vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 tum ihtiyaclarimi Northrendde karsiliyabilirmiyim peki ogrimara gitmek yoruyor beni trainer ve acik arttirma icin son bir soru daha:) suan devilsaur iler takiliyorum bunun daha canavari varmi alabilcegim en pskopat pet nedir tam bilmiyorum8-), simdiden tesekkurler cevapklariniz icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 banka var, ah ve trainer yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dreagloth said: banka var, ah ve trainer yoksacma olmus:( tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 vimpir said: dreagloth said: banka var, ah ve trainer yoksacma olmus:( tesekkurler dalaranda ana sehirlere ve shattara portallar var ordan gidersin istedigin yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 hozceri said: vimpir said: dreagloth said: banka var, ah ve trainer yoksacma olmus:( tesekkurler dalaranda ana sehirlere ve shattara portallar var ordan gidersin istedigin yeredalaran nerde mapte goremedimde, ayrica gateden donus yok ama dimi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apple Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 vimpir said: hozceri said: vimpir said: dreagloth said: banka var, ah ve trainer yoksacma olmus:( tesekkurler dalaranda ana sehirlere ve shattara portallar var ordan gidersin istedigin yeredalaran nerde mapte goremedimde, ayrica gateden donus yok ama dimi:) HS yi dalaran yaparsın donmek icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 apple said: vimpir said: hozceri said: vimpir said: dreagloth said: banka var, ah ve trainer yoksacma olmus:( tesekkurler dalaranda ana sehirlere ve shattara portallar var ordan gidersin istedigin yeredalaran nerde mapte goremedimde, ayrica gateden donus yok ama dimi:) HS yi dalaran yaparsın donmek icinhs?8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 HS = Hearthstone. Innkeeper'la konuşup Dalaran'ı evin yapacan. "make Dalaran my home" tarzı bi şey olması lazım Innkeeper'la konuşurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 heart stone .... oyunun en başından beri çantandadır şehirlere ışınlanmak için her saatte bir kere kullanabildiğin taş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Onu biliyordur heralde ya, kısaltmasında sorun olmuştur, yok değilse epic fail bu sefer gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 dreagloth said: Onu biliyordur heralde ya, kısaltmasında sorun olmuştur, yok değilse epic fail bu sefer gerçekten.kisaltma ozurluyum malesef:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 healthstone? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Unarmed takilan varmidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 RP ciler (: fist weaponda unarmed diye geçiyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Privhunter said: RP ciler (: fist weaponda unarmed diye geçiyo amabutun silahlari ogreniyorum elime gelen en iyi silahi kullaniyorum hep:) nekadar dogru yaptigim bilmiyorum tabi8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Selamlar, mesajları tek tek okurken bir arkadaşdan RP serverlarında rpnin fazla yapılmadığını duydum. Bu doğrumudur? Çünkü Oyunda şu an icin yapabileceğim pek birşey kalmadı gün boyu arenalar sıkmaya başladı ve ben RP serverine geçip Holy Light'in bir savunucusu olmak istiyorum! Bu konu hakkında ne gibi önerilerde bulunabilirsiniz? Yani şu serverda RP yapıyorlar, şurası güzel, burası kötü, orası cacık dediğiniz yerler varmı Rp icin. Teşekkürler /Magnum. *Vimpirin başlığında bu soruyu sorduğum içinde vimpirden özür diliyorum* edit: hangi $ leri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 bütün rp serverları cacık zaten, argent dawn'da yapılıyorsa yapılıyordur, bilemem. p.s: türkçe karakterlerin çalışıyor madem, neden ş yerine $ koymayı tercih ediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 moonglade rp için bok gibi onu biliyorum bi tek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Magnum sabahin koru oldugu icin affettim seni :P, ghostmouse ile fishing icin makroya biraktim +1 skill bile gelmemis, engineering kastim biraz oda 60 da takildi kaldi light shoot kasiyorum basarisiz oldugum bu iki konu hakkinda engin tecrubelerinize ihtiyacim var8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Fishingde skill gelmemis olmasi mumkun degil, gerce ghostmousela nasil kasmaya calistigini anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 aquila said: Fishingde skill gelmemis olmasi mumkun degil, gerce ghostmousela nasil kasmaya calistigini anlamadim.sadece fishing skill butonuna basiyorum baska birsey yapmam gerekiyormuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Olta sallanınca çekiceksin, sürekli kontrol etmen lazım var mı öyle at oltayı gelsin balık gelsin skill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 dreagloth said: Olta sallanınca çekiceksin, sürekli kontrol etmen lazım var mı öyle at oltayı gelsin balık gelsin skill.ciddimi:( pof uo oynayip buraya gelince bole malliklar yasiyor iste insan:( sagol dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Önemli değil, bir de bir üstteki mesajı quote lamamayı öğrenince olucaksın sen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2009 vimpir lütfen vazgeç uo'sal düşünce tarzından artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar