Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

vimpir

Öne çıkan mesajlar

1 - )Wow oynarken ekran goruntumu disariya export edebilirmiyim canli olarak? Broadcast8-)

2 - ) Arkadasimin birisi Gnomish olsa ende Goblin olsam birbirimizin yaptiklari itemlari rahatlikla kullanabilirmiyiz?

3- ) lootlama olayinida merak ediyorum 4-5 kez saglam dungeona gittim birisinde loot olayinda zar atiyorum ve loot ben aliyorum diye trip yapmislardi, raiddede ayni seyler oluyor dimi zar atiliyor surekli kim kazanirsa ona dusuyor dimi?8-)
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir said:
1 - )Wow oynarken ekran goruntumu disariya export edebilirmiyim canli olarak? Broadcast8-)

2 - ) Arkadasimin birisi Gnomish olsa ende Goblin olsam birbirimizin yaptiklari itemlari rahatlikla kullanabilirmiyiz?

3- ) lootlama olayinida merak ediyorum 4-5 kez saglam dungeona gittim birisinde loot olayinda zar atiyorum ve loot ben aliyorum diye trip yapmislardi, raiddede ayni seyler oluyor dimi zar atiliyor surekli kim kazanirsa ona dusuyor dimi?8-)

1) x-fire ın öyle bir aracı vardı araştırman lazım ya da bir bilen cevaplar

2) evet tabii ama bind on pickup (yapıldıgında karaktere baglanan trade edilemeyen) eşyaları var gnomish ve goblin in ve zaten esas olayı o birini seçmenin

3) sadece işine yarıcak item da rolla :) mesela hunter olarak mail olan ve int agi ap içeren itemlara (gibi gibi)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:
offff :)

int: intellect

agi: agility

ap: attack power

sta: stamina

spi: spirit

str: strength

cloth, leather, mail, plate: armor tipleri

hunterlar mail giyerler.

:D
ben bunlari bilmedigimi ifade etmedimki sadece sorunu anlamadim, BEN SIRF BU YUZDEN MSN V.S CHAT PROGRAMI KULLANMIYORUM SADECE SKYPE CUNKU YAZARAK KENDIMI FARKLI IFADE EDIYORUM SANIRIM:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...