Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vimpir Private Room:)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Terokkar&n=Pokemonriza

Burdan bütün itemlerini hatta üstüne taktığın gemleri, yaptırdığın enchantları bile görebilir herkez. Jpg'den bakmıyoruz yani.

Spell power olayına gelince, hunterın hiçbir yeteneği spell power kullanmıyor. Sadece attack power kullanıyor. int kullanmanın sebebide talentten 1 int = 1 AP alıyor olman. Ki onuda daha yeni almaya başlamışsın.
Mesaj tarihi:
Zamanında bi hunter vardı. Paso sp abanmıştı. Adamın serpenti çok can acıtıyodu çoookkkk. O kadar yüksek tikler görmemiştim hiç :)
Mesaj tarihi:
Uvuros

Arkadaslar Freezing trap yemiyor bu nasil tame edilebilir acaba arkadas bir kucugunu aldi bunun devilsauru bitirdi resmen tame etmek istiyorum yardimci olurmusunuz.
Mesaj tarihi:
onun yerine bunu tamele. aynı görüntü nasılsa, hiçbir farkı yok. ayrıca çok kötü bir pet bence, tamamen gereksiz. yok illa zorluk istiyorum uvuros olacak diyorsan bi healer bulucaksın o seni healliyecek sen tamelemeye çalışıcaksın.
Mesaj tarihi:
Onu tame ettim zaten, Arkadasla ayni talenti verdik benim devilsaur
3 level buyuk olmasina karsi canini yariya indiremedi bu sefer gozume inanicam :)
Mesaj tarihi:
Mesaji guncelliyemiyorum:( uzerimdeki itemlar yuzundenmi anlamadim ama 2 kez uvuros (69 level) devilsuaru (72 level) oldurdu uvurosun cani yariya bile inmedi sizce nedeni nedir?
Mesaj tarihi:
balık turnuvasında hile hurda çok

bi kere hs ni direk booty e alman lazım,

ayrıca bizim arkadaş katılmıştı, biz 3 kişi onun rakiplerinin havuzlarından balık avlayıp horde olanları gankleyip kazandırtmıştık fln. :)
  • Yeni Oluştur...