Buyse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 nurgül yeşilçay benle bi sevişip ölsün. bu kadar uyuz bi kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 red carpet E! de izlenir, digiturk vs varsa kaçırmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 kırmızı halı töreni çok ağır geçiyor, elbise yorumları filan baygınlık veriyor bana her yıl. mickey rooney ile anthony hopkins'ten başka meşhur çıkmayınca bıraktım. tören başlayınca devam edeceğim izlemeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 meshur olmayan cikmiyor abi orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 öff elbise midir oscar ya renkler sunlar bunlar yeter lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 aquila said: meshur olmayan cikmiyor abi orda. hintli yeniyetme tipleri 15dk gösterince bıraktım valla. film yorumu da yaptırmadılar eleştirmen adama. törende görürüm artık kim geldiyse heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kırmızı halı yerine muhabbet etseler daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 abi olayi kirmizi hali ki bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 beni sarmıyor valla "anuu karıya bak ne giymiş" dicek teenage değiliz ki be abi. sinema konuşsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 daha kötüsü bu adamlar bunu boşuna yapmazlar demekki böle bi kitle var - aaa natali portman şöle giyinmiş şu rengin üstüne bunu takıyım o daha acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 "oyunculuğu soğuk buluyorum" işte biz buyuz ya türk budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ne giyildiine bakılmaz ama kim gelmiş bi bakmak lazım moda girmek için... mickey rourke'un tipi de... heyt be... bu arada ntvmsnbc oscar yarışmasının sitesi 5000 saatte açılıo millet abanıo şu an heralde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kirmizi haliya niye sasiriyorsunuz ki? milletin magazin meraki iste. adamlarda guzel satiyor. yanliz nurgul yesilcay ne ya ahaha. kimsenin adini bilmiyor. kate'e o kadar laf etti ki oyunculugu haric her seyini elestirdi. kasinti felan dedi yarildim. off offf ntv den izlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kate winslett çok güzel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 danny boyle süpürcek ortalığı bence, benjamin button 2 oscar alır onlarda anca makyaj fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 oyunculuk eleştirilde böle eleştirilmi ya enteresan.. bide onu çağırmışlar yorumcu olarak o yani başka kimse yok oyuncu memlekette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=w6XGUhzfutc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hugh jackman <3<3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Marisa Tomei çon canlıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 5 dakika kaldi su kirmizi hali iskencesinin bitmesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 kermit said: Marisa Tomei çon canlıymış (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 ANNE HATHAWAY BENIM OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 AHAHAHAHA ÇOK İYİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 hastasıyım ya adama bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 bu performansiyla adam oscari haketti. Anne <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar