Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Biz patice yapıyoruz da orda biraz daha kapsamlı şehir şehir görebiliyoruz ben verdim oyumu izmirden falan çok inanmam but ür face programlarına falan da paylaşmak istedim seçim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 hmm iyimis bu bu ankettende chp cikti vay anasini demek carsaf ise yaradi goruyonmu su isi :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben chp'li insanların daha modern olduğunu düşünüyorum ve bu sonuçlar kısmen doğru olmakla birlikte akpnin oylarının daha da artıcağını düşünüyorum yani eğer yakınsa birbrine biraz chp üstünse o şehri akp alır gibi geliyo bana sanırım doğru düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 facebook kullanıcıları ile varoş ahalisini bir birine karıştırmayalım.ben hala istanbul ankara ve ne yazıkki antalyayıda akpnin alacağını düşünüyorum.çünkü halkımız akp eleştirildikçe inadına akp ye oy verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 zaten chp=akp diyer yandanda muhalefet ulkede ters tepki yapiyo hep akp nin gitmesinin tek yolu chp yi elemek ama gel gorki bunu akp karsitlarina anlat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 kaynakkaynak Diğer ayrıntılı sonuçlar linklerinde mevcut. Facebook her kesimden üyeye sahip bir topluluk olmadığı için pek gerçekçi olmayacaktır bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 onebicim anket tkp nin olmadigi ankete ben anket demem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hic mi bisey anlatmiyo bu dagilimlar? izmir nerde bulamadim bu arada http://www.haberturk.com/galeriler/130514/5_k.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 izmiri daha açıklamadılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 eğitimsizlerin akpye oy vedikleri açıklanınca akp trolleri cevab veremedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Eğitimsiz olmak aşağılanma veya hakaret sebebi değildir lütfen düzgün yorumlar yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Egitimsizlerin kucuk goruldugu falan yok Abso, kendi adima konusayim yani. Sadece, demokrasinin tam anlamiyla islemesi icin, insanlarin koyunluktan cikip bireylige terfi etmesi lazim. Insani birey haline getiren, ufkunu acan da egitimdir. Anket sonuclari da bunu gosteriyor sadece. Asil egitimsiz insanlari somurmek ayip bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 eğitimsizleri aşağıladığıma ilişkin bir yorumda bulunduğumu göremiyorum.uçurmaya meraklıysanız uçurabilirsiniz beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 eğitimsizleri aşağılamak gibi bir durum yok, zira eğitim cehaleti alır eşeklik baki kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesela chp den eğitimsizler denilen kısımı çıkarın bakalım ne kalıyor ? Ayrıyetten şunu belirtmek lazım bizim eğitim sistemimiz "eğitim ve öğretim" değil "öğretim" ' dir. Bunun böyle olmadığını bilmeyenler var sanırım. Aynı muhabbete sokuyorsunuz gene , cahil oy verenler cahil olmayan oy verenler. Öğretim ile cahilliği farklı zıt kutuplara koyamazsınız. Öğrenim alıp üniversiteli ama dünyadan haberi olmayan hiçbir konuda düzgün düşünemeyen saçmalayan birçok insan var. Bunlarıda bulalım isterseniz. Bakalım hangi partiye kaç tane böyle insan oy vermiş. Kısaca saçma bir yorumlama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 çobanın oyuyla bizimki bir mi arkadaşım!?! aa bi saniye ben de şöyle bi argümanla geleyim: ülkemizde eğitim aşırı ideolojik olduğundan, insanlar eğitildikçe daha devletçi oluyolar ve bu sayede de chp'ye daha yakın duruyolar hadi buyrun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 tamam kesinlikle cahil adam akpye verir, eğitimli chpye veriri demiyoruz ama korelasyon denen bişey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bence siyasi bi gorusu olan chp ye vermez samimi bi solcunun chp ye oyvercegini ben sanmiyorum akp yi sevmediklerinden veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ya odunu aday göstersem seçtiririm diyen adam %60 oy almış bu ülkede, bide aziz nesin e "vay sen nasıl milletini aşşağılarsın " deniliyor. daha başka bir örnek göstermeye gerek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Şu bizim genç bakış programında seyrettiğimiz gençler oraya eğitimli sıfatında geçiyorlar. Biz bunları bilinçli vatandaş yerinemi koyacağız ? Bu mantıkla konuşacaksak çobandan daha beter bir durum söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 abi chp çıksa "ey türk milleti, biz demokrasi değil aristokrasi istiyoruz, bizde böyle arkadaş buyrun gelin" dese daha fazla oy alır şu anki durumdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cengizhan66 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 ahahahahahaha zaten akp den sonra demokrasi dusmani oldum :) demokasi artik benim icin 47% nin isteyi uzerine 53% un herseyini kaybetmesi anlamina geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 sir said: çobanın oyuyla bizimki bir mi arkadaşım!?! aa bi saniye ben de şöyle bi argümanla geleyim: ülkemizde eğitim aşırı ideolojik olduğundan, insanlar eğitildikçe daha devletçi oluyolar ve bu sayede de chp'ye daha yakın duruyolar hadi buyrun. Düşünceye laf edemeyince söyleyene, bilimsel gerçekleri görünce eğitime laf etmek. Sonuç olarak öyle veya böyle bilgi birikimi daha yüksek olan okuyan ve bir şeylerin farkında olan bilinçli bilgili insanların siyasi görüşleri AKP'den uzak oluyor. Evet bu bir genelleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://forum.paticik.com/thumbnails/24f/946/e52/4eb/732/fec/f9d/0e2/204/40d/e5_450xNULL.png kadir topbaşın yüzdeleri nasıl öyle yaw. bi toplayın bakam kaç çıkacak ha şimdi anladım tmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Siyasi olaylarda eğitimli eğitimsiz diye ayırmak şu bakımdan da yanlış görünüyor. misal veriyorum : Köyde kendi işine gücüne bakan , gündemi çok takip etmeyen insanlar oyunu medyadaki habere göre değil de kendisine kim hizmet ettiyse veya kendisini daha rahat yaşamasına sebep olan kimse ona verecektir. Şimdi bu insan eğitimsiz ankete göre. Peki eğitimsiz olması birşey ifade etti mi ? hayır. Kişi hizmete oy vermiş oldu partiye değil. Eğitimsiz denilebilcek birçok insanın aklı siyasete , ideolojiye aklı emeyebilir. Bu insanlar genel olarak alacakları hizmete göre oy vereceklerdir. Ama farklı bir yandan bakarsak eğitimli dediğimiz insanların arasında da hizmete bakmayıp sadece kendi menfaati dolayısı ile , ideoloji veya siyasi görüşüne göre oy verecektir. Bunlar her iki taraflı böyle uzayıp gider. Yani eğitimli - eğitimsiz deyip de iş bitmiyor. Eğitimli insanın bilinçli veya doğru partiye oy vermesi , eğitimsizin ise bilinçsiz ve yanlış partiye oy vermesi gibi komik bir genelleme olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar