Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harry Potter'ımız Öldü...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
veyr10 said:
"Ölen bir hiristiyana Allahtan rahmet dilenmez.
Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm."

Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon.
Mesaj tarihi:
-Dark_Angel- said:
veyr10 said:
Topragi bol olsun denir. Gerci bunu hemen hemen hepimiz biliyoruz ama genede yazmayi gerek gördüm."

Sana ne lan.Ben Allahtan rahmet diliyorum adama senden diliyoruz sanki benle allah arasına ne diye giriyon.

hakkaten ya
muhtar mısın arkadasım?
Mesaj tarihi:
dory said:
-Dark_Angel- said:
veyr10 said:

hakkaten ya
muhtar mısın arkadasım?

Lan o forumlarin tekinde adamin yazdiği şeyi alıntılamıştım yuh ya okurken dikkat edin lütfen noktalama işaretlerine
Mesaj tarihi:
dory said:
-Dark_Angel- said:
veyr10 said:

hakkaten ya
muhtar mısın arkadasım?

ayrıca adam belki gömülmedi yakıldı
Mesaj tarihi:
Marcus Belby- Robert Knox ( Yeni Harry Potter Filimden,- ALLAH RAHMET EYLESIN burda dininle dinlensin dense daha dogru olurdu. amacim dini konu degil aydinlatmak. müslüman olmayanlara rahmet olmaz,onlara dininle dinlensin denir. selamlar said:

konu ciddi ciddi gitmiş.
  • Yeni Oluştur...