FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Terokkar&n=Pokemonriza Burdan bütün itemlerini hatta üstüne taktığın gemleri, yaptırdığın enchantları bile görebilir herkez. Jpg'den bakmıyoruz yani. Spell power olayına gelince, hunterın hiçbir yeteneği spell power kullanmıyor. Sadece attack power kullanıyor. int kullanmanın sebebide talentten 1 int = 1 AP alıyor olman. Ki onuda daha yeni almaya başlamışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 kimsenin gidip oradan bakicagini dusunmemistim, duygulandim acikcasi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 itemlerin gerçekten çok alakasız bi hunter için, çok acil değiştirmelisin onları iki üç dungeona girip çıkıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 eskiden hunter setlerinde +arcane dmg vardı. hemde mageden fazla. komikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Aa, aaa http://www.wowhead.com/?item=19336 Hunterların favorisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 dungeon'a gerek yok,quest itemlerla toparlar hic dungeonla yorma kendini eger grup hazır değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 arkadaslar su olayi kokten cozsek sizde kurtulun bende birisi gel yanimiza desin, kendimi hazir hissediyorum artik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Brning legion a gel her gördüğümde alim aşağı (sen 80 olana kadar) for the alliance! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Neden ben 80 olunca alamazmisin asagiya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 double spec gelince belki (tank mode) ama boomkinken zor ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Zamanında bi hunter vardı. Paso sp abanmıştı. Adamın serpenti çok can acıtıyodu çoookkkk. O kadar yüksek tikler görmemiştim hiç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 nasi sizi eglendiriyormuyum bari:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Uvuros Arkadaslar Freezing trap yemiyor bu nasil tame edilebilir acaba arkadas bir kucugunu aldi bunun devilsauru bitirdi resmen tame etmek istiyorum yardimci olurmusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2009 onun yerine bunu tamele. aynı görüntü nasılsa, hiçbir farkı yok. ayrıca çok kötü bir pet bence, tamamen gereksiz. yok illa zorluk istiyorum uvuros olacak diyorsan bi healer bulucaksın o seni healliyecek sen tamelemeye çalışıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Onu tame ettim zaten, Arkadasla ayni talenti verdik benim devilsaur 3 level buyuk olmasina karsi canini yariya indiremedi bu sefer gozume inanicam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Mesaji guncelliyemiyorum:( uzerimdeki itemlar yuzundenmi anlamadim ama 2 kez uvuros (69 level) devilsuaru (72 level) oldurdu uvurosun cani yariya bile inmedi sizce nedeni nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Uvuros elite çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Spawn of Uvuros tam ismini yazmadim afedersin. Cok ozur dilerim birsey daha sorucam Elit Uvuros asla freezing trapa yakalanmiyor benim simdiki hedefim Spirit Beast zor bulundugunu biliyorum ama buda freezing trapa yakalanmiyomudur acaba8-) bulupta alamazsam kafayi yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 onu sana yar etmezler. lvl 80 cirit atıo spawn anını yakalamak için. ve spawn location söyleyene 2k gold teklif edilio bizim serverda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 aldigim gun ss burada bulucaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ona şüphem yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 bizim bi hunter spirit beasti tameledi ama işe yaramıyor dedi onun için, başka birşey kullanıyor şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Pazar gunku balik turnuvasina hazirlaniyorum:D, dun aksam 305 yapip birakmistim sizce bu seviye ile is yapabilirmiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 balık turnuvasında hile hurda çok bi kere hs ni direk booty e alman lazım, ayrıca bizim arkadaş katılmıştı, biz 3 kişi onun rakiplerinin havuzlarından balık avlayıp horde olanları gankleyip kazandırtmıştık fln. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Ne kazanıyorsun turnuva sonunda? Hiç girişmedim bu fishing işlerine çok bayık bence dayanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar