Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uçuş fırsatı!!

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Beyler bi kampanya başlamış ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorum çünkü ben ege bölgesi dışına çıkmamış biriyim gezip görmek istiyorum başka yerleri

ve şuanda pegasusta yurt içi seferleri 20 lira mart ve nisan için geçerli olmak üzere

Siz nereye gitmemi tavsiye edersiniz?İstanbul gibi düşünüyorum ben...

2-3 gün kalmalı tabi

kaynak
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bundan bi onceki kampanyasinda istanbula gidicektim 1 ay onceden yer ayirttim-obur turlusu daha pahaliya geliyor- genede akaryakit filan derken thy ile filan ayni fiyata gelmisti.Pegasusdan bahsediyorum.

Simdide girdim yer ayirttim direk 8ytl hizmet ucreti koydular bi kere dahada fatura dokumu yok ortada.Ama genede dene abi bence belki bu sefer bi alaveresi yoktur.Diyarbakira git kesin, Antalyaya gelirsende kemer derim ben. Istanbula bende hic gitmedim lan su hayatimda sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Mille said:
O 20 tlnin ustune uc kati filan harc, vergi filan biniyor haberin var dimi?Akaryakit harci bile aliyorlar

Hayır binmiyordu, herşey dahil 20 tl. Bindirimsiz hali 11.99'du. Ama çok sınırlı sayıdaydı ve bittiler sanırım.

Ayrıca evet uçaklar çok sıkışık ve dar ama uzun yolculuklar için otobüse 40-50 verip o kadar saat yol çekmektense biraz sıkıntı çekip hem daha az ödemek hem de daha az yolda vakit kaybetmek hem de uçmak daha iyi bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...