LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 dreagloth said: Tersini düşünüyor nilep onun allahım nilep i savundum bana yardım et ahaha iide 3 kere okudum, altin harf falan diye severim ben kendisini mesajini vermesine karsin, aslinda tipi yuzunden rolu aliyor anlamini cikardim yaw.. nilep bi duzelt hocam mesajini, anlamadim ben o zaman :) varmak istedigim nokta ise, bence dicaprio yavrucagiz, 35 yasina gelmis, babyface likten ote, baya baya iyi oyuncu. ha 15 sene evvel romeo oynadiginda beybifeys di yalan yok tirtti o vakit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 E ben de onu diyorum abi o kadar anlaşılmaz bir mesaj yazmadım ki :D çok iyi oyuncu, ama o tırnak içindeki şeyi diyorlar işte adama hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 valla oksijeni az yakmaya basladim ben ha :) ok simdi dustu jeton yuh dedim kendime.. gerci odam da klimali ama, sicak mi vurdu acaba.. psikolojik olabilir.. hommmnnnssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 photographer said: asdfad bi spoiler koymayı beceremedim lan :D Filmin Hatası Bence (Fena spoiler) 2. rüya içindeyken minibüs takla atıyor, Arthur holde resmen taklalar atarken otel odasında 3. rüyaya dalan ekip, hiç mi biyere çarpıp "kick olayı" gerçekleşmiyor? Saçma geldi orası bana. ...çığ oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hey evet oteldeki sallanmalar çığ yarattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kick olayı anlaşılmamış herhalde. Bir yere çarpmak değil olay, eğer öyle olsaydı minibüs takla attığında hepsinin uyanması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Şu film malum yerlere bi düşsün de adam gibi, izleyelim ya. Dayanamayıp sinemaya da gitmek var. Hayatımda ilk defa bi film/dizi/anime/kitap/oyun vs için spoilerlara dikkat ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sinemaya git bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bencede sinemAya git, bu film sinemada izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 bugün filmi tekrar izedim ve kendimce ne olduğunu çözdüm bnce filmin sonunda cobb arafta kaldı, çünkü birden uçakta uyanıyo.uçaktaki dürtme ne olabilir ki? ayrıca görmüyoruzda nası uyandığını uçakta.birden gözünü açıyo sonra evine gidiyo falan filan. ayrıca çocuklarınıda aynı kıyafetle ve aynı şekilde görüyo.ben o yüzük olayına da dikkat ettim, bence o kafa karıştırmak için yapılmış bişey.çünkü bi bölümde gerçek dünyadayken, malın yanında da takıyo. yani o yüzüğü sadece malın yanında takıyo olabilir.totemi yüzük değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 DooRoo said: bugün filmi tekrar izedim ve kendimce ne olduğunu çözdüm bnce filmin sonunda cobb arafta kaldı, çünkü birden uçakta uyanıyo.uçaktaki dürtme ne olabilir ki? ayrıca görmüyoruzda nası uyandığını uçakta.birden gözünü açıyo sonra evine gidiyo falan filan. ayrıca çocuklarınıda aynı kıyafetle ve aynı şekilde görüyo.ben o yüzük olayına da dikkat ettim, bence o kafa karıştırmak için yapılmış bişey.çünkü bi bölümde gerçek dünyadayken, malın yanında da takıyo. yani o yüzüğü sadece malın yanında takıyo olabilir.totemi yüzük değil bence. ucakta kick yok zaten ucakta aletin kendisi war o aletin zaman ayari war otomatik uyandiriyo herkesi ancak zaman ayarinda uyanmassan kick gerekiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 BonePART said: DooRoo said: bugün filmi tekrar izedim ve kendimce ne olduğunu çözdüm bnce filmin sonunda cobb arafta kaldı, çünkü birden uçakta uyanıyo.uçaktaki dürtme ne olabilir ki? ayrıca görmüyoruzda nası uyandığını uçakta.birden gözünü açıyo sonra evine gidiyo falan filan. ayrıca çocuklarınıda aynı kıyafetle ve aynı şekilde görüyo.ben o yüzük olayına da dikkat ettim, bence o kafa karıştırmak için yapılmış bişey.çünkü bi bölümde gerçek dünyadayken, malın yanında da takıyo. yani o yüzüğü sadece malın yanında takıyo olabilir.totemi yüzük değil bence. ucakta kick yok zaten ucakta aletin kendisi war o aletin zaman ayari war otomatik uyandiriyo herkesi ancak zaman ayarinda uyanmassan kick gerekiyo iyide o kadar aşağı iniyolar birden nası uçakta uyanıyo? o zaman diğerleride hiç uğraşmasın direk timerla uyansınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hangi digerleri ugrasmasin timerla uyansin? derin ruyalari mi diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi zaten kick denen zimbirti normal uyanma olmassa diye konuyo filmin ilk kismini hatirlarsan adami normal durtuylar uyanmayinca kick yapiyolar mantikta sey zaten ne kadar derin uyursan uyu dusersen bi anda vucut uyanir hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 şahaneymiş. ama o son ibneliktir nolan, belliydi orda bitiriceği zaten sövmeye başladım masaya bıraktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sonla ilgili imdb de bi teoriye rastladım. "adamın nikah yüzüğü sadece rüyadayken parmağında oluyor. son sahnede yüzüğü yok; o yüzden de gerçek." filan diyordu adam. ben hiç dikkat etmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 fenris said: sonla ilgili imdb de bi teoriye rastladım. "adamın nikah yüzüğü sadece rüyadayken parmağında oluyor. son sahnede yüzüğü yok; o yüzden de gerçek." filan diyordu adam. ben hiç dikkat etmedim. işte ben ona dikkat ettim, alakası yok onunla.çünkü bi ara malla gerçek hayattaykende takıyo o yüzüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 DooRoo said: fenris said: sonla ilgili imdb de bi teoriye rastladım. "adamın nikah yüzüğü sadece rüyadayken parmağında oluyor. son sahnede yüzüğü yok; o yüzden de gerçek." filan diyordu adam. ben hiç dikkat etmedim. işte ben ona dikkat ettim, alakası yok onunla.çünkü bi ara malla gerçek hayattaykende takıyo o yüzüğü iyi de onlar mal ölmeden önceki görüntüler. o öldükten sonra gerçek hayatta yüzüğü takıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 olabilir, daha dikkatli izlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sözlükte biri link verdiydi yüzüğün olduğu veolmadığı sahneleri anlatan bi site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 İlginç bir nokta geldi aklıma: Sonuyla ilgili teori Cobb'un son uyanışından sonra bizim eames'dir, arthur'dur hiçbiri konuşmuyor değil mi? Hatta adeta rüyadaki "yansıma"ları andırır şekilde sürekli Cobb'a bakıyorlar. Bu da Cobb'un son sahnede arafta kendi hayalinde kaldığı inancımı güçlendirdi. Hatta çocuklarının yüzünü filmin sonuna kadar görmesek de hayalinde mal ona göstermeye çalışmıştı,bizimki kafasını çevirip bakmamıştı. Hayalini yaşıyor olmalı son sahnede, ama yine de topaç düşerse bütün teoriler iptal :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kartan said: İlginç bir nokta geldi aklıma: Sonuyla ilgili teori Cobb'un son uyanışından sonra bizim eames'dir, arthur'dur hiçbiri konuşmuyor değil mi? Hatta adeta rüyadaki "yansıma"ları andırır şekilde sürekli Cobb'a bakıyorlar. Bu da Cobb'un son sahnede arafta kendi hayalinde kaldığı inancımı güçlendirdi. Hatta çocuklarının yüzünü filmin sonuna kadar görmesek de hayalinde mal ona göstermeye çalışmıştı,bizimki kafasını çevirip bakmamıştı. Hayalini yaşıyor olmalı son sahnede, ama yine de topaç düşerse bütün teoriler iptal :p yanlız yansımalar birinin rüyasına başkası girince öyle tepki gösteriyorlar. kendi rüyası olsa hepsi dik dik bakmaz ki... geri kalan figüranlar da hiç bakmıyorlar cobb a. zaten yansımalar konuşuyor da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=7LC5GU28txs&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 tam shamalayanlık filmmiş yalnız, keşke ona çektirselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar