Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Beyler bi kampanya başlamış ve bu kampanyadan yararlanmak istiyorum çünkü ben ege bölgesi dışına çıkmamış biriyim gezip görmek istiyorum başka yerleri ve şuanda pegasusta yurt içi seferleri 20 lira mart ve nisan için geçerli olmak üzere Siz nereye gitmemi tavsiye edersiniz?İstanbul gibi düşünüyorum ben... 2-3 gün kalmalı tabi kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 İstanbul'a gitmediysen oraya git, doğu karadeniz'e gidebilirsin, kapadokya'ya gidebilirsin, antalya'ya gidebilirsin. Ancak kötü bir zaman seçimi buraları gezmek için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Ucuz diye istiyorum zaten çok uzun kara yolculuklarını sevmiyorum ama uçakla gidicekte durumum olmadığı için normalde kaçırmak istemedim.İstanbulda akrabası olmayan tek insanda benimdir heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 istanbulu hiç görmeyip,ilk gördüğüm anki hissi yaşamak isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 İstanbul mu diyosunuz yani? Olm şaka maka kaybolcam ya du bakalım neyse çok güzel bi kız biliyorum ben orda :) :) :) :) :) bak mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 guney, guneybatida bi yerlere git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 O 20 tlnin ustune uc kati filan harc, vergi filan biniyor haberin var dimi?Akaryakit harci bile aliyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 pegasusta fiyatlar her şey dahil olarak veriliyor diye biliyorum ama açıkçası 20 tl diyince benim de aklıma direk onlar geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mille Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Ben bundan bi onceki kampanyasinda istanbula gidicektim 1 ay onceden yer ayirttim-obur turlusu daha pahaliya geliyor- genede akaryakit filan derken thy ile filan ayni fiyata gelmisti.Pegasusdan bahsediyorum. Simdide girdim yer ayirttim direk 8ytl hizmet ucreti koydular bi kere dahada fatura dokumu yok ortada.Ama genede dene abi bence belki bu sefer bi alaveresi yoktur.Diyarbakira git kesin, Antalyaya gelirsende kemer derim ben. Istanbula bende hic gitmedim lan su hayatimda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 birde pegasus'un uçaklar rezalet, 60 kişilikse 160 kişilik koltuk koyuyolar böyle dizlerin ağzında gidiyosun. Kesin gidicem diyosanda 3 saatten fazla sürmesin yolculuk yoksa keşke otobüsle gitseydim dersin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 ohoo çoktan satıldı 20lik biletler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Mille said: O 20 tlnin ustune uc kati filan harc, vergi filan biniyor haberin var dimi?Akaryakit harci bile aliyorlar Hayır binmiyordu, herşey dahil 20 tl. Bindirimsiz hali 11.99'du. Ama çok sınırlı sayıdaydı ve bittiler sanırım. Ayrıca evet uçaklar çok sıkışık ve dar ama uzun yolculuklar için otobüse 40-50 verip o kadar saat yol çekmektense biraz sıkıntı çekip hem daha az ödemek hem de daha az yolda vakit kaybetmek hem de uçmak daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar