BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 "caprio oyuncu değil babyface ordan götürüyo" muhabbeti en son sene 2000 de falan kalmıştı diye hatırlıyorum ben ya. 2000 den beri bir sürü film yaptı , hepsinde inanılmaz oynadı, her filmde film sürüklemese bile caprionun oyunculuğu yeter. bkz: blood diamond. catch me if you can ile departed'da da çok iyiydi. bu filmde de süper olacağına eminim. adam artık 35+ yaşına geldi zaten ya ne beybisi ne feysi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ucunbiri said: ya bu filmin müziklerini kim yapıyor, dark knight ekibi mi yine? çellolar falan nefis, bayılıyorum :S http://img3.imageshack.us/img3/4995/incept.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 indireyim şu albümü ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 tekrar sorayım arada kaynadı film imax gelmiyor mu ? afmnin sitesinden baktıgımda göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 beyler nolan imdb'de ilk 10'da 10 yapmaya hedefliyor.. ccc nolan reyis ccc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 *sahsen* dicaprio nun oyunculugunu kesinlikle cok begeniyorum. heleki o blood diamond daki oyunculuk, mukemmeldi bence. body of lies keza son derece basariliydi. bi shutter island i seyredemedim henuz, ama herkes cok basarili buluyor filmi. bu filmi de cooook buyuk bir heyecanla beklemedeyim.. OST olayina gireyim bende bakalim nasilmis :) edit: muzikler hans zimmer inmis :) e konu kapanmis bu durumda.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 memento da nolan'ınmış, bilmiyordum bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 fena merak ettim filmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2010 ne zaman cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 yaklaşık 40.000 vote oldu imdbde, 9.3 puanı hani arttıkça böle düşecek mi die takip ediorum ama çok iyi gidio hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Kanuni said: fena merak ettim filmi.. hürriyet 30 temmuz demiş link de bu http://sinema.hurriyet.com.tr/haberler/15365118/kendi-rekorunu-kirdi.aspx bu filmi 3 boyutlu izlemek lazım rekora gidiyor 50k insan izlemiş nerdeyse 9.3 de hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 pazar gunu izliycem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 di caprio'ya gıcıktım böyle ama inanılmaz oyunculuklar çıkarıyor ortaya. aviator'dan beri süper yani. Blood Diamond'da şivesi süperdi. Oynadığı filmlerde güzel ve kaliteli oluyor genelde. Takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2010 ntvmsnbc çekilişle erken izleme şansı sunuyor. Mayhem şansınıza güveniyorsanız deneyin bi. birde bu film 3 boyutlu olsa ne olur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Inception'i dun aksam sinemada izledim. Ciktigimda nerdeyse basim donuyordu ve eve gidene dek iki arkadas tek kelime etmedik, bir kac kere film guzeldi fln dedik, sanki filmin buyusunun bozulmasini istemiyorduk ikimiz de. C Nolan'i "memento" ile tanidim ve ardindan yaptigi tum filmleri ketifle izledim ki , dark knight'ta ayni sekilde nefesimi kesmisti. Ancak Inception, gercekten bir bas yapit olmus. Oyleki bu kadar komplike bir hikayeyi o kadar basit bir sekilde anlatmis ki, her yastan insan izleyebilir ve keyif alabilir sanirim. Bu adam, cubric'in, tahtini alicak hic kuskusuz. Oyuncu secimi, konu, anlatim, muzikler, kisacasi her sey kusursuz. 10/10 Kacirmayin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Osso said: ucunbiri said: ya bu filmin müziklerini kim yapıyor, dark knight ekibi mi yine? çellolar falan nefis, bayılıyorum :S http://img3.imageshack.us/img3/4995/incept.png aynı adam yapıyo efsanedir Hans Zimmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bütün filmlerin müziklerini hans zimmer yapıyor. zaten hans hollywoodda kadrolu eleman. asgari ücret + yemek + yol + sskya çalışıyo orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 bende onu diyecektim ya hans zimmer ya da steve jablonsky bu işe girsek çok güzel para kazanırız heralde baksana piyasa aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hans zimmer'in müzikleri gerçekten çok iyi ama belli başlı üç beş formül üzerinden yapılmış gibi duruyorlar.. kendi içlerinde çok aynılar, çok kalıplaşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 adam ALLAH LAN ALLAH laf etmeyin çarpılırsınız http://www.youtube.com/watch?v=oPdukhSNrW8 müziğin her saniyesi bukadar mı o an ki sahneyle bire bir oturur ya. IN HANS WE ZIMMER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 hans iyidir bende the rock dan beri takip ediyorum adamin islerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2010 Film guzelde imdb deki puanlar tamamen overrated olmus, nolan fanboylari basmis siteyi. 8.5/10 u hakediyor fazlasi abarti. Izlemeyen Tiklamasin Lutfen Bence butun film Cobb un ruyasi, gercek hayatta olan ise Mal. Cobb limbo limbo rock takiliyor kanimca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 arkadaşlar filmi hangi sinemada izlemeli( istanbul içi ) Taksim afm mi yoksa istinye park mı hangisinin perdesi, sesi falan daha iyidir sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 adam istinye parkın reklamını yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TanitciReklam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 yok abi ne reklamı :D hangisi iyiyse ona gidicem iş cıkısı cuma günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar