Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Inception (2010)

Innuendo

Öne çıkan mesajlar

Vhailol

Zaten kaldıramıyorsan film kötüdür. Ben zaten bilerek o kısmı örnek verdim. Vereceğin tepkiyide tahmin etmiştim :) Ama dünya değişiyor bu tip konular artık ciddi anlamda her kesimden tartışılıyor :) Şu iki cümleye bir bak

İsa;

"Cennete giden yol, cehennemden geçer."

Buddha 500 yıl önce;

"Aydınlığa giden yol, acılardan geçer."

Bunun gibi çoğaltılabilir bir çoğu :) Ve bir sürü varyasyon ortaya çıkabilir. Adamlarda bu varyasyonlardan bir kanal oluşturup ordan devam etmişler. Sonuçta hayal gücü :)
Sosyal ağlarda paylaş

hah süper nokta. sanki resim sergisine gitmişizde, "yönetmenin kırmızı tonları seyircinin gözüne sokmasının sebebi filmdeki nefreti yansıtmayı çalışmış olmasından kaynaklı. valla.' tarzı yorumlar alıyoruz. film lan bu. dövüşüyolar falan. hikayeside güzel.. rahatına bırak. senaryo üzerine yorum yap. ne biçim herkesi dövdü falan de.
bunu da herkes için söylemiyorum, üstüne alınmak isteyen alınabilir tabi fakat tam bilgi sahibi olmadan spesifik noktalar üzerine yorum yapmayın allaseniz.
Sosyal ağlarda paylaş

adamınbiri said:

http://www.youtube.com/watch?v=7LC5GU28txs&feature=player_embedded

film'i izlemeyen videoyu izlemesin
spo yok ama anlamaz yani olayı :D

Abiii... ben bu credits sonrasi videoyu gercek sandim, arkadaslarimi filmden sonra salonda tuttum ve dalga gectiler, yanlis biliyorum sandilar. Sonra iddalasip eve geldik bu video ile kanitlicaktim. Cünkü filmi izlemeyen bu videoyu da izlemesin demistin "adaminbiri" !!!!!.. Ve videoyu izledik. Yerlere yattik gülmekten. Hala karnim agriyo. Hem küfürü yedin hemde gecemi güzellestirdin. Sagolasin :D

Film güzeldi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi izledm ve baya begendim.

Filmin yarısından sonra kız tamamen Bizim adamı karısının hayalinden kurtarmak için oraya girmiş daha doğrusu bütün tezgah aslında bizim adama oynanıyor hissi verdi. Yani kızın adamın ruyasına izinsiz girisi en gizli anılarına dalması ve surekli olarak ona karısının gittigini artık unutması gerektigini falan ima etmesi. Bir nevi bizimkini kurtarma operasyonu ile ona geri gelmesini inception yapıyorlar.

Koridordaki kavga sahnelerine bayıldım tek kelime ile.

Asansörün bombalar ile havada asılı iken bir anda basınctan hareketi ile içindekilere yasattıgı ivme dusme hissini verdiğinden uyandılar. Biri bunla ilgili sacma yazmıstı teee baslarda ona açıklama.

Topaç bence dönmeye devam ediyor ama artık umrunda degil cunku cocukları ile istedigi guzel ruyada artık. Ayrıca topacı surekli donerken gorse bile bence geri gitmeyebilir cunku bebelere kavustu yani saplantısı o biri ona bunu incept etmişki karısını unutup cocuklarına kavusmak için bir ust levela gecebilsin.

Alternatif son sahne bence topa. donerken dedenin gelir onu masada eliyye durdurması olurdu adam geldiginde durdugunu gorup rahatlasın diye ama aslında donuyor olacaktı.

Sosyal ağlarda paylaş

STARCRAFT_GOSU said:

Çok overrated bir film bu yahu. Nesini beğendiğiniz?

Kurgu aptalca, oyunculuk doyurucu değil. Şişirmişler görseli. Hiçbir olayı yok. Verdiğim paraya acıdım. Oturun evde izleyin mkv si çıkınca.

Hadi o zaman bu yazdıklarından daha iyi bi film yap onu izleyelim, hemde mkv deil 1080p indiricem vallahi. Hadi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...