Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

microsoft sidewinder x6 klavye satılık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Geçen hafta Bakırköyde Bimeks'ten aldığım ancak kullanımına alışamadığım Sidewinder klavyeyi satmak istiorum ama biraz tok satıcıyım, yani aldığım fiyata çok yakın satıcam ya da satmıcam durucak bi ara kullanırım diye bakıcam fln.

http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=102

ürün budur, fiyat 150 ytl.

ilgilenenler özel mesaj atarlar ve isterse klavyenin resmini çekip de gönderebilirim problem değil. (hayır çizik bozuk kırık vs yok)

ist. levent taksim beşiktaş vs yakınında teslim edebilirim.

yani, topic aslen "ulan bak arıodum bulamıodum ben bu aleti" diyen kesime hitap edio. zira ben çok bakındım zor buldum çogu yer daha getirmemiş durumda bu klavyeyi.
Mesaj tarihi:
Alışırsın bence, kullan aldığın paradan satamazsın zaten, 10 günlük klavyeyi de %30 zararla satmak üzer insanı.

Bu arada pro-gamer ya da no-lifer değilsen değmez o kadar para :P
Mesaj tarihi:
Düzgün yorumlar için saolun beyler. Ben sadece arena için (wow) almıştım aslında bunu, ama bi tuşla bikaç büyü vs yasakmış yeni bi yöntme bulucas bakalım. Bu arada uoloop u wow un gardiyanı (veya benzer korumalar) saptar ama klavyeyi saptayamaz :)
Mesaj tarihi:
yalnız mediamarktta bunu inceledim hakkaten kaliteli cihaz. numpad mıknatıslı falan böle çat diye sıkı sıkı tutuyo, ama istendiğinde kolayca çıkıyo. bi de ışıklandırma zatne olayı bitiriyo :P tek hoşuma gitmeyen yanı iki tane eşşek gibi ayar düğmesi.
  • Yeni Oluştur...