Absolut Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 O oltayı kasana kadar bence Desolacedeki horde flight yerinde su altındaki kafesleri koruyan ıstakozlardan düşüyor ara daha mantikli. Veya ileride bunu reple alirsin. Kulu'ak Repi ile alınıyor exalted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 amac saygi gormek, yasadigimi hissetmek(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Bildigim kadariyla normal ve pvp serverlar var ben simdi kendime guild bulabilirsem pvp serversa bu pvp kapatabiliyormuyum? Yoksa onune gelen dalabilirmi bana terokkar da oynadigim icin pvp server nasil bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sildarine Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 pvp serverında isen belli birkac yer dısında (charın ilk basladığı bolgeler) her an tetikte olman lazım. PVP kapatmak diye bir şey yok. PVE serverında belli yerler dısında pvp yi acmassan sana saldıramazlar. PVP sı acık birine saldırısan yada düşman sehrine girersen yada grubashı gibi arenalaa girersen pvp n otomatık olarak acılır. Bir de hatıramı anlatayım yeri gelmişken. PVE server ında oynıyorum Bir gun astranara saldıran bir horde gordum. Baktım guardları kesıyor ben 25 levelım o ?? Guardları kesiyor ama cok az canı kalmıs . Ben mage olarak basladım saldırmaya ve adam oldu. Benim pvp açıldı. Basladım uzaklasmaya. Bir sure sonra baktım arkamdan kosuyor .Ben kactım o kovaladı tam yetisti beni kesecek derken süre doldu pvp kapandı. el salladım bir de /kiss . Adam uyuz olmustur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 benim gibi wow cahili birisine pvp haram, hatta iskence:) turk guildi bulup terokkar serverini birakmak istiyorum bide bu server gecisi nasil oluyor zirt pirt degistirebiliyormusunuz, hemen aktif oluyormu v.s?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 sanırım migrate ettikten sonra en az bir ay beklemek gerekiyor tekrar migrate edebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopernik Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 bide bütçeye zarar paso migrate... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 butce degilde gittim mesela sonra begenmedim tekrar donmekte sorun cikmaz sanirim, birtane turk guildi buldum oraya transfer olucam sanirim sizlerde rahat bir nefes alirsiniz, hepnizi cok seviyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dentarg sizce nasıl bir server ? Gectimde 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 1 ay sonra açılacak migrate'in. Geri dönmek için 1 ay beklemek zorundasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Dur ya daha gitmedim:) nasildir ama bilmiyorum login olmadin eve gidince bakabilicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 vimpir said: benim gibi wow cahili birisine pvp haram, hatta iskence:) turk guildi bulup terokkar serverini birakmak istiyorum bide bu server gecisi nasil oluyor zirt pirt degistirebiliyormusunuz, hemen aktif oluyormu v.s?8-) İlk Gankin tadına vardığımda daha çok küçüktüm vimpir.Büyüdüm günde 600 hk gankle gelmeye başladı ve sonunda serverımın forumunda ünlü olmuştum sdfdgf Gankin 1 kez tadını al bırakamazsın.Cahillik vs uçar gider merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 http://www.warcraftrealms.com/census.php?serverid=587 server durumu bu aha bide bu var horde iyimiş serverda http://www.wowjutsu.com/eu/dentarg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2009 tesekkurler sicak bir yuva buldum gibi kendime herkeze hersey icin tesekkurler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Eee nolcak şimdi. Sen kendine server/guild buldun diye bizleri bırakıcak mısın? :( Bence bırakmıycaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Kiyamam ben size gene en garip sorularimi sizlerle paylasirim ilk goz agrimsiniz siz benim(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 SAKIN DENTARG SAKIN!! Tbc de dentargın en iyi PvP tayfasıydık biz iluclar-scheimasterlar-dejavular vs.Pve olarakta en iyi 2.guildindeydim. Sakın diyorum Sakın.Dentargtan Ally'nin en iyi pvp guildide kaçtı gm'i arkadaşımdır.Bizde kaçtık 80de HORDE olarak.Oynancak bi server değil orası.Bg ler full kayıp zaten.40 eye of storm taşı için 40 kere eye of girersin.Arena desen aynı.Pve desen aynı.Aman diyim vimpir dinle beni teşekkür edicen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Gittim artik belkide eskisi kadar kotu degildir moralimi bozma simdi ya:) birde kisaltma kullanmiyoruz bu topicte ben ogrenene kadar lutfen kurallara uyalim, uymayanlari uyaralim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 AH BE.Kendime kızdım şu an nasıl görmedim şu yazını daha önce diye.Abi arkadaşlar hala orda benim bazıları kaldı pvecilerin.Dentarg çok rezalet.Mig açılsın kaç hemen. Dentarg-Tarren Mill-Auchindion-Sylvannas-BL-Karazhan-Dunemaul-Agamaggan.8 server gezmişim şaka maka yuh be.Migliceğin zaman bidaha bi özel mesaj çak bana plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Horde misin, guildin varmi olmazsa sana kosarim 1 ay sonra:)8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Hordetum ben.For The Horde ruhu çook eskide kaldığı için Ally rerolledim 3 gün önce. Horde kalıcaksan bglerin hiçbiri için söz veremem.LvL 60 ta Misery efsaneydi.Forte'nin premadeini eziyoduk Tarren Mill premadeimizle.Şimdi nasıl bilmiyorum Misery bg si. Kesinlikle horde olarak gitmemen gereken Battlegroup ları yazıyorum sana:Ruin-Vindication-Cyclone(ally eziyo bglerde)-Reckoning(dentargın bg si.Bu bglerin hepsinde oynadım zamanında yeterince.Horde için rezalet.Xaviustada ark vardı ordan biliyorum Ruini. http://www.realmhistory.net/battlegroups.html burada yazdığım battlegroupların server listesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Server degistirince "achievement points" sifirlanirmi yoksa armory mi sacmaliyor:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 vimpir said: Server degistirince "achievement points" sifirlanirmi yoksa armory mi sacmaliyor:( armory i hep saçmalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Ayni dakika icerisinde char actik onunki armory de gozukuyor benimkisi hala yok panik yapmamam gerekiyor dimi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar