MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 merak ettim bir cd nin ömrü nekdar ?? cd-writer la yazilmişlari kast etmiyorum mesela çoğu kişi dvd arşivi yapiyor yani nekadr kalıcı dvdler ? yıllar geçtikçe bir veri kaybı olurmu[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 sonuç itibari ile ( sadece fikrim ) üzerine nakış gibi işlendiğinden başına bi hal gelmedikten sonra nem siz ortamda çok uzun süreler durabilceğine inanıorum şöle bi 200-300 yıl falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 gümüşler 10 yıllllll altınlar 100 yıllllll[signature][hline]1...2...3... ee ya sonrası ? Criminal2's HomePage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 o zaman her 10 yılda bi yenilemek lazım cdleri çok azmış ya crim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 nereden anliycaz ? dvd lerde nasıl bu olay[signature][hline]I Love Lıv Tyler (Aşkım Liv için) BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 altın? bi de kaliteleri neye göre oluyodu bunların renklerinin açıklıına göre di mi? mesela mavi kalitesiz miydi?[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 evet açıklığa göre sanırım. ben bildiğimi yazıyımda emin değilim : yeşil-mavi-gümüş-siyah(teflonda diyorlar) arada başka vardır belki[signature][hline]Karakurt, 30 May 2003 21:56 tarihinde demiş ki: Deniz maymunu hayvanı çok şerefsiz bi hayvandır Karakurt, 03 September 2003 12:45 tarihinde demiş ki: FuFu hayvanı çok şerefsiz bir hayvandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 teflon diyorlar miyorlar gittim aldım.. MP3 ve X-Men Evolution Full Season çektim.. Ger gör ki en çabuk çizilen cdler onlar oldular.. Bir kaç video/mp3 okunmaz oldu[signature][hline]Vote Mr. Bilbo For President Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hayır yaw renge göre olur mu hiç !!!! alırken yazıyor zaten GOLD veya SILVER diye zaten başka model yok.....(GOLD yazmazsa da SILVER) yani TDK'ın masmaviside SILVER....... [Bu mesaj Criminal2 tarafından 12 Mayıs 2004 22:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 2-5 yıl sonra falan şu piyasada tanesi 400.000'e aldığınız cd'ler ölür ben size söliim[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 tdk kutulu larinda 100 yil yaziyordu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Beyler teflon ile alakası yok cd ömrü renge bağlı değil CD nin plastik alaşımı çok daha önemli Ve rengi bir konuda önemlidirki oda metalin cd yüzeyinden sökülerek işini yapamamasıdır Gümüşler kolay sökülmez yeşiller suya koyunca sökülür[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 said: LvL_Sabo, 12 Mayıs 2004 23:19 tarihinde demiş ki: 2-5 yıl sonra falan şu piyasada tanesi 400.000'e aldığınız cd'ler ölür ben size söliim 400 bin cok pahalı yaw.. ben 260 bin e alıom tanesini süper bence cd ler 2-5 yıl da oldukca az.. salladın sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 birde cd sürücüsünün okurken çizmesi ile sizin parmaklamanız çok önemli:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 hea sallarım ben hep öle töbe töbe[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 kullanıcıya bakar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 şekil 1 a da gözüken pazarlamacı ruhun yol açtığı safsataya şahit oldunuz, kanmayın böyle altı şu renk şu kadar gider yalan dolanlarına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Chipte yazıyordu. 5ten başlıyor EN DÜŞÜĞÜ...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2004 Havasız ortama alırsan ve her türlü ısıdan sarsıntıdan korursan ve yapım sırasında içine hava bırakmassan 300 400 yıl dayanırda:P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 bende dayanırım öle bi durumda :)[signature][hline]Raptor Skeleg(artık sürekli invisim bişi olursa msg atın alırım bi ara :P) Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Eskiden standart vardı. Şu renk şu kadar bu renk bu kadar diye ama artık kullanılmıyor inanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2004 Onu bunu bırakın bu cdlerin üstünde halay çekilince dayanıyolarmı :D[signature][hline] _o_ _o_ _o_ _o_ ..| ....|.....|.....| ./ ./ ../ ../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 10 yıl sonra akmayan CD-R'ye rastlarsanız kendinizi şanslı sayın, DVDleri ise bilemiyorum.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şu an piyasadaki en adi cd'ler normal şartlar altında muhafaza edilirse 15 yıl dayanacağını hatta sabit sıcaklık altında havasız bi yerde 100 yıl sonra bile bozulmayacağını iddia ediyorum.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Fakat bende bulunmuş olan 2, 3 TDK CD-R, çok iyi koşullar altında bulunmalarına rağmen yaklaşık 7 yıl sonra ''aktılar''. Şöyle tarif edeyim, ilk önce beyaz olan ön tarafları sanki virus kapmış!? gibi morarmaya başladı sonra da arka yüzleri siyah-mor karışımı bir renk aldı ve ardından çalışmamaya başladılar.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar