Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vuracaktım

Cantona

Öne çıkan mesajlar

Vuracaktım

23 Şubat 2009

Başbakan Tayyip Erdoğan, Diyarbakır gezisi dönüşü, Davos'ta yaşanan krizin arka planını ilk kez anlattı. Erdoğan, moderatöre görünenden daha fazla sinirlendiğini söyledi. İşte Erdoğan'ın ağzından o an:

OLAYLI OTURUMDAN KARELER - FOTO GALERİ

ERDOĞAN BÖYLE TERKETMİŞTİ - VİDEO

"Davos'ta moderatör omzuma dokununca bir an vurmayı düşündüm. Öyle bir şey geçti içimden. Gittim geldim yani. Omzuma elini attığı anda orada denge değişti. Çünkü, böyle bir edepsizlik, böyle bir terbiyesizlik olmaz. Moderatör, Başbakan'ın omzuna el atacak...

Dikkat ederseniz ben Davos'u hiç kullanmıyorum. Konuşmuyorum. Çünkü bunun bir istismar vesilesi olmasını istemiyorum. Ancak millet her şeyi kavramış. Aksaray'da Kültür Merkezi'nin açılışını yaparken, yine toplu açılış, seçkin öğrencileri okul müdürü oraya getirmiş. Ben hediye vereceğim. Geldi bir kız 'One Minute' dedi, öptü."
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonmax said:
Absolut said:
kimsin senki bir başbakana el kol ile müdahale ediyorsun

Dünyanın bir yerine takmadığı bir başbakansın ki millet sana eliyle koluyla müdahele ediyor, üstelik eden moderatör, bir başka ülkenin başbakanı da değil. Dünyanın gözündeki durumun bu senin. Kendini bu hale getirmen önemli değil ama temsil ettiğin ülkeyi de bu hale getirdin işte. Aferim sana. Bir de vursaydın keşke, Kasımpaşalılık ne demek dünya alem görseydi, alırım aklını ağır ol diye çaksaydın iki tane ağzına. Tam olsaydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Off yoruma mantığa bak :).

joker ;

sana biri küfür ettiğinde sen küfür edilecek bir insanmı olmuş oluyorsun ? Terbiyesizin teki sana el kol hareketi ettiğinde sen gene bunu hakeden gereksiz değersiz birimi olmuş oluyorsun ?

Heralde böyle düşünüyorsun. Hayatında da en azından birkere küfür yediğini ya da birilerinin sana el kol hareketi yaptığını varsayarsak , durumun içler acısı. Tabi bu senin mantığına göre böyle. Bana göre değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Off yoruma mantığa bak :).

joker ;

sana biri küfür ettiğinde sen küfür edilecek bir insanmı olmuş oluyorsun ? Terbiyesizin teki sana el kol hareketi ettiğinde sen gene bunu hakeden gereksiz değersiz birimi olmuş oluyorsun ?

Heralde böyle düşünüyorsun. Hayatında da en azından birkere küfür yediğini ya da birilerinin sana el kol hareketi yaptığını varsayarsak , durumun içler acısı. Tabi bu senin mantığına göre böyle. Bana göre değil.

Senin mantığın benden de süper. Ben normal biriyim, bana el kol yaparsa biri, hoşlanmadıysam uyarırım, ağzına vururm normal olur. Bu adam Başbakan, moderatörün yönetiği tartışma Davos'ta, tüm dünyanın ilgisi orada. Öyle bir ortamda, gerekli saygıyı kazanamamışsa, moderatör bile kalkar adamın elini indirir, yiyosa ABD Başbakanı'na yapsın. Türkiye Başbakanı'nı dünyada kimse sallamadığı için bu saygısızlık ona yapıldı, onun nezdinde Türkiye'ye yapıldı. Ne siyaset bilir, ne demokrasi bilir, kasımpaşalı ağzıyla ülke yönetir, sende alkış tutarsın. Dünya'da sallayan yok, hala bıdı bıdı.

Bir de iş bitmiş fiş gitmiş, ardından "ağzına vurucaktım" da çok komik, vuraydın o zaman oradayken, vurmadıysan şimdi ne anlatıyosun, sanki kahve de arkadaşlarına anlatıyor herif, "vurucaktım ama affettim büyüklük bende kalsın dedim" falan. Saçma sapan işler.
Sosyal ağlarda paylaş

ben vurmayı düşündüğünü anlamıştım o an. Ama skandal olur diye vurmamayı düşündü vs. diye düşünmüştüm. Moderatörle baya mücadele etmişti bir ara.. sadece el bastırmakla yetindi (ama fiziksel olarak yetmedi sadece bastırmak..vs)

bebenin gelip van münüt demesi iyiymiş ahah
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...