Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 yaw ben bu diablo 2'yi çok oynadım baya bitirdim ama exp'den bişey anlamıyorum. HELL seviyesi mi ne varmış çok zormuş? bunu açıp sıfırdan hell'de oynayamıyomuyuz oyunu? illa bitirmemiz mi lazım. şifresi falan yok mu. yoksa sadece diablo öldükten sonra aktif olan bir şey mi? acele cvp verirseniz sevinirim diablo oynamak istiyorum ama böle bişey varsa zorda oynayayım yaw:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Underoath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Abi Hardcore oyna? ölünce bir daha oynayamıyorsun?? Diabloyu öldürdükten sonra nightmare ile hell seçeneği açılıyor.Nightmare'ı bitir sonra hell e geç.Bitirdikten sonra Nightmare "LAN yine mi fallen öldürcez" diye instant yeme fallendan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Netten save game indirebilirsin istersen hell'de başlamak için. Onun dışında başka bir yol yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hee. anladım. ben baştan oynayabiliyoruz sandım. teşekkürs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 lvl1 charla hellde oynamaya çalışırsan fail olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 o zorluk sevıyesı dıger oyunların zorluk sevıyesı gıbı degıl, lvl 30 karakterlerın bas edebılıcegı yaratıklar koyuyor act1'a tekrar baslıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar