Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Pardon abi ama bişi kaçırmadın film baya kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Bak In Bruges çok güzel. In Bruges spamleyin bunları izlemek yerine lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol Zaten kaldıramıyorsan film kötüdür. Ben zaten bilerek o kısmı örnek verdim. Vereceğin tepkiyide tahmin etmiştim :) Ama dünya değişiyor bu tip konular artık ciddi anlamda her kesimden tartışılıyor :) Şu iki cümleye bir bak İsa; "Cennete giden yol, cehennemden geçer." Buddha 500 yıl önce; "Aydınlığa giden yol, acılardan geçer." Bunun gibi çoğaltılabilir bir çoğu :) Ve bir sürü varyasyon ortaya çıkabilir. Adamlarda bu varyasyonlardan bir kanal oluşturup ordan devam etmişler. Sonuçta hayal gücü :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Hiçbirşey demedin farkındasın dimi. Herhangi bir argüman yok postunda, sadece bunu yapmışlar, şunu da yapmışlar. Ben zaten yaptıklarını eleştirdim. ulan kim dedi Man from earth diye? Epic troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Sen dedin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vhailol Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sıkıcı ve derinliği olmayan bir filmdi. hemen hemen her kısmı ilk 10-15 dakikadan itibaren tahmin edilebilir şekilde ilerledi. güzel konu heba edilmiş biraz malesef... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 aheasdh http://img707.imageshack.us/img707/9908/143169810.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 surdaki tartismaya resmen yetemedim. yok climaxi kotuymus, puchin yokmus ingmari fazlaymis... hepiniz mi sinema okudunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Vhailol da trolle yeni bir anlam katmis resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 hah süper nokta. sanki resim sergisine gitmişizde, "yönetmenin kırmızı tonları seyircinin gözüne sokmasının sebebi filmdeki nefreti yansıtmayı çalışmış olmasından kaynaklı. valla.' tarzı yorumlar alıyoruz. film lan bu. dövüşüyolar falan. hikayeside güzel.. rahatına bırak. senaryo üzerine yorum yap. ne biçim herkesi dövdü falan de. bunu da herkes için söylemiyorum, üstüne alınmak isteyen alınabilir tabi fakat tam bilgi sahibi olmadan spesifik noktalar üzerine yorum yapmayın allaseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 sinemanın dahi çocuğu title ı verilsin Vhailol'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
derFremdeSohn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 adamınbiri said: http://www.youtube.com/watch?v=7LC5GU28txs&feature=player_embedded film'i izlemeyen videoyu izlemesin spo yok ama anlamaz yani olayı :D Abiii... ben bu credits sonrasi videoyu gercek sandim, arkadaslarimi filmden sonra salonda tuttum ve dalga gectiler, yanlis biliyorum sandilar. Sonra iddalasip eve geldik bu video ile kanitlicaktim. Cünkü filmi izlemeyen bu videoyu da izlemesin demistin "adaminbiri" !!!!!.. Ve videoyu izledik. Yerlere yattik gülmekten. Hala karnim agriyo. Hem küfürü yedin hemde gecemi güzellestirdin. Sagolasin :D Film güzeldi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 http://i29.tinypic.com/2nbejd0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2010 Şimdi izledm ve baya begendim. Filmin yarısından sonra kız tamamen Bizim adamı karısının hayalinden kurtarmak için oraya girmiş daha doğrusu bütün tezgah aslında bizim adama oynanıyor hissi verdi. Yani kızın adamın ruyasına izinsiz girisi en gizli anılarına dalması ve surekli olarak ona karısının gittigini artık unutması gerektigini falan ima etmesi. Bir nevi bizimkini kurtarma operasyonu ile ona geri gelmesini inception yapıyorlar. Koridordaki kavga sahnelerine bayıldım tek kelime ile. Asansörün bombalar ile havada asılı iken bir anda basınctan hareketi ile içindekilere yasattıgı ivme dusme hissini verdiğinden uyandılar. Biri bunla ilgili sacma yazmıstı teee baslarda ona açıklama. Topaç bence dönmeye devam ediyor ama artık umrunda degil cunku cocukları ile istedigi guzel ruyada artık. Ayrıca topacı surekli donerken gorse bile bence geri gitmeyebilir cunku bebelere kavustu yani saplantısı o biri ona bunu incept etmişki karısını unutup cocuklarına kavusmak için bir ust levela gecebilsin. Alternatif son sahne bence topa. donerken dedenin gelir onu masada eliyye durdurması olurdu adam geldiginde durdugunu gorup rahatlasın diye ama aslında donuyor olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 masamda şu an o durmayan topaçlardan var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Durmuyorsa uyan hemen. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Aiko said: masamda şu an o durmayan topaçlardan var :D kalk git yerine yat üşüyeceksin orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Anubisath said: aheasdh http://img707.imageshack.us/img707/9908/143169810.jpg çok iyiymiş. ajksdhaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Çok overrated bir film bu yahu. Nesini beğendiğiniz? Kurgu aptalca, oyunculuk doyurucu değil. Şişirmişler görseli. Hiçbir olayı yok. Verdiğim paraya acıdım. Oturun evde izleyin mkv si çıkınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 return of vhailol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 vhailol ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýrokþi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 ikizin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 STARCRAFT_GOSU said: Çok overrated bir film bu yahu. Nesini beğendiğiniz? Kurgu aptalca, oyunculuk doyurucu değil. Şişirmişler görseli. Hiçbir olayı yok. Verdiğim paraya acıdım. Oturun evde izleyin mkv si çıkınca. Hadi o zaman bu yazdıklarından daha iyi bi film yap onu izleyelim, hemde mkv deil 1080p indiricem vallahi. Hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
STARCRAFT_GOSU Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Efsane bir post attın tebrikler. lol bu arada vhailol tanımam etmem, sc2 için googlellarkan buldum forumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar