) sadece işine yarıcak item da rolla :) mesela hunter olarak mail olan ve int agi ap içeren itemlara (gibi gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Tesekkur ederim kankam benim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 mail int konusunda şüphelerim var hunterlar int kullanıodu dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Imzami okumuyorsun sanirim:D intten kastin "Intellect" mi?, mail dediginde bildigim kadariyla zirh cesidi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 offff :) int: intellect agi: agility ap: attack power sta: stamina spi: spirit str: strength cloth, leather, mail, plate: armor tipleri hunterlar mail giyerler. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lastguard Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dworgian said: offff :) int: intellect agi: agility ap: attack power sta: stamina spi: spirit str: strength cloth, leather, mail, plate: armor tipleri hunterlar mail giyerler. :D önce ap hunter icin once ap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 kısaltmaları açıklamış adam, önemine göre stat sıralaması filan yapmamış :p ama evet hunterlar için int çok da lazım değil belki marksman'da ama agi ap vs öncelikli her zaman teşekkürler iyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Dworgian said: offff :) int: intellect agi: agility ap: attack power sta: stamina spi: spirit str: strength cloth, leather, mail, plate: armor tipleri hunterlar mail giyerler. :Dben bunlari bilmedigimi ifade etmedimki sadece sorunu anlamadim, BEN SIRF BU YUZDEN MSN V.S CHAT PROGRAMI KULLANMIYORUM SADECE SKYPE CUNKU YAZARAK KENDIMI FARKLI IFADE EDIYORUM SANIRIM:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 vimpir said: hunter biraktim DK kasiyorum:)-D Hunter bırakılmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aslan. Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bırakılır bırakılır.. hatta shaman kasılır.. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hunterde neye bakilir derken; int yazmissiniz ap yazmissiniz agi yazmamissiniz. Cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Eskiden abanırdık agi ye. Şimdilerde ap>agi olmuş hayat yalan olmuş... Yinede severim agi yi ap den çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 kim diyor ap > agi oldu diye. kuyruklu yalan. şu an için raiding spec SV, agi > ap, büyük farkla hemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 specine gore degisiyo iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Server degistirince "Achievements" sifirlaniyormu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 senin sıfırlandı galba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Sıfırlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar