Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CD ömrü nekdar ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet açıklığa göre sanırım. ben bildiğimi yazıyımda emin değilim :
yeşil-mavi-gümüş-siyah(teflonda diyorlar) arada başka vardır belki[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki:
Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır
Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki:
FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır
Mesaj tarihi:
teflon diyorlar miyorlar gittim aldım.. MP3 ve X-Men Evolution Full Season çektim..
Ger gör ki en çabuk çizilen cdler onlar oldular..
Bir kaç video/mp3 okunmaz oldu[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President
Mesaj tarihi:
hayır yaw renge göre olur mu hiç !!!!
alırken yazıyor zaten GOLD veya SILVER diye zaten başka model yok.....(GOLD yazmazsa da SILVER)
yani TDK'ın masmaviside SILVER.......

[Bu mesaj Criminal2 tarafından 12 Mayıs 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beyler teflon ile alakası yok
cd ömrü renge bağlı değil
CD nin plastik alaşımı çok daha önemli
Ve rengi bir konuda önemlidirki oda metalin cd yüzeyinden sökülerek işini yapamamasıdır
Gümüşler kolay sökülmez yeşiller suya koyunca sökülür[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
said:
LvL_Sabo, 12 Mayıs 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
2-5 yıl sonra falan şu piyasada tanesi 400.000'e aldığınız cd'ler ölür ben size söliim

400 bin cok pahalı yaw..
ben 260 bin e alıom tanesini
süper bence cd ler
2-5 yıl da oldukca az.. salladın sanki
Mesaj tarihi:
birde cd sürücüsünün okurken çizmesi ile sizin parmaklamanız çok önemli:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
Mesaj tarihi:
Havasız ortama alırsan ve her türlü ısıdan sarsıntıdan korursan ve yapım sırasında içine hava bırakmassan 300 400 yıl dayanırda:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
Mesaj tarihi:
Onu bunu bırakın bu cdlerin üstünde halay çekilince dayanıyolarmı :D[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..