BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 hatta gidiyim notunu dusuyirum dark knight cok daha iyiydi cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 güzel filmdi yahu böle beni zorlayan filmleri seviyorum ben biraz hızlı gidiyo ulan anlamıyomuyum acaba diyosun ama anlıyomuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kotu demedim bende dark knight daha iyiydi dedim orda olen burda olure baglayinca sevimsizlesti bneim icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 orda olen burda olur demedi ki? ruyanda olursen ve bu uyurusturucu ile ruyaya girmissen limboya girersin dendi. yani delirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 sanki o puan 9.5 de filan sabit kalacak. bildiğin 8.5'a kadar yolu var. dark knight'ta da öyle olmuştu. bu panik ne onu anlamadım. 9.5 olmamalı aman tanrım olmasııııın tripleri komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 shawshank redemption ne ya 1. olmalı bu film 9.7 verdim. daha iyi olsaydı 10 olurdu zaten ama o kadar kusursuz bi film için hayatını veren bi takım gerek 20 yıl gibi bi süre. o da üst rüyada 4 yıl mı ediyodu neydi, asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 shawshank redemption neyaa dediğin 10 mesela, forrest gump filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 asdfad bi spoiler koymayı beceremedim lan :D Filmin Hatası Bence (Fena spoiler) 2. rüya içindeyken minibüs takla atıyor, Arthur holde resmen taklalar atarken otel odasında 3. rüyaya dalan ekip, hiç mi biyere çarpıp "kick olayı" gerçekleşmiyor? Saçma geldi orası bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kırdın kırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 photographer said: asdfad bi spoiler koymayı beceremedim lan :D Filmin Hatası Bence (Fena spoiler) 2. rüya içindeyken minibüs takla atıyor, Arthur holde resmen taklalar atarken otel odasında 3. rüyaya dalan ekip, hiç mi biyere çarpıp "kick olayı" gerçekleşmiyor? Saçma geldi orası bana. emniyet kemeri yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castiel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Çok etkileyici bir film ve son yıllarda izlediğim en güzel film olduğunu rahat şekilde söyleyebilirim. Beğenmeyip laf atanlar halt etmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
leao Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Castiel said: Çok etkileyici bir film ve son yıllarda izlediğim en güzel film olduğunu rahat şekilde söyleyebilirim. Beğenmeyip laf atanlar halt etmişler. pek güzel değildi matrixi geçemedi, senaryoyla uğraşmamışlar kamera açıları kötü. di caprionun oyunculuğu yavan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 filmi götüren di caprio dan çok diğer oyunculardı ya.özellikle eames denen herifi kim oynadıysa döktürmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 di caprio evinize temizliğe gelsin sizi tatmin etmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abi cidden insanlar sırf eleştirmek için eleştiriyor. filmde eleştiricek şey olmayınca da saçmalıyor. adam gayet iyi oynamış. nesini beğenmedin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 beğenmedim demedimki diğer oyuncuları daha çok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Sadece babyface olduğu için harika oyuncu olduğu halde "tipiyle alıyo rolleri tırt oyuncu" denen adamların başında gelir heralde Di Caprio. Ama sinema tarihine adını altın harflerle yazdırıyor sonuçta herif, haters gonna hate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 http://www.geekosystem.com/wp-content/uploads/2010/07/extractors.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 nileppezdel said: ... "tipiyle alıyo rolleri tırt oyuncu" denen adamların başında gelir heralde Di Caprio. ... blood diamond dan sonra da bu yorumu da mi yaptin? bu muydu dusuncen yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Tersini düşünüyor nilep onun allahım nilep i savundum bana yardım et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 gidip ben de izliim bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Kendine geldin mi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ahuahahaha :D korkma dreagloth, alışınce çok güzel bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 kendimden geçmedim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar