fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi heralde bi 6 yıldır felan gs adına bu kadar mutlu olmadım. isterse 10. bitirsin. kenarda göreyim de kaçıncı olursa olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 teknik direktorlukten kovduk. tekrar teknik direktorluge cagırılması sacma tabi de tribünde ona yer vermicez de kime vericez :) metin oktay'dan sonra unutulmayacak efsanelerden biri. ayrıca taraftar kim hagi'yi nerden kovuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kewell lincoln baros olmasa bülent korkmaz başarılı olur derdim.ama bu yıldızları idare edebilcek biri olmalı.ama dediğim gibi aslantepeye kadar götürmek için bunlar.stadla birlikte td gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 elbette ki teknik direktörlükten bahsediyorum. taraftar koltuğunda otursun tabi, elbette ki oturur, i love you hagi de yapılır lafım yok. ama, hagi buradayken istifa diye bağıran gs taraftarını unutmadım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bülent skibeyi aratır, taraftar olarak çok duygusal düşünüyosunuz. koskoca gs artık bülente kaldıysa vah ki vah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://4.bp.blogspot.com/_qOZn6xm85K4/R-ABO32uq_I/AAAAAAAAAPU/YbxNwMarF_c/s400/kolu+kopsa+yine+oynar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 adam kendini paket yapmış yaw resmen. kendine gelmesi 2 dk sürmüştür heralde o pozisyondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hagi geldi atak oynatır dedik, lucescudan daha fazla savunma yaptırdı bülentte tam tersini yapar ofansif oynatırsa ilginç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bulent'ten baskası olsa katılırdım o dediginize ama bulent ne yapar eder adama cevirir hepsini. bulent'in skibbe'den bir eksigi yok ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 skibbeden beter olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie fanatikliğin sınırlarını zorluyosun valla, bülent kimdir ya? gsye ne verebilir bu yaşta bu tecrübesiz haliyle? kaç üst düzey takım yönetmiş daha dorusu kaç takım yönetmiş? sen ya gsyi amatör takımla karıştırıyon ya da fanatiklik gözünü karartmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fanatiklikle alakasını anlamadım ben bunun? bulentin gelmemesini senden daha fazla istiyodum meram etme. tartıstıgımız konu bulent'in galatasaray'a ne verecegi falan da değil ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ee bülentin gelmesini, yeteneklerini veya vereceklerini tartışmıyosak bu başlığın amacı ne? löl neyse sizlere muhterem hodjaefendinin bir diğer kehanetiyle cvp veriyorum. madem biz ölümlülere inanmıyosanız, hiç olmassa kahine saygı duyun... unutmayınız ki, "He's the One!" Cantona said: arkadaşlar bence çok yanlış kararlar almaya devam ediyor galatasaray skibbe kötüydü bülent korkmaz ultra kötü gençlerbirliğinden tartışıp ayrılmış bursadan tartışıp ayrılmış bi tek erciyeste bir şeyler yaptı o da 2 sene önce şu anki galatasaray yönetimi herkesin işine burnunu sokuyor bülent burnunu sokturmaz işini yine kaos yine hüsran yine kara günler olur galatasaray adına tüm galatasaray camiasına geçmiş olsun bu kadro kupasız kapattı ya yılı çok gülüyorum yaw saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 alla allah sen hangi mesajımdan sonra fanatikligin sınırlarını zorladıgımı dusunduysen ben o mesajdan bahsediyorum. baslıkta bi cok sey tartısıyoruz, skibbe'nin gitmesinden, bulentin gelmesine kadar. ustte bulent korkmaz'ın kewell, baros gibi adamların oldugu takıma yetemeyecegi soylendi. ben de skibbe mi yetiyodu sanki de adamlar ilk yarı takır takır oynadı dedim. bu mu fanatikliğin sınırlarını zorlamak? adam gibi oku, insan gibi cevap ver. LÖL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie gayet normal yazmış cidden. başarısız bi deneme olmuş mohi sorry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie said: alla allah sen hangi mesajımdan sonra fanatikligin sınırlarını zorladıgımı dusunduysen ben o mesajdan bahsediyorum. baslıkta bi cok sey tartısıyoruz, skibbe'nin gitmesinden, bulentin gelmesine kadar. ustte bulent korkmaz'ın kewell, baros gibi adamların oldugu takıma yetemeyecegi soylendi. ben de skibbe mi yetiyodu sanki de adamlar ilk yarı takır takır oynadı dedim. bu mu fanatikliğin sınırlarını zorlamak? adam gibi oku, insan gibi cevap ver. LÖL. ya bööle agresiflik taslıycaksan hiç yazma, orda "bulent'ten baskası olsa katılırdım o dediginize ama bulent ne yapar eder adama cevirir hepsini. bulent'in skibbe'den bir eksigi yok ayrıca." yazmışsın. bende diyorumki cok duygusal cok fanatik takılıyosun. bülente gereğinden fazla değer veriyosun, gs bülente kalmadı. bunda ne var ki berserker stance oldun hemen zart diye? @khelben, gördüğüm yanlış bir tavırı yorumluyorum orda, ne denemesinden bahsediyosun garip cidden. renkdaşına destek adına, ayar çalışmalarına girmeyin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 fizban said: baros'u kewell'ı oynatmak icin baros'tan kewell'dan buyuk t.d. lazım. bulent korkmaz bu sorumluluğu kaldıramaz. severim sevmesine de, gerekli teknik bilgiye veya kişisel olgunluğa sahip değil. galatasaray skibbe'yi bile arar. bu arada, galatasaray taraftarının daha 3-4 sene önce kovduğu hagi'yi yeniden bağrına basarak çağırması ayrı bir nokta. Özellikle şu çok doğru bold yaptığım yer. Bülent süper defanstı, iyi oyuncuydu, iyi adam vs vs katılıyorum. Ama henüz iyi bir t.direktör değil. Sadece şov amaçlı olarak GS sempatisine sahip ama işin altından kalkamayacak biri olarak getirilmiş. Güçlü, tecrübeli ve bilgili bir t.direktör şarttı. Mumla arayacağımızı sanmam Skibbe'yi, daha iyi bir çizgi yakalayacağımıza da pek inanmıyorum Bülent'le. Evet, Bülent GS'nin t.direktörü. Ama şu anda değil. Birkaç sene sonra. Birkaç sene sonrasının tecrübeli Bülent'inin o iş. Şimdiki daha yeni yetme t.direktör olmuş ve hiç büyük takım çalıştırmamış Bülent'in değil. Ha Feldkamp biraz aktif olursa onun disiplin ve tecrübesiyle Bülent'in saygınlığı ve gazlaması birleşince bir şeyler olur belki. Ama bu da girilemeyecek bir risk. Hele ki böyle kritik bir UEFA maçı arifesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi said: toggie said: alla allah sen hangi mesajımdan sonra fanatikligin sınırlarını zorladıgımı dusunduysen ben o mesajdan bahsediyorum. baslıkta bi cok sey tartısıyoruz, skibbe'nin gitmesinden, bulentin gelmesine kadar. ustte bulent korkmaz'ın kewell, baros gibi adamların oldugu takıma yetemeyecegi soylendi. ben de skibbe mi yetiyodu sanki de adamlar ilk yarı takır takır oynadı dedim. bu mu fanatikliğin sınırlarını zorlamak? adam gibi oku, insan gibi cevap ver. LÖL. ya bööle agresiflik taslıycaksan hiç yazma, orda "bulent'ten baskası olsa katılırdım o dediginize ama bulent ne yapar eder adama cevirir hepsini. bulent'in skibbe'den bir eksigi yok ayrıca." yazmışsın. bende diyorumki cok duygusal cok fanatik takılıyosun. bülente gereğinden fazla değer veriyosun, gs bülente kalmadı. bunda ne var ki berserker stance oldun hemen zart diye? @khelben, gördüğüm yanlış bir tavırı yorumluyorum orda, ne denemesinden bahsediyosun garip cidden. renkdaşına destek adına, ayar çalışmalarına girmeyin pls. bloodlust actım, cooldownları yaktım üstüne çökücem birazdan. ayrıyetten BÜLENT >> KAZIM evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 toggie ivedik II, şimdi tüm stadlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 antremana bile baslamis adam, hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Mohi said: toggie ivedik II, şimdi tüm stadlarda... hiç kusura bakma arkadaşım, 2 ay önce üye olmuşun foruma o günden beri 120 mesaj atmışın çoğunluğu gs ye laf şeklinde. bariz bi i smell troll kokusu var. bence cantona nın fakeisin zaten. sürekli onun mesajlarını quote yapıyosun geliceğin kahini diye. bi topicte insanlar sana cevap vermiyor, başka topicte yapıyorsun. i smell troll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 I smell troll kokusu nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mohi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 khelben sen sayı saymayı pek bilmiyosun sanırım, ağustosta aoc muhabbetine üye olduydum. 6 ay ediyo modern matematiğe göre hesaplarsak. eh baktın bi çıkar yol bulamadın şimdi de, eski-yeni üye, az-çok mesaj muabbetine girdin sanırım. cantonaya gelince adam bildiğin oracle işte. komik birisi de olsa, ne dediyse çıkıyo son maçlarda. ama senin işine gelmiyo adamın söledikleri orası ayrı tabii. onu geçtim sen daha trollüğün ne olduğunu bilmiyosun, senin fanatikliğine karşı çıkmak zıt bir fikir söylemek trollük değildir. bunun trollük olması için tüm o ortamın zıt görüşte olması gerekir. git biraz sözlük karıştır, fanatiklik değil sporseverllik peşinde koş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Eralp said: I smell troll kokusu nedir yahu? cidden nedir ? kendimden utandım. Mohi said: khelben sen sayı saymayı pek bilmiyosun sanırım, ağustosta aoc muhabbetine üye olduydum. 6 ay ediyo modern matematiğe göre hesaplarsak. eh baktın bi çıkar yol bulamadın şimdi de, eski-yeni üye, az-çok mesaj muabbetine girdin sanırım. cantonaya gelince adam bildiğin oracle işte. komik birisi de olsa, ne dediyse çıkıyo son maçlarda. ama senin işine gelmiyo adamın söledikleri orası ayrı tabii. onu geçtim sen daha trollüğün ne olduğunu bilmiyosun, senin fanatikliğine karşı çıkmak zıt bir fikir söylemek trollük değildir. bunun trollük olması için tüm o ortamın zıt görüşte olması gerekir. git biraz sözlük karıştır, fanatiklik değil sporseverllik peşinde koş. orda amacım eski yeni muhabbeti değildi, zaten az çok anlamışındır, attığın postlara hitaben birşeydi, he bunu anlamadıysan ne diyim. sen bence fanatikliğin ne olduğunu bilmiyorsun, şurda 2 lafla toggie ve beni fanatik ilan ettiğine göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Skibbe gs ye cok şeyler kattı ama gs yönetemi büyük bi hainlik yaptı ve onu gönderdi ayrıca gs taraftarıda 2 maç kaybetti diye böle yüklenmesi cok saçma bakıyorum sabriye bile dil uzatanlar var sabriki zamanında otobüsle idmanlara gidip gelen fedakar bi futbulcu ve hiç bi zaman arda gibi şımarıklığı olmadı efendi gibi topunu oynadı gs nin başarılarında büyük katkısı vardı . sonuca gelirsek bülent kokrmaz gs de hiç bir varlık göstermez ilk maçında 4-0 yenilir 2 maçında berabere kalır 3 maçında 2-0 kaybeder türkiye kupasından elenir uefadan zaten kafadan elenir ( 4-0 ) ligide 14 . sırada bitirir . hertürlü beşiktaş şampiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar