Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Geçen hafta Bakırköyde Bimeks'ten aldığım ancak kullanımına alışamadığım Sidewinder klavyeyi satmak istiorum ama biraz tok satıcıyım, yani aldığım fiyata çok yakın satıcam ya da satmıcam durucak bi ara kullanırım diye bakıcam fln. http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=102 ürün budur, fiyat 150 ytl. ilgilenenler özel mesaj atarlar ve isterse klavyenin resmini çekip de gönderebilirim problem değil. (hayır çizik bozuk kırık vs yok) ist. levent taksim beşiktaş vs yakınında teslim edebilirim. yani, topic aslen "ulan bak arıodum bulamıodum ben bu aleti" diyen kesime hitap edio. zira ben çok bakındım zor buldum çogu yer daha getirmemiş durumda bu klavyeyi.
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 birinin açlıktan ağzı kokuyor olabilir
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 100 tl paran hazir bi om kadar yakinim sana
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Alışırsın bence, kullan aldığın paradan satamazsın zaten, 10 günlük klavyeyi de %30 zararla satmak üzer insanı. Bu arada pro-gamer ya da no-lifer değilsen değmez o kadar para :P
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ya biz belki cok senginiz 200tl rayla kicimizi siliyoruz gayet de deger bence para
Esh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 harbi guzel klavye o ya. tamam pahali ama kar$iliginda ne aldiginiza bakar. ayrica cok daha pahali klavyeler var piyasada..
Fortuna Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Çok detaylı bakmadım ama ordaki işlevlerin yarısı klavye için UO loop.150ytl etmez bence.
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Düzgün yorumlar için saolun beyler. Ben sadece arena için (wow) almıştım aslında bunu, ama bi tuşla bikaç büyü vs yasakmış yeni bi yöntme bulucas bakalım. Bu arada uoloop u wow un gardiyanı (veya benzer korumalar) saptar ama klavyeyi saptayamaz :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 yalnız mediamarktta bunu inceledim hakkaten kaliteli cihaz. numpad mıknatıslı falan böle çat diye sıkı sıkı tutuyo, ama istendiğinde kolayca çıkıyo. bi de ışıklandırma zatne olayı bitiriyo :P tek hoşuma gitmeyen yanı iki tane eşşek gibi ayar düğmesi.
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2009 çirkin laflar kullanmayalım herkesin parası kendine istediğini alır satar pahalıya veya ucuza para var huzur var dimi ajsdas
Öne çıkan mesajlar