goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hahaha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahaha sondaki dark knight sucksa çok güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fenris said: Kartan said: İlginç bir nokta geldi aklıma: Sonuyla ilgili teori Cobb'un son uyanışından sonra bizim eames'dir, arthur'dur hiçbiri konuşmuyor değil mi? Hatta adeta rüyadaki "yansıma"ları andırır şekilde sürekli Cobb'a bakıyorlar. Bu da Cobb'un son sahnede arafta kendi hayalinde kaldığı inancımı güçlendirdi. Hatta çocuklarının yüzünü filmin sonuna kadar görmesek de hayalinde mal ona göstermeye çalışmıştı,bizimki kafasını çevirip bakmamıştı. Hayalini yaşıyor olmalı son sahnede, ama yine de topaç düşerse bütün teoriler iptal :p yanlız yansımalar birinin rüyasına başkası girince öyle tepki gösteriyorlar. kendi rüyası olsa hepsi dik dik bakmaz ki... geri kalan figüranlar da hiç bakmıyorlar cobb a. zaten yansımalar konuşuyor da... Esas hiç konuşmamaları ilgimi çekti, en son uçakta ya da sonrası olsun Saito haricinde hiçbiri konuşmuyordu. Ama sonuç gene de totemin dönmesine ya da düşmesine bakıyor gibi, netlik yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 imdb beklentim sonrasi hic bekledigim gibi cikmadi, abartilmis gibi geldi bana. abartilacak bir yani oldugunu dusunmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 çocuklar "costume designer" said: On to the second part of your question," Kurland responded after the interviewer said the Cobb's children had on the same clothes in the dream and the final scene," the children's clothing is different in the final scene... look again... Filmin costume designerı ile yapılan bir röportajda sondaki çocukların kıyafetlerinin öncekilerle aynı olmadığını söylemiş. Ben hala rüya olmadığına inanıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Gerçek SOn Credits başlar başlamaz kalkanalra kötü haber.. Credits bittikten sonra, dönen şeyin düşmesinin sesini duyuyorsunuz=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 demin geldim. çok beğendim. topiği de okumadım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 OH YARIN GİDİYORUM. OH SAYFA BAŞI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 herkesin begendigi filmi ben begenmedim tripleri hicbir zaman zeka belirtisi olmadi yalniz. Yapmayin sunu. Cok ezik tutumlar bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Karasakal said: Gerçek SOn Credits başlar başlamaz kalkanalra kötü haber.. Credits bittikten sonra, dönen şeyin düşmesinin sesini duyuyorsunuz=) bende acaba credits'den sonra bir şey var mı diye çıkarken soruyordum ki cevabını öğrendim, rahatladım. oh be sağol. Tahmin ettiğim gibi bitmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Vingthor said: herkesin begendigi filmi ben begenmedim tripleri hicbir zaman zeka belirtisi olmadi yalniz. Yapmayin sunu. Cok ezik tutumlar bunlar aman tanrim, ben vaz gectim filmi cok begendim, zekam birden pirildadi. bumudur yorumun yani kisisel begenilere karsi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Karasakal said: Gerçek SOn Credits başlar başlamaz kalkanalra kötü haber.. Credits bittikten sonra, dönen şeyin düşmesinin sesini duyuyorsunuz=) butun herkes fail olmus creditsi izlemeyerek =) iste burdan cikartilacak ders, credits izlemek lazim, en kotu emegi gecen insanlarin isimlerini gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 credits sonrasi video yok oyle bir ses http://www.youtube.com/watch?v=azB0tsM-Pxg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 DooRoo said: iyide o kadar aşağı iniyolar birden nası uçakta uyanıyo? o zaman diğerleride hiç uğraşmasın direk timerla uyansınlar Uçakta uyanmadan önceki sahnede Watanabe yaşlı haldeyken silaha elini atıyor. Muhtemelen Cobb'un "Leap of Faith"ine güvenip önce Cobb'u, sonra kendini vurmuş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 yalan mı credit sonrası ses şimdi bi daha götürtmeyin adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 bu akşam tekrar gidiyorum. İlkine para vermedim, buna vereyim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Mortis said: yalan mı credit sonrası ses şimdi bi daha götürtmeyin adamı oyle bir internet rumor var ama adam akilli sitelerin hepsi yalanliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 abi adam kendi izleyip gördüyse bu işin dedikodusu mu kalır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 succesful troll? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 güzel troll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 http://img833.imageshack.us/img833/5177/asdhp.jpg Successful Troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 biri bi sitede şöyle bişi yazmış “Gördüklerimizin hepsi, kasadaki gizli sırları çalınan Saito’nun, intikam almak için Cobb’u kendi silahıyla yani bilinç altına erişerek ödeşmesi mi?” Pek yabana atılmayacak bir fikir gibi duruyor. Şöyle anlatayım: Zaman kavramının rüyalarda farklı işlemesinden Saito uzun süre Araf’ta kaldığından tanınmayacak şekilde yaşlanışı görünüyor. Filmin sonu/başında gördüğümüz yaşlılık halinden uçaktaki zamana dönüşü, metal topacın Saito tarafından döndürmesinden sonraki intiharıyla oluyor. Burada Mal’ın kasaya ne sakladığını hatırlayalım, bir metal topaç idi, değil mi? Topaç gerçek-rüya ayrımını belirttiği gibi derinlerde saklı anıların yerine kullanılan bir metafordur. Saito, topacı çevirdiğinde orada kalması için önünde hiçbir sebep kalmaz, çünkü Cobb’un gizli anılarına ulaşmıştır. Cobb rüya görmeyi sürdürmektedir ve aklına yerleştirilen “eve dönme” fikri devreye girer. valla sonunu bilemicem, ama hayatımda hiç bi film beni bu kadar düşündürmemişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldarion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Düşün düşün boktur işin. İzle eğlen bitsin nedir bu kadar tantana ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 nolan bu kadar kafa yormamıştır filme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karasakal Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 asd Şimdi, rüya ile gerçeği nasıl ayırd ederiz, rüyada rüyaya nasıl geldiğimizi hatırlamayız, birden kendimizi rüyada buluruz, Kızın pariste olması, otel sahnesi vs. Ama sonda Cobbun evine gitmesini adım adım izledik, eğer rüya olsaydı bunu göremezdik. Bence sonra saito rüya olduğunu anladı, önce cobb'u sonra kendisini vurdu ve uyandılar. biraz önce 2. kez izlemekten geldim filmi, fikrim bu yönde:D spo2 Ve birde filmin başlangıcındaki yaşlı saito ve cobb konuşması ve sahnesiyle, sonundaki konuşma ve sahne değişik aklınızda olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar