fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yarın ikindileyin teşvikiyeden kalkıyo arkadaşlar. RAYBANLARI UNUTMAYIN.. çok çaldım
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 veyr10 said: "Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez. Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm." Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon.
dory Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 -Dark_Angel- said: veyr10 said: "Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez. Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm." Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon. hakkaten ya muhtar mısın arkadasım?
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 allah kalecimize az gol yemeyi nasip etsin.
O.Plbyk. Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 aquila said: dumbledore resler, sorun deigl. Dumbledore sondan ikinci kitapta ölmüştü, lütfen dalga geçmeyin.
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 O.Plbyk. said: aquila said: dumbledore resler, sorun deigl. Dumbledore sondan ikinci kitapta ölmüştü, lütfen dalga geçmeyin. Adam ölmemiş,neyin dalgası?
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 harry potter ın mezarı türkiye ye getirilsin...
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 dory said: -Dark_Angel- said: veyr10 said: "Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez. Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm." Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon. hakkaten ya muhtar mısın arkadasım? Lan o forumlarin tekinde adamin yazdiği şeyi alıntılamıştım yuh ya okurken dikkat edin lütfen noktalama işaretlerine
kupakýzý Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 toprağı bol olsunuda çıkamasın diye denir
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=Dj_g8VBhwBw&feature=popular
Cuce Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 dory said: -Dark_Angel- said: veyr10 said: "Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez. Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm." Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon. hakkaten ya muhtar mısın arkadasım? ayrıca adam belki gömülmedi yakıldı
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 RayCharles said: dj akman ezana remix yapmış ölmüş bu şahıstan nefret ediyorum. [large]SEĞĞĞĞNİNLE İLK DEFA[/large] diye bi şarkısı var hele
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Marcus Belby- Robert Knox ( Yeni Harry Potter Filimden,- ALLAH RAHMET EYLESIN burda dininle dinlensin dense daha dogru olurdu. amacim dini konu degil aydinlatmak. müslüman olmayanlara rahmet olmaz,onlara dininle dinlensin denir. selamlar said: konu ciddi ciddi gitmiş.
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 elimden geleni ardıma koymuyorum. ama bi türlü sapmadı topic. -başarısız troll
Öne çıkan mesajlar